תחיית העמק

ניקו 45

New member
תחיית העמק

ניכתב בשנת 1978 תחיית העמק ערפילים כיסו העיר החרבה , רוחות נשבו בעמק הדממה . שרידי הפגזים שניתכו בזעם , עד היום נשמעים הדי הרעם . איני יכול להבטיח לך , ששוב מלחמה לא תפגוש בך. אמנם הערפילים כבר התפזרו , ושוב הרוחות בעמק לא יסערו . באתי להחיות העמק מחדש, ליבי לא יודע מהו, חשש. ממתכת המלחמה אצור מחרשה , אזרע ואקצור יבולייך אדמה. את ביתי אבנה משרידי החורבות , וכל המנסה להרסו אכה בחרבות . קרני שמש חמות מגיעות , ואיתן ציפורי צפון נודדות .

טאKילה

New member
ניקו אהבתי..../images/Emo39.gif../images/Emo104.gif

בעמק הדממה פגזי מתכת נשמעו אחרי פיזור ערפילי המלחמה כתפיים כתפי איכר וחום לוחם אדמה לזרע ושירה עולה מהקציר עוד אור השמש מאיר פינות הבית אך עוד גווניו של הטרור ערום ערי מכה ומבקיע בנו פתיל אש בוער.. צר עד כאב מבט דמע לשמים אל הארץ הסחתי דעתי מכוכב וירח טוהר מוזהב, עוד יאיר השחר בקרני שמש מלטפת.

ניקו טאקילה

לעמק כתבתם אל ארץ זרועה חיברתם שירתכם כתפילה נישאת בקול אל שמי השכינה מבקשת את ענני הגשם להזיל לנו דמעה . . . ואני מבקש את חזון אחרית . . . היום, חזון של עמק יזרע_אל, בו נחתת חרבותנו ולא נשתה דם בננו כה כמהים אנו אל חזון זה והוא רחוק מאיתנו כחולמים היינו, סהרורים בין מפות הדרכים . . . , אל מול רודפי בצע הכסף, כוח, חרב בידם שנאה מבעבעת בליבם....הם בוא יבוא היום . . . עוד יבקשו את פננו לשלום, יתחננו הם על נפשם כי בוא תבוא האש בקרבם, עינייהם ימקו בחוריהם. . . גופם ימס כחמאה ביום קיץ חם ואנו נשב בוא נשב בעמק יזרעאל איש איש תחת גפנו ותחת תאנתו בביטחון (פנים) ובשלום (עם שכננו הנותרים) אל מול אומות העולם: נשיר ונרקוד, עם ישראל חי

חן (*_*)

New member
מדהיםםםם!../images/Emo140.gif ו...תחיית האני-

כמו......... כמו נווד תשוש תועה במדבר מבוסס ללא כוח ברגליו בחול חוצה בדרכו גם מישור וגם הר וחולם על מים נובעים ממעיין כחול כמו שריון נוצץ שעוטה האביר או חומה איתנה, שעל העיר מגנה החליד השריון, לאביר אין אויר, החומה נסדקה, והעיר לא מוגנה. אני- המעיין, השריון והחומה, אך- גם העיר, הנווד, והאביר, אוספת כוחות, עוטה הגלימה זוקפת גווי,לוגמת את החיים-כאוויר.

ניקו 45

New member
בחייך את ....../images/Emo141.gifנהדרררר

את ...כמעיין המתגבר , כנחשול בים סוער. כחומה בצורה מול ליבי האוהב , אוי עד כמה גופי דואב. את סוחפת אותי אל תוך נשמתך , את כסם החיים ,אויר לנשימתך. שוקע אל תוך שחור עינייך , שוקע אל שני רוך חמוקייך. אימרי לי , ספרי לי, על ליבי לדעת , כי בגופי ונישמתך רצוננו לגעת . עם רוח מזרח , וכוכבי צפון נעלמת, אמרת כי תחזרי מייד , ולא שבת .

נפגשים לדק נפרדים לעד../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif|נ

זה טבעם של אהבות שחולפות בחיינו
נפגשים לרגע וחווים אהבה ענקית תשוקה ומפגש קסום ואז מבטחים עוד אשוב אהוב /אהוב
והחיים לוקחים אותנו למחוזות אחרים
והשיבה לא מתאפשרת
ונותרים עם הטעם של העוד
ואולי בעתיד יחזור המצב
והאהבה תשוב עם האהוב

הבניה על ההריסות

קרא פרק א בירמיהו ראה כמה תמיד צריך להרוס קיים בכדי לבנות עתיד טוב יותר וצדק חברתי יגדל מחורבות עם שנפל כי סמך על הנלוז והכח השלום הוא הפתרון ואליו שואפים

למעלה