תחפושות פורים

פשושקית

New member
גם אצלינו מסתמן שהולכים על מיקי מאוס-הפשוש

מת עליו... מישהו יודע איפה ניתן לקנות תחפושת פשוטה של מיקי? חשבתי ללכת על חליפת פוטר שחורה, מכנס אדום קצר מעל שעליו אני אתפור שני כפתורים לבנים גדולים, כפפות לבנות, אוזניים, זנב ונעלים צהובות- נעלי בית (או שנוותר על הנעליים)

בוליפלג

New member
נשמע לי שהרעיון שלך עדיף על קניית תחפושת../images/Emo13.gif

גמנחנו נעשה משהו דומה...

נ-ה-ד-ר זה בדיוק מה שחיפשתי. תודה ../images/Emo140.gif

אצלינו באילת לא הגיעו לחנויות ואני פשוט לא יוכלה לחכות יותר לרעיונות . אתר מקסים !

olgaer

New member
נכון, אני מכירה אותם בתור הרצליינית של פעם

אבל נראה לי קצת מוגזם להוציא 200-300 ש"ח על תחפושת

תתפלאי אבל אצלנו יש במחירים אפילו גבוהים מאלו

ובכל מקרה- רק המבחר והרעיונות שיש שם....נדלקתי (
)

i r i t 24

New member
איזה תחפושת מתאימה לקטנטנים

בפורים הקטנטן יהיה בן חצי שנה איזו תחפושת יכולה לגיל שלו אשמח לרעיונות יצירתיים לי אין בעייה ליצור אבל אין לי רעיון וחוץ מזה קשה להכין תחפושת לקטנטנים תודה מראש והמשך יום מקסים

mAmA MiSiSiPi

New member
אני לא חיפשתי אותו שנה שעברה

היה בסביבות אותו הגיל ציירתי עם עפרון עניים שלי עיגול שחור על האף ו2 פסים על כל לחי ומי ששאל קיבל תשובה "עכבר"

tiger mom

New member
לא חיפשתי אותה בגיל הזה

לילד זה נראה לי מיותר. נחמד אולי רק בשביל ההורים והסביבה. הרבה מהחליפות של התחפושות כללו זנב שנראה לי מטופש בשביל ילדה ששכבה על הגב, כל הכובעים האלה של התחפושות פיל/ אריה/ חתול וכו נראו לי לא נוחים. לא זוכרת שמישהו בגן שלה חיפש את התינוק רק בגיל שנה וחצי (שנה שעברה) חיפשתי אותה פעם ראשונה.

אני דווקא חיפשתי את תומר בגיל חצי שנה..

הוא היה תולעת מקסימה...או יותר נכון מרבה רגליים. השנה הוא כניראה יהיה שודד ים תוצרת בית!

הדרדס שלי היה ספיידרמן

מאד קולי - הזמנתי בזמנו מאתר אפקט, וצירפתי גרביים אדומות....השנה הוא יהיה פיטר פבנסי (מנרניה)

colourful

New member
עידן היה בן 4 חודשים בשנה שעברה

והתחפש לאריה
למעשה כל חיה כמעט מתאימה לגיל הזה.

colourful

New member
הו לא.. לא הכנתי בעצמי

אם כי יש לה לוק של עבודה ביתית כזאת. התחפושת נקנתה בארה"ב.

למעלה