תחילת המסע

Lonely In Blue

New member
אן.די............... ברוך הבא ../images/Emo70.gif

סבלנות, המינהלת הלכה לחפש פרחים, נגמרו לה המיסכנה
אבל, אתה אל תהיה דואייג, פרחים תקבל ובינתיים, ברוך הבא, איש

Lonely In Blue

New member
טגידי...

את בטוחה שאינך מתבלבלת ? הפעלתי חיפוש מתקדם לפי N D R... ולא מצאתי כלום רגעעעעעעע... את רוצה להגיד ש... מחקת משהו ??? אבל אם כן... זה היה צריך להיות משהו מאוד חריג, הרי המחיקון אצלך כמעט רק לקישוט... מצד שני, לא יתכן ש NDR יכתוב משהו כזה חריג הוא דפקא בסדר אז... אולי את בכל זאת מתבלבלת ? או שאני המבולבל ?

תשמע

אמנם הזיכרון שלי לא משו ובכל זאת מחקתי
ואללה לא זוכרת מתי עשיתי זאת (לא מידברת על כלמני הודעות של מציפים או דיבילים
)

Lonely In Blue

New member
אההההההה....

זרח מפירחוני עשיתי חיפוש על החודשיים האחרונים. טוף, הוא היה כאן בדצמבר... הזיכרון שלך לא משו... הצחקת אותי

בלי לשבור ת-כלים

מסתבר שמערכת יחסים איננה רק על בסיס של אהבה. יש גם מערכת יחסים של אחרי גירושין (אם יש ילדים) - מסכת של בנית קשר חדש לגמרי...למרות ולא בגלל משקעי עבר...עם צורך בהרבה סליחה והבנה של שני הצדדים. כשהלשעבר שלי יצא מהבית, הצעתי שישמור את המפתח אצלו ושיבוא בערבים כדי לספר לילדים סיפור לפני השינה. ההסכם המשפטי נועד לעשות סדר פורמלי. בפועל רציתי שלילדים יהיה קל יותר. בגלל זה גם ארזתי לו מצעים וצעצועים של הילדים - כדי שיהיה להם משהו מוכר בבית החדש של אבא. זה אפשרי, אם שני הצדדים מבינים שהפרוייקט המשותף היחיד הוא הילדים, ונערכים להשקיע בהם, בלי נקמות על מעשי עבר, בלי רוע, בלי התחשבנות, בלי קנאה, בלי, בלי... [נ.ב. את המפתח הוא החזיר ביוזמתו כשהרגיש ערוך נפשית, שיש לו בית.]

אברום1

New member
יש לי תחושה שזה אכן מה שיהיה

למזלי, ואני מקווה שאיני נאיבי, התחושה שלי שהפרידה אינה נובעת מכעס עצום אלה מתובנה שלא יכולים לחיות ביחד בשל מגוון סיבות. אך בדבר אחד אנו מלוכדים - הילדים...כנראה שנגור בישובים סמוכים מאוד (אותה מועצה אזורית - אותה חברה, ביה"ס, חוגים וכד') והילדים יגורו במשותף - זה נוח לי, זה נוח לה וזה יגרום לדעתנו למינימום כאב מבחינת הפרידה של הילדים, הקשורים לשנינו מאוד. לגבי מגורים, זה נושא לא פתור עדיין. יש מגמה שהיא מעדיפה כסף ולהתחיל מחדש ואני מעדיף להשאר לגור בבית הנוכחי - יתכן שאקנה ממנה את חלקה בבית ובכך יסגר העסק. מה שברור לי זה שפתרון שכזה יתן לילדים תחושה של נשארים בבית, כשיגיעו אלי, ואת תחושת הבית של אמא כשיהיו בבית אמם-וזאת תחושה שללא ספק תתפתח אצלם עם השנים (כמו בכל מערכת יחסים אמא-ילדים). אגב, ממה ששמעתי מעטים הם הגרושים המגיעים לאן שאת הגעת - תלתלים123, ואכן דרושות כמויות אנרגיה עצומות לפני שיחות סיכום שכאלה. אוגר היום את האנרגיה הזאת, כי יודע שבימים הקרובים נערוך שיחות שכאלה.

ophra

New member
נשמע שאתם על ה"גל" הנכון....

