תחזוקת שרתים
Server Maintenance

Hasselblad

New member
תחזוקת שרתים ../images/Emo41.gif Server Maintenance

MapleStory will be going through a scheduled maintenance on Wednesday, March 11th, 2009. This one involves all game servers, and it'll last for approximately 3 hours. <MapleStory Server Maintenance> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, March 11th, 9:00 am ~ 12:00 pm PST (Wednesday, March 11th, 5:00 pm ~ 8:00 pm GMT) The following will be addressed in the server maintenance: -Crimsonwood Keep Party Quest 2nd stage bug -Big Foot damage (Partial fix. Big Foot will hit less than what is shown in-game) -Name Changes -World Transfers Thank you and Happy Mapling! טוב אז יש תקלה קטנה עם השעות לפני שעון PST זה מתחיל בחמש אחר הצהריים, ולפי שעון GMT זה מתחיל בשש אחרי הצהריים, לדעתי זה יתחיל בחמש. בכול אופן תחזוקת השרתים מתוכננת נכון לכרגע להארך כשלוש שעות, יתוקנו הבאגים של הפיקיו החדש, ולדמג של ביגפוט. כמו כן יתוקנו שמות שחקנים, ויתבצעו ההעברת עולמות. שיש לכולם המשך יום נעים

Hasselblad

New member
../images/Emo124.gif חפצי קאש חינם

אמיתי אמיתי!!! רק ליום אחד!!! היום לאחר התחזוקת שרתים, יהיו בקאש חבליות בגדים בחינם לכל דורש! ניתן לקבל כמה חבליות שתרצו אך לא פעמיים את אותה החבילה, החבילות יהיו תקפות ל 24 שעות, תהנו

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifOMG!

הם כל כך הולכים להרוויח המוני קונים על האויוונט הזה..=.=" כל מי שלא ניסה NX וינסה, הולך להתמכר בטירוף!

miss_t

New member
בטח שהם רציניים, אבל

רק ל24 שעות! החפץ יחזיק עלייך רק ל24 שעות וזהו.

Hasselblad

New member
../images/Emo124.gif דאבל אקספי ביום שבת

ביום שבת הקרוב, בשעה 10 בערב עד 12 בלילה, יהיה איוונט דאבל אקספי בכל שרתי מייפל סטורי.

icy woman

New member
זה מותאם לזמן של האמריקאים

מה לעשות? אנחנו הנספחים....

deisy

New member
אבל זה לא כזה נורא...

כבר היו דבלים ב 2 לפנות בוקר ...
הפעם זה עוד סביר...

Guid

New member
פרפקט~ /tapuzforum/images/emo9.gif