תחושה מוזרה.

Nielle

New member
תחושה מוזרה.

היי, היום חזרתי מטקס יום הזיכרון בצופים, הגיעה אלינו משלחת אמריקאית של כ30 יהודים שבמקורם מברית-המועצות ואחרי שהיא התפרקה עברו לארה"ב. ולא יודעת משום מה יש לי חשק מטורף לעבור לארה"ב, זה נשמע לי המקום הכי טוב שיש...השפה, האנשים(חלקם נו...) ולא יודעת יש לי הרגשה שיש שם הכל מהכל ואתה יכול לבחור ולהיות מה שאתה רוצה לא כמו בארץ שמגבילים אותך... אלו מכם שגרים בארה"ב, למה עברתם? הייתם חוזרים?... אם בא-לכם אתם מוזמנים לדבר איתי באס"ק 238925051. דניאל.

Neu75

New member
ישראל...

שמע... נולדתי בסן פראנסיסקו וגדלתי בישראל (לומרות שהייתי באר"הב יותר זמן.. תמיד גדלתי כשהייתי בארץ ופה הכל הפסיק, הלך על פוז). אולי זאות רק אני, ורק זה שעברו שנים מהפעם האחרונה שדרחתי על אדמת הארץ, אבל לי הכול נירא כסום בישראל. זה באמת המקום הכי מדהים, הכי חמים ועם הכי הרבה נוסטאלג'יה שהרגשתי אי פעם. אבל כמובן לא כולם מרגישים כך. אם אתה תעבור לארצות הברית, אני מציעה לך לעבור לניו יורק או לוס אנג'לס. אני עוברת לשם (LA) בעוד כמה שבועות.. המקום האהוב ביותר עלי בכל ארצות הברית. אפילו עם אתה לא תעבור לשם, אני מציעה שתבקר. פסיה :)

Emc2

New member
tja...

zumindestden bist du so fett wie ein ami... und schlect schreiben schaffst du auch wie ich sehe... tolles exemplar!

Y 9

New member
חחח Lustig

aber zu sprechen ist nicht nett, in einer Sprache, die sie nicht weiß. סתם גם אני לא ממש יודע גרמנית אבל הצלחתי להבין קצת

Nielle

New member
לא יודעת..

אולי אני כבר מאסתי בארץ הזאת?... לא יודעת, יש לי הרגשה שבארה"ב יש הכל מהכל וכל-כך יפה ומושלם שם, טוב. אולי לא מושלם אבל הרבה יותר טוב. וד"א אני בת
אם בא-לך את יכולה לדבר איתי באיסקיו שכתבתי למעלה או במסנג'ר [email protected] דניאל.

AnnabeI Lee

New member
וזה לא נראה לך אפילו לא קצת נאיבי?

בעיקר כשבזמן האחרון ארצות הברית נלחמת בכל העולם, הנשיא שלה הוא בדיחה והכלכלה שלה קורסת?

Nielle

New member
מאוד נאיבי...אבל הרי...

כל האמריקאים הם נאיביים בצורה לא רגילה, אני חושבת שזה חלק מהעניין. בגלל זה הכל נראה שם מושלם.

B a Z u K a

New member
חחחח../images/Emo45.gif

ואל תישכחו שבארה"ב יש הרבה מאוד מדינות כשכל מדינה זאת מדינה בפני עצמה..אתם לא יכולים לקחת את ניו יורק כאילו כל אמריקה היא אותו הדבר בדיוק כי כל מדינה זה אנשים אחרים ומנטליות אחרת ועם סגנון אחר...

AnnabeI Lee

New member
טוב אז כדי לנפץ לך את האשליה, ארצות

הברית היא אחת המקומות הרחוקים ביותר משלמות. אם ממשלה טיפשה, כלכלה קורסת ואפליה. הכל נראה מושלם בגלל שבלוס אנג'לס יש כמה אנשים שיודעים לפרסם כמו שצריך.

B a Z u K a

New member
איש איש באמונתו יחייה

אני לא חושבת שהיא רחוקה משלמות ויותר מזה כבר קיימים כמה מקומות מושלמיםועוד פעם אני לוקחת כדוגמא את פלורידה(
)האנשים מגניבים ושמחים (רובם)החורף הוא קיץ והקיץ הוא כמעט בלתי ניסבל אבל למזלנו קיים המזגןמבחינת נדלן היא חבל על הזמן ואני לא חושבת שבוש הוא כזה גרוע ההפךוממש ממש ממשששששששש אין אפלייהזאת דעתי

אוקיי, בואי נסכים על משהו אחד:

מדינה מושלמת היא רחוקה מלהיות. מקום טוב יותר לחיות בו, תלוי בסביבה, עם יותר הזדמנויות להצליח מבארץ, חופשי. סגרנו?

אוי אני כה טיפשה,

אפילו לא טרחתי לשים לב למה אני עונה. בפעם האחרונה שחשבתי לעומק על שלמות, זה היה מין דבר כזה שלא קיים ולא יהיה. ואם לדעתך אמריקה מושלמת, אז היא מושלמת מכל הבחינות. והיא לא. בינתיים, את גרה בארץ, את לא יודעת שיט, מעולם לא גרת בחו"ל, מעולם לא חווית גזענות, מעולם לא התייחסו אלייך כאילו את שונה ומעולם לא חווית טראומה מאנשים עם אותה דת כמו שלך, היהודים של חו"ל. אז לפני שאת מוציאה ממקלדתך עוד פניני חוכמה כאלו ואחרים ומוכיחה לנו בפעם המיליון שרק הישראלים יכולים להיות כאלו אטומים כשמדובר בדעה שנוגדת את שלהם, עם נימוקים, קודם כל - תשמעי מה לנו יש לומר בנושא. כי בינתיים, אנחנו אלו שגרים בחו"ל.

למעלה