לא שיש דרך "נכונה" (או "לא נכונה") להיפרד ולפרק משפחה אלא שיש דרכים כואבות ומכאיבות יותר או פחות. כאב וקושי תמיד יהיו ובוודאי עבורך הכאב הנוכחי מרגיש אפילו קשה מנשוא ברגעים מסוימים אבל מהצד נשמע שאתם פועלים בדרך שתוביל את כולכם לכאב המינימלי שאפשר.... קצת עובדות רלוונטיות מהסיפור הפרטי שלי רק בשביל להראות שיש אינסוף וריאציות של "סידורים": במקרה שלי אני נשארתי בבית וה-
עזב שמאז הפרידה (3.5 שנים) הקפיד לגור קרוב אלינו בהתחלה באותה שכונה ממש ואח"כ במרחק 10 דקות נסיעה.... מאז שעזב ועד היום יש לו מפתח של הבית שלנו (כשהחלפתי מנעול אחרי פריצה הוא קיבל עותק חדש). יש בינינו אמון מלא בנושא הזה וברור לשנינו הוא נכנס רק כדי לקחת ולהחזיר חפצים של הילדים ותמיד הוא מקפיד להתקשר לפני שהוא מגיע כדי לא להגיע בזמן מביך או לא נוח עבורי (ועבור כולם). מאידך - אין שום בעיה שיגיע כשאני לא בבית. יחד עם זה, גם אנחנו בהתחלה ניסינו ליצור סיטואציות בהן הוא מגיע הביתה אחר הצהריים סתם בשביל לשחק איתם ולהיות איתם בבית (כשאני בסביבה). בסופו של דבר חדלנו מזה, בעקבות ייעוץ מקצועי שאמר כי עבור הילדים זו סיטואציה ש"מנופפת להם מול העיניים" בהתגשמות הפנטזיה (שאמא ואבא יחזרו להיות ביחד) ואז מחזירה אותם ב"זבנג" בחזרה למציאות הכואבת מאד עבורם. היום בהחלט יכול להיות שהוא ייכנס הביתה כשהילדים בבית ואני גם אבל לא יישאר, בדיוק מהסיבה ההיא.... זמן-אבא יש להם, הרבה, בבית של אבא. והכי חשוב - נסו לשמור על תקשורת טובה ביניכם (אתה והאמא של הילדים) לפעמים זה קשה-מוות לפעמים צריך לבלוע כמה
ים מגעילות וירוקות במיוחד אבל בטווח הארוך - זה שווה כל מאמץ.... בינתיים החזק מעמד ובהצלחה עפ

antigone

New member
מבינה אותך כ"כ טוב, כל סוף../images/Emo7.gif

עצוב, כי אנחנו נפרדים ממשהו שהיה חלק מחיינו, ולא משנה מאיזו סיבה , משהו נגמר ותמיד זה עצוב,כואב משנה לנו את סדרי החיים, ואנחנו לא עוברים למשהו יותר טוב, או פחות טוב אלא למצב חדש, אחר עם כל המשתמע מכך .. האחריות שלנו היא שהילדים יפגעו כמה שפחות... ואל תהיה קשה מדי עם עצמך, לזמן הפונקציה לסדר את האירועים ולגרום לנו לקבל אותם בפרופורציות הנכונות ... ו... ברוך הבא אמרתי ??

רגע אחד אברום יש לי שאלה ../images/Emo12.gif

נכנסת במהלך חגיגות הפורים ו...משום מה היה לי ברור שזו מסכה... אז מה אתה אומר?

אברום1

New member
מצטער...

לא זאת לא מסכה, זה אמיתי. והאמת היא שאני קצת מצטער שבחרתי דווקא ביום הזה להכנס לפורום ולספר. כי במובן מסויים זה הכניס נימת טוגה באווירה הפורימית. ולמרות שכל סיפור סיום פרק א היה באוויר במשך תקופה ארוכה, פתאום, כשכל עם ישראל ואחותו יצאו ביום שישי למסיבות, אני נשארתי עם הילדים בסופ"ש לכייף עמם. ואז החלטתי להגיע לפה הפורום ולספר. בקיצור...מבטיח שבשנה הבאה אקח חלק פעיל בחגיגות

ואוו סליחה איש

אני זאת שצרכה להתנצל
אז דבר ראשון קבל ממני זר
ו... ברוך הבא

אברום1

New member
thanks

איזה יופי של זר... ציפור גן-עדן, יש לי כאלה בגינה (טוב לא פורחים עכשיו...עכשיו זה הזמן לינקינטונים ולשלל פרחי אביב...)

למעלה