תזרקי אותו!!!!!

sh53

New member
פורום 500 פורום הצ'אט

אני לא מבינה כל כך במחשבים, אבל שם יוכלו לעזור לכם כי שם זה המקום לזה. אל תוותרו עד שהצ'אט יעבוד לכם. קישור

תות15

New member
../images/Emo41.gifכנסו לצ'אט!!../images/Emo41.gif

אני שם עוד כמה דקות..

לוח השידורים היומי של תפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 תוכלו לפגוש את הבמאי תומר היימן, שעשה את "תומר והשרוטים", את הסרט "אביב" (על אביב גפן) ואת "בובות של נייר" שהוקרן בערוץ YES+. תומר יתארח ב-blogtv, וניתן להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום ערוץ YES+
ב-20:00 נארח את מר יוסי ביילין, העומד בראש תנועת "יחד". הוא מגיע לענות לשאלות בפורום התנועה וגם אותו תוכלו לראות live ב- blogtv. רצוי להכין שאלות מראש!
ב-21:00 תחתום את שידורינו לוסי דובנצ'יק, הכוכבת המקסימה מתוך הסדרה "מיכאלה" שתענה לשאלותיכם ב-blogtv ובפורום הסדרה. היו עימנו
צפייה נעימה!

As היחידה

New member
למי שאין חיים../images/Emo32.gif

שם: -האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: -מיקום: -האם תקרא/י לבת/בן שלך על שמך?: -אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?: -אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?: -האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: -אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?: -מין?: -סטרייט/גיי/ביי(דו מיני) : -רווק/ה?: -תאריך לידה: -גיל: -גיל שהיית רוצה להיות: -עיסוק: -מצבך החברתי: -גובה: -צבע עיניים: -אוהב אותם?: -צבע שער?: -אוהב אותו?: -צבע אהוב: -ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): -חיות מחמד?: -יש פירסינג?: -קעקועים?: -אובססיות?: -התמכרויות?: -איזה שפות אתה דובר?: -ציטוט מועדף/ מוטו: -האם אתה חי את הרגע? -יש לך סודות?: -האם אתה שונא את עצמך?: -יש לך הרגלים רעים?: -איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?: -אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?: -מה הפחד הגדול ביותר שלך?: -את/ה יודע לשיר?: -האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול: -האם אתה מתבודד?: -מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: -אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?: -האם אתה פועל בפזיזות?: -יש לך יומן/ ז'ורנל? : -מה החולשה הכי גדולה שלך?: -מה החוזק הכי גדול שלך?: -אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך,מה זה היה?: -אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?: -יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?: -מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?: מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?: -ומה הכי פחות אוהב?: -אתה חושב שאתה נראה טוב?: -יש לך ביטחון עצמי?: -לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: --אתה: -מעשן?: -על סמים? -קורא עיתון?: -מתפלל? -הולך לבית כנסת?: -מדבר עם זרים?: -ישן עם בובות פרווה?: -יוצא לטיול בגשם?: -מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: -נוהג?: -אוהב לנסוע מהר?: -אוהב את הקול שלך?: האם אי פעם: -פגעת בעצמך?: -יצאת מהמדינה?: -אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?: -היית מאוהב?: -היית על סמים? -שחית בעירום?: -היה לך מקרה חירום רפואי?: -עברת ניתוח?: -ברחת מהבית?: -שחקת "strip poker": -חטפת מכות?: -החטפת מכות למישהו?: -התחילו איתך?: -היית על במה?: -ישנת מחוץ לבית?: -חשבת על התאבדות?: -נשארת ער כל הלילה?: -לא אכלת יום שלם??: -דיברת בטלפון כל הלילה?: -ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?: -ישנת כל היום?: -הרגת מישהו?: -חשבת שאתה משתגע?: -נישקת מישהו מאותו מין?: בגדו בך?: -היה לך חלום שהתגשם?: -עברת על החוק?: -הרגת חיה בטעות?: -הרגת חיה בכוונה?: -פגשת מישהו מפורסם?: -סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?: -גנבת משהו?: -היית ברדיו/ טלוויזיה?: -הייתה לך התמוטטות עצבים?: -קפצת בנג'י?: -היה לך חלום שחזר כמה פעמים?: האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?: בקסם?: באלוהים?: בשטן?: בסנטה קלאוס?: ברוחות: בפיות?: במזל?: באהבה ממבט ראשון?: במכשפות?: האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?: באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?: בדת מאורגנת?: אתה חושב שלאלוהים יש מין?: לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?: יש לך חברים (צונזר)אים/לסביות?: מי החבר הכי טוב שלך?: מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?: מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?: מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?: מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן?: הכי מעט זמן?: הכי מצחיק?: הכי קרוב?: הכי מוזר?: הכי חכם?: שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?: הכי נחמד?: הזמר הכי טוב!: הכי רועש?: האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה?: מי מקשיב לבעיות שלך?: עם מי אתה רב הכי הרבה?: האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?: האם אתה סומך על אחרים בקלות?: בבית של מי היית אחרון?: האם החברים שלך מכירים אותך?: האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?: האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?: אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?: שצחקת עליו?: שהלכת איתו לקניות?: ששבר את הלב שלך?: שאכזב אותך?: שגרם לך לבכות?: ששימח אותך?: שראית איתו סרט?: שדיברת איתו בטלפון?: שראית?: מה אתה לובש כרגע?: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?: איזה ספר אתה קורא?: מה יש על הפד לעכבר שלך?: תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?: נודע לך כי את עומדת למות... -מהו הדבר האחרון שהיית אומרת? -מהו הדבר האחרון שהיית רוצה שיגידו לך? -מיהו הבן אדם האחרון שהיית רוצה לראות? -מהי הפעולה האחרונה שהיית רוצה לעשות? -מהו המאכל האחרון שהיית רוצה לאכול? -מהי התוכנית האחרונה בטלוויזיה/סרט שהיית רוצה לראות? -מהו השיר האחרון שהיית רוצה לשמוע? -ולבסוף, איפה היית רוצה להיקבר?

