תחזיקו לי אצבעות..

lee E

New member
זה פחות הרמות מאשר המהירות שהם עלו.

עליתי תוך פחות משנה, מ-48 ל880...אם הייתי מתחילה גבוה זה לא היה כל כך מטריד..הבעיה כאמור היתה במהירות שזה עלה..

נעמי 17

New member
היית על דיכויי כשזה עלה כך?

ועוד שאלה , האם לאחר שקיבלת דיכויי ארוך נמדדו שוב ערכי הCA ? אני לא סתם חוקרת אותך , חשוב לדעת את הפרמטרים הללו עבור כולן. תרגישי טוב

lee E

New member
כן בוודאי..

אפשר לומר שאני על דיכוי כבר 6 שנים, מאז שהתאומים נולדו. וכן גם לשאלה השנייה...היתה ירידה קלה של 5 נקודות, אבל זה לא משמעותי..אין בעיה לשאול..

בלגן2

New member
כמה את עוברת...../images/Emo201.gif

לא ייאמן. אני שמחה לשמוע לפחות שאת בידיים טובות ונחכה לשמוע עדכונים (שיהיו טובים, סיכמנו?). שולחת לך כוחות ו

lee E

New member
בנות יקרות שלי..פליז פליז לא להילחץ...

נתמודד בהצלחה עם כל תוצאה שתהיה. אם הצלחתי לעבור הכל בשלום, עד היום, נעבור גם את זה. פתאום הבנתי איך זה נראה בעיניים אחרות..שזה קורה לך, משום מה, מרגישים כמו בסרט, כאילו זה קורה למישהו אחר וזהו. עכשיו אני מבינה למה זק נלחצה בהתחלה..ולמה אני פשוט לקחתי את זה כעוד משהו שצריך לעבור...אני חושבת שלאנשים מבחוץ לפעמים קשה יותר מאשר הבן אדם שעובר את התהליך.
ים ו
ות לכולכן..

אההההה

עכשיו את מבינה שכשסיפרת לי בהתחלה כשעברת לשם................. מה הרופאה הולכת לעשות לך למה נשמעתי ככה
...במיוחד כשידעתי על הרקע......
ככה עברו עלי הלילות אחרי הסיפורים שלך .... אבל אני בהחלט מבינה את זה שלאנשים מבחוץ לפעמים קשה יותר ממי שעובר את התהליך ..... אני זוכרת איך אנשים הזדעזעו מהסטומה שלי כשאני ראיתי בזה יתרון שלא צריך לעמוד בתור.....שאני יכולה @#%$%&*^*&
על כולם והם אפילו לא ישימו לב....
יקרתי אנחנו נעבור את זה ותזכרי אם תעשי לי בעיות אני מגיעה עד שם (למרות שעליה על
לא עושה לי את זה אחרי ניו זילנד).....כדי להרביץ לך ולחרב לך איזה שולחן.......ומעלה אותך לעליית הגג..... אוהבת אותך........

lee E

New member
לא יעזור לך..אני אעשה לך המון

בעיות..אאאבל לעליית הגג לא תצליחי לגרור אותי...תעלי לך לבד..לי ברור שמתחבאים שם כמה שלדים קוריאנים

פחדנית תתני לי לעלות לבד

שיבואו לי רוחות ושדים ....ככה את שולחת אותי ..........לא תבואי להגן עלי.............

ליהוש יקירה- עכשיו קראתי ואני מחזיקה לך

אצבעות לבריאות איתנה ושלמה בכל ליבי. את עוברת המון סבל ומאחלת לך שהכל יהיה מאחורייך כי מגיע לך ולכולן בכלל רק טוב.אומרים שאחרי החושךהכי גדול מפציע האור.

lior362

New member
מחזיקה לך אצבעות

מתארת לעצמי כמה קשה חוסר הוודאות והטיפולים . הרבה הרבה אהבה . איתך.

liatsw1

New member
לא יודעת לאן נעלמה התגובה שלי...אז אני כותבת

שוב.... אני לא מפסיקה לחשוב עליך מאז שקראתי את ההודעה שלך... מאחלת שנשמע בשורות טובות ממך. אם את רוצה - תשלחי לי במסר את שמך ושם אמך - שאתפלל עליך. רפואה שלמה ומהירה!

יקרה שלי ../images/Emo24.gif

מה שאת עוברת
חשבתי שכל הטיפולים המזוויעים האלו עזרו ולו במעט. מחזיקה לך אצבעות וחושבת עליך

למעלה