תחנת כוח פחמית

sporTV

New member
כשתהיי גדולה

אולי תביני שאת הקרצייה
אני לא אומר כדי להעליב כמובן. ההורים שלך רוצים את מה שיעשה לך היום, ובעתיד, את הטוב ביותר. העובדות בשטח מראות שאיכות חיים קונים בהתמדה, טיפול ושמירה על מצב קיים. אומנם את בת 9 (כמעט 10) וזה נראה לך מעיק, מציק, מזיק, מפריע, ואת צודקת לחלוטין... אבל תחשבי שבלי זה, לא תוכלי לרוץ לבי"ס, לא תוכלי לצאת לחברות ועוד. חייבים להשקיע כדי להרוויח. וכשאנחנו קטנים ההורים הם שמושכים את המושכות ונראה לי שבגלל זה את מרגישה שהם קרציות. אבל זה התפקיד שלהם - לדאוג שיהיה לך טוב. גם אם זה לא נעים ולא אידיאלי. אז תערצי אותם

זה נכון../images/Emo51.gif

אני יודעת שהם דואגים אני סתם היתי עיפה על הבוקר ולפעמים זה מציק

sporTV

New member
איטליה

נשמע כמו אחלה חופשה
ברוך שובך! הסרט בו את מככבת - מדהים!!!

../images/Emo6.gifנכון נכון

כן חופשה מדהימה ותודה ואני עכשו רצה ובאיחור ענק אני שומעת את הצרחות [סתם צוחקת]חה חה חה נדבר כבר

אל תכניסי את עצמך לנסיון

בד"כ אין שינוים משמעותים בפורום בלילה שדורשים לפתוח (לא מאושר לאיחור )אפשר לפתוח בצהרים בנחת

לא לא זה רק משעמום../images/Emo1.gif

כשאני עושה אינלציה אז משעמם לי אז אני מעבירה את הזמן בפורם בדרך כלל אני לא מאחרת רק היום אני קצת עיפה

כמו כולם... חוץ מההורים ../images/Emo3.gif

נראה לי שרוב הגולשים כאן עושים את זה תוך כדי אינהלציה חוץ מההורים.. וריקי.. וורדית..

כן כן זה נכון

אבל היה לי יום קשה ומציק אמא אמרה לי שהחדר שלי נראה כמו שוק הפשפשים [בצחוק]ולכן קיבלתי את העצבים והיא לא מבינה שאני צריכה הכל...

sporTV

New member
אז היא קרצייה ! בדיוק כמו כל האמהות

אין לך מה לדאוג
אכן מגיעות לאנשי הפורום ללא האינהלציה קומפלימנטים רבים. לא יודע אם הייתי מוצא זמן ללא אינהלציות

כן כי רוב היום עסוקים

האים יש מישהו שמנגן בכלי נגינה.
שמעתי שזה גם עוזר להוציא ... כלי נשיפה הכוונה אני מנגנת על קלרינט וזה לא רק עוזר לי זה גם נחמד

כן אבל...

המורה מרוצה הוא רק אמר שהנשיפה שלי טובה וזה בזכות הפזיו אבל האצבעות שלי קטנות ודקות ולכן זה קצת קשה שמעת על משהו שמשמין אצבעות[מצחיק הא...]אבל זה מצליח מפעם לפעם

אמא רגילה אבל לחוצה...

יש לי אמא מקסימה אבל כשהיא מתחילה להילחץ זה נורה ובזמן האחרון לא כל כך הלך לי במרפאה בשניידר יש לי קצת בעיות אז אמא לחוצה אני מקווה שיום שני יעבור בשלום גם המשקל וגם התפקודים ואז אמא תרגע קצת...

למעלה