יש אני ראשונהההה

שם: חופית -האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: אממממ אבא שלי מציל... חוף ים... -מיקום: איזור חיפה... ליתר דיוק טירת כרמל -האם תקרא/י לבת/בן שלך על שמך?: לא -אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?: לא יודעת... אבל אני אוהבת תומר... כשנולדתי אמא שלי התלבטה בין אור לחופית... -אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?: לא מחליפה -האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: אמממ כן... חוף קטן, חוף, חופי (בעע שונאת..) -אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?: לא -מין?: נקבה -סטרייט/גיי/ביי(דו מיני) : סטרייטית -רווק/ה?: כן -תאריך לידה:26.9.1986 -גיל: 18 עוד שלושה חודשים ושלושה ימים
-גיל שהיית רוצה להיות: בגיל שלי!! מה רע בו? -עיסוק: סיימתי י"ב.. חסרת תעסוקה כרגע
לא רוצה לסיים בית ספר לא רוצההה -מצבך החברתי: אממ מעולה -גובה: 156 (מזל שיש עקבים 12 ס"מ) -צבע עיניים: חומות -אוהב אותם?: לא שונאת לא אוהבת -צבע שער?: שחור -אוהב אותו?: לא יודעת נראה לי -צבע אהוב: כחול -ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית -חיות מחמד?: אין... היתה כלבה אמא העיפה
-יש פירסינג?: לא (רציתי בלשון גרררר אמא
) -קעקועים?: אין יאכס לא אוהבת... -אובססיות?: היתה אולי עדיין אני לא יודעת -התמכרויות?: קולה ושוקולד -איזה שפות אתה דובר?: עברית, אנגלית, ספרדים (נו טלנובלות..), גם קצת ערבית
-ציטוט מועדף/ מוטו: אממ יש המון.. -האם אתה חי את הרגע? כן אבל חושבת גם על המחר... -יש לך סודות?: כן (למי אין?...) -האם אתה שונא את עצמך?: לא -יש לך הרגלים רעים?: נראה לי שכן אבל לא עולים לי לראש עכשיו -איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?: שאני מיוחדת... ומעניינת...
-אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?: איזה סרט טלנובלה... חופית!!! (משהו כמו אנטונלה
) -מה הפחד הגדול ביותר שלך?: להישאר לבד -את/ה יודע לשיר?: בערך... -האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול: לא -האם אתה מתבודד?: לפעמים -מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: להנות מהחיים -אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?: כן -האם אתה פועל בפזיזות?: לפעמים -יש לך יומן/ ז'ורנל? : יומן... אבל רגיל -מה החולשה הכי גדולה שלך?: שמוציאים לשוןןןן אני פשוט חולה על זה...אהה ואני יותר מידיי בררנית -מה החוזק הכי גדול שלך?: להעמיד פנים שהכל טוב...גם כשרע לי -אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך,מה זה היה?: תמימות... -אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?: ממש לא -יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?: המון דברים... -מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?: לא להאמין באף אחד רק בעצמך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?: לא יודעת כלום מיוחד -ומה הכי פחות אוהב?: האף!!!!! -אתה חושב שאתה נראה טוב?: לא יודעת -יש לך ביטחון עצמי?: אני משדרת בדרך כלל שכן אבל אין לי ממש... -לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: אממממ לא יודעת... --אתה: -מעשן?: לא -על סמים? לא -קורא עיתון?: לא -מתפלל? לא -הולך לבית כנסת?: לא -מדבר עם זרים?: כן -ישן עם בובות פרווה?: כן -יוצא לטיול בגשם?: כן -מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: כן (אבל תמיד רואים עליי כשאני שונאת מישהו..) -נוהג?: לא -אוהב לנסוע מהר?: לא -אוהב את הקול שלך?: כן האם אי פעם: -פגעת בעצמך?: פיזית לא ריגשית כן -יצאת מהמדינה?: לא -אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?: לא -היית מאוהב?: כן -היית על סמים? לא -שחית בעירום?: לא -היה לך מקרה חירום רפואי?: לא -עברת ניתוח?: כן (באוזניים) -ברחת מהבית?: כן -שחקת "strip poker": מה זה? פוקר כן המילה הראשונה...
-חטפת מכות?: כן -החטפת מכות למישהו?: כן -התחילו איתך?: כן -היית על במה?: כן -ישנת מחוץ לבית?: כן -חשבת על התאבדות?: לא.. אומרים לפעמים בצחוק.. אבל לא ממש לחשוב על זה... -נשארת ער כל הלילה?: כן הרבה פעמים -לא אכלת יום שלם??: כן כי הייתי חולה... אהההה ובכיפור -דיברת בטלפון כל הלילה?: כן -ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?: לא -ישנת כל היום?: כן -הרגת מישהו?: לא -חשבת שאתה משתגע?: לא -נישקת מישהו מאותו מין?: לא איכסססססססס בגדו בך?: כן פעם אחת... -היה לך חלום שהתגשם?: לא -עברת על החוק?: כן -הרגת חיה בטעות?: נמלה נחשב? כי מהשאר אני בורחת... -הרגת חיה בכוונה?: לא -פגשת מישהו מפורסם?: כן -סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?: כן -גנבת משהו?: כן -היית ברדיו/ טלוויזיה?: לא -הייתה לך התמוטטות עצבים?: לא -קפצת בנג'י?: כןןן וזה כיף בטירוףףףףףףףףףףףףףףףף -היה לך חלום שחזר כמה פעמים?: כן

המשך...

