תחזיקו לי אצבעות..

lee E

New member
תחזיקו לי אצבעות..

בלי להרבות בתיאורים מגעילים..עברתי ביופסיה היום..עכשיו חזרתי בעצם...הרדימו, חתכו, לקחו לבדיקה..תשובות בעוד חודש.. מצטערת מראש על חוסר ההתייחסות שלי לשאר ההודעות...

קודם כל ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שואלת גם, למה ביופסיה? אצבעותיי מוחזקות
וגם
גדול

זואילי

New member
קודם כל מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אח"כ שואלת - למה בלי תיאורים מגעילים?

lee E

New member
../images/Emo3.gifמהסיבות הרגילות.

לבדוק אם "גושים" מסוימים הם נחמדים או לא...למה לא תיאורים מגעילים?...לא עומדת בזה..הבוקר הבעל החליף חבישה במקום שנחתך..לא הייתי מסוגלת אפילו להסתכל...ממש התחלתי להסתחרר...למרות שהוא הבטיח לי שזה לא נראה נורא בכלל..

עוד שאלות../images/Emo9.gif

איזה "גושים"? איפה? מה קרה עכשיו צץ עוד משהו? וקודם שכחתי לשלוח
אז שולחת עכשיו
.

ר ו מ י ה

New member
מחזיקה אצבעות חזק חזק ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מתארת לי שאת במתח עצום ומקווה שהתשובות יגיעו במהרה ואנחת הרווחה שלך תישמע עד ארצנו השחונה

lee E

New member
תודה בנות...

קשה לי לפרט אבל אשתדל.... עכשיו אני יכולה לספר..סיימתי עכשיו 9 טיפולים כימותרפיים יחד עם דיכוי..זאת עקב רמה גבוהה מאוד מאוד של CA-125 בנוסף לעבר המשפחתי שלי..שכולל אח שנפטר מהמחלה ההיא. המטרה היתה ..טוב זה ברור. היו כמה גושים שניצפו עוד בארץ שמקורם לא היה ברור...בארץ...משום מה התעלמו מהנושא..ולא טרחו לבדוק..איך שהגעתי לכאן, הרופאה הזדעזעה מה CT שלי ומתוצאות ה CA והחליטה שאני מתחילה מיד בטיפולים. מכיוון שהיא לא ראתה טעם לפתיחת בטן ..היא רצתה ללכת על בטוח עקב המצב המפושט שלי. לא רצתה לפתוח ולהתחיל לחטט עם סיכון שלא ימצאו את הגוש הבעייתי בגלל כמות ה...גושים..אבל היא גם לא רצתה לסכן אותי ולכן הוחלט על מתן כימו'-כדי להיות בטוחה שאני מכוסה מהבחינה הזו. אז אתמול לקחו דגימה מאחד הגושים דרך ...טוב אל תכריחו אותי לפרט..ועוד גוש קטן בגב שצץ לו שם, כדי שלא ישעמם. הגוש הנ"ל הוצא במלואו. גם נשלח לבדיקה.. זהו..עכשיו רק צריך לחכות.

ליאל ד

New member
פשוט נורא../images/Emo201.gif

אני פשוט בהלם מהסיפור שלך! אני מחזיקה לך את כל האצבעות שרק אפשר
.. כאילו שאנדו לבד - לא מספיק. אני רק לא הבנתי איך עשית כימו' לפני ביופסיה של הממצאים? אבל אני בטוחה שרופאים מבינים בזה יותר טוב מאיתנו! שיהיה לך המון הצלחה ורפואה שלמה! מקווה שהטיפולים שעברת השמידו כל זכר לנגעים רעים...

נעמי 17

New member
יקירה

מחבקת אותך ומחזקת אותך, בהמתנה המטורפת הזו לתוצאות. אני שמחה לדעת שאת בידיים טובות שלא לוקחות סיכונים לשום כוון, לא יכולה לתאר לעצמי את הסבל של הכימו, רק מבינה שזה מאוד קשה. את יודעת שיש לך פה בית חם ומחזק וממקווה שנוכל לעזור לו במעט. אני מניחה שכולנו פה בהלם..... גם אני, וגם סף החרדה עולה פה אך זה כאיין וכאפס לעומת מה שאת עוברת. תעדכני אותנו מחזיקים לך אלף אצבעות ועוד יותר חיבוקים. לך לילדים ולמשפחה.

אוי יקרה ../images/Emo201.gif

אין מילים... מחזיקה לך את כל האצבעות שיכולה
ושולחת לך מיליון
שיחזקו אותך בתקופת ההמתנה ואם תרצי קצת להתפרק או אפילו רק חיבוק מעודד אנחנו פה

זואילי

New member
../images/Emo201.gif

אני בשוק. לא יודעת מה להגיד. מחבקת אותך ומחזיקה אצבעות

galim29

New member
רק עכשיו קראתי ליהוש../images/Emo26.gif

היה לי מאוד קשה לקרוא את זה. האמת שהיממת אותי בהודעה הזאת. ממש לא היה לי מושג. אבל את מדהימה ויש לך תמיכה ענקית פה בבית שלנו חוץ מארה"ב. אוהבת אותך מאוד ומחזקת אותך באלפי חיבוקים. טוב שעשית את הטיפולים למניעה ואת בהשגחה ומעקב. את אישה חזקה ומופלאה. ותנוחי.... המון.

אוי ליהו'ש!

לא הייתי כאן מיום חמישי ועכשיו קראתי את מה שכתבת ואני ממש בשוק, שולחת
וגם
שיגרש את המחלה ממך. מחזיקה את כל ה
גם ברגליים וגם של החצי ושתהיה רפואה שלמה. שלחתי גם

יקרה שלי

אז לשם נעלמת לי......אני כאן וגם האיש והבובון כולנו מחזקים ...ומחזיקים.... אני כאן ... אוהבת אותך ומתקשרת אלייך עכשיו אז תעני....

lee E

New member
בנות..נראה לי שהבהלתי אתכן קצת יותר

ממה שהתכוונתי. אנא לא להיבהל. האמת אני כבר עם סימן השאלה הזה כבר הרבה זמן כך שכבר התרגלתי. אבל יהיה בסדר, באמת שיהיה בסדר. כבר החלטתי שהתוצאות יהיו טובות, אין ברירה אחרת. תודה לכן לכולן..מתרגשת מכן, ממש..

למעלה