ד י ן ת ו מ א ס
New member
אופס
הנה התמונה
אופסועוד אחת
ממש חבל, לאזה היה יכול באמת להיות קו עד לתחנה מחודשת של החאן..![]()
הנה התמונה
אופסועוד אחת
ממש חבל, לאזה היה יכול באמת להיות קו עד לתחנה מחודשת של החאן..![]()
ולעומת זאתאופס
הנה התמונה
ושכחתי: מקור התמונותולעומת זאת
ככה נראה המקום כיום.
אני מציע לעשות משמרת מחאהולעומת זאת
ככה נראה המקום כיום.
ומי שרוצה מוזמן להצטרףאני מציע לעשות משמרת מחאה
אני שוקל ברצינות רבה מאד לעשות בימי שישי בבוקר משמרת מחאה בכניסה לתחנת החאן. משמרת מחאה כזאת שתעורר ענין אצל עוברי אורח ואולי תעורר איזה זעזוע אצל כמה אנשים בירושלים שאכפת להם מההסטוריה ויש להם קצת מצפון. מדינה שמתכחשת להסטוריה שלה - אין לה זכות קיום !!!!
משמרת מחאה?!אני מציע לעשות משמרת מחאה
אני שוקל ברצינות רבה מאד לעשות בימי שישי בבוקר משמרת מחאה בכניסה לתחנת החאן. משמרת מחאה כזאת שתעורר ענין אצל עוברי אורח ואולי תעורר איזה זעזוע אצל כמה אנשים בירושלים שאכפת להם מההסטוריה ויש להם קצת מצפון. מדינה שמתכחשת להסטוריה שלה - אין לה זכות קיום !!!!
עבודה=עובדהמשמרת מחאה?!
אין תנועה ערה של אנשים שמה - רק מעט מכוניות וזה כביש שנוסעים בו מהר בלי לשים לב.. וחוץ מזה, מה זה הכניסה? אין כניסה רשמית כמובן והכל כמעט פרוץ. יש לא מעט נרקומנים שמנצלים את העבודה הזו.
אתה טועה בגדול...עבודה=עובדה
.אתה טועה בגדול...
קודם כל הרשה לי לציין שאני עובר במקום לא מעט פעמים בשבוע.. כל יום ובמיוחד בשעות הבוקר המאוחרות ועד אחה"צ הכביש פקוק עקב הרמזור הקצר שברחוב דרך חברון . ביום שישי הרחוב בכלל עמוס. כנראה שאו שאתה עובר במקום ברכב שטס מעל הפקקים במקום... או שלא שמת לב... אכן בכיוון אחד (מכיוון דרך חברון לכיוון המושבה הגרמנית) התנועה זורמת אך בכיוון הפוך (ובצד של כניסת התחנה ) התנועה פקוקה בדרך כלל ומזדחלת לאיטה. וזה עובדה.. בכל אופן אני מתכוון לעשות שם משמרת מחאה.
WOW במהרה בימינו - אמןולעומת זאת
ככה נראה המקום כיום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.