תחושה מוזרה.

B a Z u K a

New member
ולא, מעולם לא היתייחסו כאילו אני

שונה ומעולם לא חוויתי טראומה מאנשים עם אותה דת כמו שלי...וגם אם משהו כזה יקרא אז זה ממש אבל ממש ממש לא מה שיבאס אותי או יגרום לי לרצות לעזוב את יכולה ליהיות בתוחה

את יכולה להיות בטוחה,

שיש לך שגיאות כתיב נוראיות. צריכה מורה פרטית? בכל מקרה מאמי, אם טוב לך - אדרבה. אם לא טוב לך - זה הפורום להתבכיין. [=

AnnabeI Lee

New member
פלורידה???

מכל המדינות בארצות הברית פלורידה?? רב הבעיות של המדינה הקפיטליסטית הזו נוצרות או בטקסס או בפלורידה. את לא חושבת שבוש הוא גרוע? אוקיי אז כשתצטרכי לשלם על אוניברסיטה ותגלי שכספים נמשכו משם כדי לממן קיצוץ מיסים לאנשים שמרוויחים מעל 100,000 דולר בשנה פתאום זה יראה לך פחות טוב. או אולי כשתצטרכי לראיין אמא של חייל שנהרג בעירק, כי לבוש לא התחשק לשלם על דלק, אולי אז זה יראה לך קצת שונה. או כשחברה שלך תכנס להריון ותגלה שהיא לא יכולה לעשות הפלה כי מישהו החליט שנצרות פונדמנטליסטית זה טוב. או אולי כשחבר שלך שהוא הומו וחי עם החבר שלו במשך שש השנים האחרונות ירצה להנשא לו, ואז הם יגלו שבגלל הנשיא שאת כל כך מעריצה ממעיט את הסיכויים שזה יעבור במדינה שלו, אולי אז הוא יראה לך קצת פחות נערץ. ואין פה אפליה? נראה אותך אומרת את זה לאישה אפרו-אמריקאית בוירג'יניה שמנסה להתקבל לעבודה מול גבר לבן עם רבע מהכישורים שלה. מדינה היא לא מושלמת בגלל שהחורף בה חמים (ואם כבר פלורידה אז שלושה הוריקנים זה לא הוכחה מספיק טובה שחורף בה זה לא כיף?). גם באוגנדה חם, גם שם יש אנשים שמחים ונדלן זול, אבל משהו אומר לי שלא תרצי לגור בה. שלמות קיימת בשביל אנשים שמסרבים להסתכל על העובדות, ובשבלם בלבד.

AIon Dori

New member
א נ י ב ת

וההורקנים באים בקיץ..ותראה לי עוד מדינה אחת שהנדלן בה בכזאת עלייה!! ובכלל תראה לי עוד בית במדינה אחרת שמ300,000$ עולה ל780,000$ או סופר סנטר שמ500,000$ עולה ל 1,500,0000$ זה נדלן נמוך בשבילך נדלן שנמצא ב10 שנים האחרונות בעלייה?!? כניראה שאתה לא מספיק מעודכן כי פלורידה נחשבת בין המקומות הכי טובים לנדלן... ועל כל מה שאמרת על בוש לא שמעתי אז אני לא יכולה לענות לך...אבל אם אתה אומר אז אני מסכימה איתך....

AnnabeI Lee

New member
את בת? יופי... גם אני...

בפעם האחרונה שבדקתי "תצטרכי" ו"תגלי" וכו' היו פעלים בשביל נקבה, אבל אולי אני טועה אחרי הכל קיבלתי 100 בבגרות בלשון לפני שנתיים שלמות... אייוון היה מתי? אוקטובר? חורפי מספיק בשבילי, נתפשר על סתיו. נדל"ן זול זה טוב... קונים אותו אדמה בזול ואז הערך שלה עולה, זה מה שקורה בפלורידה ובלוס אנג'לס. לא אמרתי שהנדל"ן שם לא טוב, (למרות שעכשיו הכל יקר איימים) אמרתי שזה לא מה שעושה את פלורידה מושלמת. גם באוגנדה יש עלייה של ערך הנדל"ן, גם בקליפורניה, גם בערב הסעודית (אני חושבת
), לא אומר שאני בטוחה שהייתי גרה בלפחות שתיים מהן בלי איומים על חיי או טובות הנאה רציניות.