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?: כן אבל לא בשבועית יומית וכולה אלא בכללית... בקסם?: לא באלוהים?:כן בשטן?: כן בסנטה קלאוס?: לא ברוחות: כן בפיות?: לא במזל?: כן באהבה ממבט ראשון?: לא במכשפות?: כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?: כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?: לא בדת מאורגנת?: לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?: לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?: לשום מקום לקבר יש לך חברים (צונזר)אים/לסביות?: כן מי החבר הכי טוב שלך?: אלינור מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?: רעות... אבל אנחנו לא מדברות... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?: להיות עצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?: מיי (חחחחחחחחח אף אחד לא יבין..) מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן?: אממממ אסף (אבל הוא לא חבר ידיד..) הכי מעט זמן? מיכל הכי מצחיק?: אני...
הכי קרוב?: אלינור הכי מוזר?: אממ אני
הכי חכם?: הילה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?: אממממ אני מעדיפה בלי שם... הכי נחמד?: אלינור הזמר הכי טוב!: זמר? אממממ הילה הכי רועש?: אני...
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?: ניר עם מי אתה מדבר הכי הרבה?: ניר מי מקשיב לבעיות שלך?: אלינור עם מי אתה רב הכי הרבה?: רעות.. ואנחנו גם לא נדבר עוד... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?: לא.. לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות?: פעם כן עכשיו כבר ממש לא בבית של מי היית אחרון?: אממממ הילה האם החברים שלך מכירים אותך?: חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?: לאהבה שלי כן... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?: לא אכפת לי מבחינתי זה מקובל... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?: רעות שצחקת עליו?: צחקתי? אמממ אח של חבר שלי לשעבר שהלכת איתו לקניות?: אמא ששבר את הלב שלך?: **** שאכזב אותך?: **** שגרם לך לבכות?: **** ששימח אותך?: כפיר שראית איתו סרט?: לא אוהבת סרטים...אם אני רואה זה רק אימה ולבד... שדיברת איתו בטלפון?: אמא שראית?: אמא מה אתה לובש כרגע?: חולצה ומכנס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?: שיער איזה ספר אתה קורא?: לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך?: עכבר... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה שהשאלון ארוך מידיי!!!!! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?: כן נודע לך כי את עומדת למות... -מהו הדבר האחרון שהיית אומרת? תהנו מהחיים כי הם קצרים... -מהו הדבר האחרון שהיית רוצה שיגידו לך? שאוהבים אותי... (ואדם ספציפי...) -מיהו הבן אדם האחרון שהיית רוצה לראות? **** אותו אחד שפגע בי... ושאהבתי... -מהי הפעולה האחרונה שהיית רוצה לעשות? לקפוץ באנג'י... הפעם בלי חוט.... -מהו המאכל האחרון שהיית רוצה לאכול? שוקולד -מהי התוכנית האחרונה בטלוויזיה/סרט שהיית רוצה לראות? משהו עם ישי גולן... -מהו השיר האחרון שהיית רוצה לשמוע? קרן אור של אביב גפן -ולבסוף, איפה היית רוצה להיקבר? לא אכפת לי

Aussie Girl

New member
שאלון, יאי!!!

