תחפושות פורים

גם את הגדולה וגם את הקטנה

חיפשתי בגיל הזה : בתחפושת "קלה" הגדולה - לנמר הקטנה- לארנב עם תחפושת מינימלית: קשת עם אוזניים, זנב (מחובר למכנס בסיכת בטחון בטיחותית) איפור לאף, וצאוורון קטן עם פרווה (קשר רחב) את יכולה למצוא את פרטי הלבוש האלו בחנות כמו "כפר השעשועים" ועולה סביב 20 ש"ח בלבד.

קניתי! כאן מתחפשים בעוד יומיים!

יש להם חג בשם פאסטנאכט, וביום חמישי הילדים באים לגן בתחפושות. אופק תהיה רקדנית בטן ודורון תהיה אריה (זה מה שמצאתי, הבנתי שיש חג רק ברגע האחרון.... זה מה שקורה כשלא דוברים את השפה!)

בוליפלג

New member
רקדנית בטן../images/Emo35.gifכשהבטן בפנים נכון?? קפואאא אצלכם

סליחה
נפלט לי - התואר פולניה בכירה פורץ לו ברגעים שכאלה
שיהיה לכם אחלה של חג. ותמונות חובה
אגב - גיליתם כבר מה משמעות החג??

צודקת, זה ישר גורם לגנים הפולנים להתמרד...

זה טיפה חושף בטן.... טיפה! (ובטח בגן יהיה חימום רציני) כן, גיליתי קצת על החג, עדיין חוקרת...

olgaer

New member
לא עשיתי שום דבר מיוחד, פשוט עשיתי הפוגה ../images/Emo13.gif

אני שמחה שחזרת

השנינות שלך חסרה לי. (את בטח תוהה מיאני,אז אני אתן לך לתהות עוד קצת...)

olgaer

New member
דווקא תתפלאי, אני יודעת מי את - את פיגלג../images/Emo3.gif

../images/Emo41.gifתקראו לי עצלנית...../images/Emo3.gif

אין לי כוח להתחיל לעבוד על תחפושת ומתקמצנת לקנות, אז......... אם למישהי יש משנה שעברה תחפושות שמתאימות לפעוטה במידה 2 ותינוקת מידה 3-6, אשמח להשאיל מאזור המרכז :)

אילתית 2

New member
יאללה תנו רעיונות לתחפושות ../images/Emo151.gif

ממש אין לי רעיון....הראש ריק...אומנם אני אקנה...כי ממש אין לי חוש או ידיים יצירתיות... הגדולה היתה כבר שפן, מיני מאוס - 2 אלו היא היתה קטנה אני כמובן בחרתי , טינקר בל שנה שעברה - היא בחרה...נראה מה תבחר השנה הקטן היה תולעת מקסימה - מרבה רגליים מתוק ולא יודעת מה השנה....

nilichi

New member
הבת של רוצה ג'ירפה!!!!

מאיפה הרעיון הזה אני לא יודעת... יש כאן למישהו מושג איפה משיגים כזה דבר?

olgaer

New member
נדמה לי שראיתי ג'ירפה בפיראט האדום

פשוט התחפושות שם די מעפנות.

nilichi

New member
בהחלט מעפנות../images/Emo10.gif

בכל אופן עד פורים אולי היא תשנה את דעתה

olgaer

New member
תצטרכי לעשות לה שיווק אגריסיבי../images/Emo3.gif

"ראיתי אתמול ילד מחוצ'קן ומגהק קונה תחפושת של ג'ירפה..." "סיפרו שדורה שוקלת ברצינות להתחפש לארנב השנה. לא דורה לא תתחפש לדורה..." "כשהייתי קטנה חלמתי להתחפש לשועל, אבל אמא לא נתנה לי. אחח....כל כך רציתי זנב כמו של שועל. הוא כזה ג'ינג'י ורך ואפשר לדגדג איתו לאנשים באף.."

למעלה