תחילת הדרך

Just D3

New member
תופעה שאינני יודעת איך נקראת בעברית

קראתי שאנשים מסויימים אשר מגיעים לשדה אנרגיה גבוה יכולים להפך לבלתי נראים, או כמעט בלתי נראים לחלוטין, בצורה כזו שאנשים לא מבחינים בהם וכמעט מתנגשים בהם.. מה עוד ניתן לספר על התופעה? איך היא נקראת והאם מישהו חווה את זה בעבר? תודה:)

H a z i R

New member
תחילת הדרך

שלום לכולם אני נערה מתבגרת רגילה בכיתה י'- וכמו כל ילדה שמתחילה בגרויות אני מרגישה לחץ, דיכאונות, פחדים ועוד.. הלחץ לא מגיע רק מהתחום הלימודי אלא גם מהתחום החברתי. הייתי שותה מעשנת ועושה המון שטויות, אבל החלטתי שדיי... אני לא רוצה יותר. אני רוצה ללמוד להתחבר ל"אני הפנימי" שלי. אני רוצה ללמוד על רוחניות ולדעת להיות אופטימית לחיים וכאן אתם נכנסים- אני ממש יודה לכם אם תוכלו להמליץ\ לייעץ או כל דבר אחר שאתם חושבים שיעזור! תודה מראש.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifH a z i R ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קראי את תגובתי לJust D3 כאן, למטה
אותה המלצה גם לך וכמו כן גם סדרת ה
ים שיחות עם אלוהים מאת ניל דונלאד וולש אף היא בהוצאת אופוס תמצאי שם גם את הפידבק שלי על ה
L&L TALYA

MysteryAngel

New member
אני אפילו הייתי ממליצה בחום

על "הנשמה הקטנה והשמש"....ערוך מתוך שיחות עם אלוהים, לילדים, סיפור נפלא ומקסים....קליל ...ומתוק...של ניל דונאלד וולש כמובן. לכל מי שמתחיל ורוצה להבין...

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifJust D3 זה נקרא פשוט

לעבור מימד ואם אתה אוצה לקרוא יותר על התופעה, כדאי לך לקרוא את הספר 'הנבואה השמיימית' מאת ג'יימס רדפילד בהוצאת 'אופוס'. ספר חובה לכל מי שמתחיל את מסע החיפוש שלו
בסוף ה
מוסברת התופעה שעליה שאלת. קריאה
מהנה L&L TALYA

למעלה