שם: *חסוי* -האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: בערך -מיקום: נגב -האם תקרא/י לבת/בן שלך על שמך?: לא -אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?: אשמור על זכות השתיקה -אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?: אף אחד -האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: די -אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?: לא! -מין?: נקבה -סטרייט/גיי/ביי(דו מיני) : you never know -רווק/ה?: yep -תאריך לידה: 1/2/87 -גיל: 17 -גיל שהיית רוצה להיות: 17 בסדר -עיסוק: לימודים -מצבך החברתי: פסדרררר -גובה: 165 -צבע עיניים: חום-ירוק -אוהב אותם?: די -צבע שער?: חום-בלונד -אוהב אותו?: כן -צבע אהוב: תכלת ובורדו -ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני -חיות מחמד?: יש
-יש פירסינג?: לא -קעקועים?: לא -אובססיות?: שוקולד -התמכרויות?: שוקולד -איזה שפות אתה דובר?: עברית, אנגלית, רוסית -ציטוט מועדף/ מוטו: יש הרבה -האם אתה חי את הרגע? לא עד הסוף -יש לך סודות?: ברור -האם אתה שונא את עצמך?: לא! -יש לך הרגלים רעים?: כמו לכולנו -איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?: תשאלו אותם -אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?: למה אני מרגישה שכבר עניתי על השאלון הזה?! -מה הפחד הגדול ביותר שלך?:
-את/ה יודע לשיר?: במקלחת
-האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול: לא! -האם אתה מתבודד?: די -מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: אושר והצלחה בחיים -אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?: כנראה -האם אתה פועל בפזיזות?: בד"כ לא -יש לך יומן/ ז'ורנל? : בלוג נחשב? -מה החולשה הכי גדולה שלך?: שולולד -מה החוזק הכי גדול שלך?:
-אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך,מה זה היה?: לא יודעת -אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?: די -יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?: ברור -מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?:
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?:
-ומה הכי פחות אוהב?:
-אתה חושב שאתה נראה טוב?:
-לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: לא חשבתי על זה... --אתה: -מעשן?: לא -על סמים?
-קורא עיתון?: כן -הולך לבית כנסת?: פעם ב -מדבר עם זרים?: תלוי -ישן עם בובות פרווה?: כן
-יוצא לטיול בגשם?: לפעמים -מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: רק אם אין בררה -נוהג?: לא -אוהב לנסוע מהר?: ראה תשובה לשאלה קודמת -אוהב את הקול שלך?: ככה ככה האם אי פעם: -פגעת בעצמך?: בכוונה?! מבחינה פיזית-לא. -יצאת מהמדינה?: כן
-אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?: לא נראה לי -היית מאוהב?: נראה לי שלא -היית על סמים? לא!
-שחית בעירום?:
-היה לך מקרה חירום רפואי?: לא -עברת ניתוח?: ב"ה לא -ברחת מהבית?: לא -שחקת "strip poker": לא -חטפת מכות?: כן
-החטפת מכות למישהו?: כן
-התחילו איתך?: כן -היית על במה?: כן