B a Z u K a

New member
אוקי אז רדו ממני אני חושבת שפלורידה

היא שיא השלמות הדבר הכיייי מושלם שהיה יהיה אי פעם אז זהו חלאס כל אחד בדעתו...

B a Z u K a

New member
ולא היסתכלתי ליראות אם זה בת או בן

אז מספיק לחפש מריבה....וגם אתם לא ממש תורחים לעשות את זה...

AnnabeI Lee

New member
אני פניתי אליך בנקבה../images/Emo12.gif

ותאכלס לא ממש אכפת לי איזו מסקנה את מגיעה אליה בסופו של דבר, מה שחשוב לי זה שתנסי לבסס את הטיעונים שלך. אפילו לא בשבילי, בשביל עצמך. זו הרגשה הרבה יותר טובה לדעת שיש סיבה להאמין במשהו.

Emc2

New member
נכון להיום

המקום הכי טוב להשקיע בו בנדל"ן הוא בקטאר.... יאללה, למה את מחכה?

B a Z u K a

New member
והיא נלחמת בכל העולם כי כל העולם

נלחם בה..אתה לא מצפה שהיא תישתוק!

Emc2

New member
וואו....

לא לא באמת... זה כל מה שאני יכול להגיד בעניין התגובה שלך.... "וואו"

B a Z u K a

New member
נו תעשה לי טובה

לא ניראה לי שמישהו אחר היה מגן על ישראל כמו שבוש מגן....ואני בכל זאת לא אומרת שהוא מושלם!!!

Emc2

New member
סליחה אבל... הא???

מתנדבת להסביר לי אילו רעיונות ניסת לבטא בהודעה שלך? איך בדיוק המשפט "לא ניראה לי שמישהו אחר היה מגן על ישראל כמו שבוש מגן" קשור למשפט "... כי כל העולם נלחם בה"? נכון, ישראל מזמן נראית כמו נספח של ארצות הברית, אבל מפה ועד לטעון שישראל=ארצות הברית (כי רק אם אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזאת ההשקפה שלך אני מצליח למצוא קשר כלשהו בין שני המשפטים) זה כבר קצת מוגזם... את טוענת שבגלל שישראל היא ארצות הברית, וכל העולם נלחם נגד ישראל, אז זה לגיטימי שארצות הברית תלחם כנגד שאר העולם? בבקשה ממך, להבא, במקום להפריח משפטים מפוצצים לחלל האינטרנט האינסופי, תגבי את מה שאת אומרת בעובדות, ואני אשמח להתדיין איתך בנושא

B a Z u K a

New member
זה לא חייב ליהיות קשור

נו ונלחמים גם בישראל וגם באמריקה ואמיקה מגנה על ישראל כשנחמים בהה וכל הבלה בלה בלה

Emc2

New member
תודה לך...

על הדוגמה המצויינת... איך את מצפה שמישהו יתייחס לדיעה שלך ברצינות כאשר את בעצמך מגדירה אותה כ"בלה בלה בלה"? שוב, דיון כלשהוא מבוסס לא רק על השערות והרגשות שלך (אחרת כל הדיונים בעולם היו נראים כמו דיונים בכנסת). דיון מבוסס על נתונים, עובדות והיכולת המניפולטיבית של הדובר להשתמש בעובדות והנתונים שבידיו למיצוי מקסימלי ולהעברת המסר שלו. את מצד שני רק דוחפת משפטים לא מבוססים על כלום. זה לא עובד ככה. נ.ב. אף אחד לא נלחם נגד ישראל או ארצות הברית. מלחמה יכולה להתקיים רק בין שתי מדינות, ואף מדינה בעולם לא תוקפת לא את ישראל ולא את ארצות הברית, מה שיש זאת לוחמת גרילה, וזאת לא מלחמה שמקנה זכות למדינה לתקוף מדינה אחרת, היות שלוחמת גרילה היא באופן עקרוני לחימה של קבוצה מסויימת כנגד משטר. הפת"ח לא מייצג שום מדינה, וכמו כן גם לא אל קאידה.

למעלה