-ישנת מחוץ לבית?: כן -חשבת על התאבדות?: לא -נשארת ער כל הלילה?: חצי לילה נחשב? -לא אכלת יום שלם??: בערך -דיברת בטלפון כל הלילה?: גם בערך -ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?: לא (והדגר הוא לא על סוף השאלה!) -ישנת כל היום?: חצי יום -הרגת מישהו?: לא -חשבת שאתה משתגע?: עדיין באותה דיעה
-נישקת מישהו מאותו מין?: מה בשפתיים?!
בגדו בך?: תלוי באיזה מובן -היה לך חלום שהתגשם?: כן!!! וזה היה על פיגוע! מפחיד!!! -עברת על החוק?: כן -הרגת חיה בטעות?: חרק -הרגת חיה בכוונה?: חרק -פגשת מישהו מפורסם?: אולי פגשתי ולא ידעתי?!
-סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?: ואללה קרה! -גנבת משהו?: forgive me father for I have sinned -היית ברדיו/ טלוויזיה?: בערך -הייתה לך התמוטטות עצבים?: כן -קפצת בנג'י?: לא -היה לך חלום שחזר כמה פעמים?: כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?: לא ממש בקסם?: לא באלוהים?: כן בשטן?:
בסנטה קלאוס?:
ברוחות: לא בפיות?: ממש לא במזל?:
באהבה ממבט ראשון?: לא יודעת... במכשפות?:
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?: כן
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?: בערך בדת מאורגנת?: שזה?! אתה חושב שלאלוהים יש מין?: לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?: זוכרים את השאלה של "האם אתה חי את הרגע?", חזרו עליה. יש לך חברים (צונזר)אים/לסביות?: למה צונזר? לא כידוע לי מי החבר הכי טוב שלך?: יש כמה שהשמות לא יגידו לכם כלום במלא מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?: good question מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?: אחד שאני עדיין לא ממש מצליחה ללכת לפיה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?: יש כמה מי החבר.... שמעו, השמות לא יתנו ולא יגידו לכם כלום, אז ברשותכם אני מדלגת על זה. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?: נראה לי שזו הייתה מורה בשם שלהבת אבל אני לא בטוחה... שצחקת עליו?: don't remember שהלכת איתו לקניות?: אנה ששבר את הלב שלך?: למה שאלות מדכאות?! שאכזב אותך?: *** שגרם לך לבכות?: *** ששימח אותך?: חנוש שלי
שראית איתו סרט?: ניקה וחנוש שדיברת איתו בטלפון?: חנוש שראית?: טניה מה אתה לובש כרגע?: גופיה וטרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?: שום דבר איזה ספר אתה קורא?: לא זוכרת את השם, של נתן יונתן מה יש על הפד לעכבר שלך?: שם של החברה ממנה קנינו את המחשב הראשון שלנו (כן, זה מאוד ישן!!!) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בסדר, נסערת, מבולבלת, קצת עצובה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?: לא (אני מופתעת מעצמי) נודע לך כי את עומדת למות... -מהו הדבר האחרון שהיית אומרת? I love you all -מהו הדבר האחרון שהיית רוצה שיגידו לך? we love you -מיהו הבן אדם האחרון שהיית רוצה לראות? די, זה מדכא! -מהי הפעולה האחרונה שהיית רוצה לעשות? לנשק/לחבק מישהו -מהו המאכל האחרון שהיית רוצה לאכול?
נראה לי שמוטב למות על קיבה ריקה... -מהי התוכנית האחרונה בטלוויזיה/סרט שהיית רוצה לראות?
-מהו השיר האחרון שהיית רוצה לשמוע? You're Still You -ולבסוף, איפה היית רוצה להיקבר? ירושלים

As היחידה

New member
../images/Emo10.gif|ט-א|

עכשיו אמרו לי שדוד שלי חולה מאוד, יש לו מעל 40 מעלות חום, ונתנו לו כדורים וזה לא עוזר לו!!!!
הרופאים הבני זונות האלה לא יודעים מה לעשות! תגידו אני טיפשה או שבאמת יש סכנת מוות??
תגידו לי שלא...

Aussie Girl

New member
../images/Emo24.gif

בואי נקווה שהכל יהיה בסדר. אני מאמינה שהרופאים עושים הכל בשביל לעזור לו. צריך לזכור שגם הם בני אדם. אז אני מאחלת לו החלמה מהירה! את יודעת מה יש לו? חום גבוה לא אומר סכנת מוות. בואי נהיה אופטימים!

לא צריך להיכנס לפאניקה...

בואו נקווה שהכל בסדר והוא יחלים מהר. הרופאים ידעו על בטוח מה לעשות כדי שהוא יחלים מהר...

As היחידה

New member
נקווה...

עכשיו מצבו השתפר אחרי זמן רב.. 38 מעלות חום, שזה עדין הרבה אבל זה שיפור...

אני אגיד לך בתור ילדה

שלא חולה הרבה אבל כשכן זה מגיע לחום של 43 או רק 40, שהרופאים כנראה יודעים איך לטפל במצב כזה כי אני הייתי שם כמה פעמים אז בטוחה שיהיה בסדר! וחום 38 זה לא כזה גבוה אז זה שיפור! את לא טיפשה כמובן=] (מעודד) אבל אני חושבת שזה לא נורא ושאת יכולה להירגע בנתיים קבלי
לירון.

sh53

New member
ראיתי שהחום קצת ירד וזה טוב ../images/Emo13.gif

מקווים שישמור על המצב סטטי, 38 מעלות נשמע בסדר ואני בטוחה שהוא בידיים טובות וגם המשפחה מסביב תורמת את חלקה למצב רוח שלו.

למעלה