תזרקי אותו!!!!!

NJS

New member
הו לירון לירון,

ממשתתפי הפורום תמות ראשון. הגיל אותך כבר מכלה, שכחת איך זה לבלה. אתה יושב ממורמר, מדמיין שאתה זמר. אתה סתם זקן נרגן, משיעמום מגדל זקן. חזור לבית אבות נסה לשיר, ותיגרום דיכאון יותר מיום סגריר.

python 4

New member
נאג'!

אומנם אתה אסתטי, אך מתחיל להיות פאתטי. כי בכתיבת שירים (וכך כולם אומרים) אתה נכנס כמו תן אל כיסי הכי קטן.

NJS

New member
אתה פשוט הוזה,

למשורר מתחזה. גם אם היית די מוכשר, עכשיו אתה סתם זקן מוזר. במראה לא מסתכל, נוסע על כיסא ברזל. עליך אני מרחם, על גילך המתקדם. אותך אני אעזוב, גם ככה תתחרפן בקרוב!

midnight dragon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

GO PYTHON!!!!

NJS

New member
זה לא פר!

אתם בי לא תומכים, רק את פייטון מעודדים. לא אומרים לי בהצלחה, אפילו לא תודה רבה. נותנים לי הרגשה רעה, שכל מאמציי ללא סיבה, מה לא מגיעה לי מילה טובה?

Mamimi

New member
הינה-מילה טובה!^___^

זה גם שיר די נחמד ואתה לא לבד כי לי אין כישרון ונשיר כאן ברון: גוו גלעד ולירון! אוי,יצא לי עלוב ובכלל לא חשוב ואולי גם עזוב (?) והכל כאן עצוב....

python 4

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifit's not a bull../images/Emo12.gif

Gee, I wonder why, Your fans just wanna' die, I wonder why indeed You're envie and feel greed Because, you see, I rhyme It's true, from time to time If you want to be the best Forget it, join the rest Now hear me as I say You will regret the day The day you start with me This fight, which is סתמי​

midnight dragon

New member
|סוגדת||סוגדת|../images/Emo15.gif

|נתקעת בתיבת מכתבים||נופלת||מתה| C לירון (הבת כמובן) פייטון

Orbital Shadow

New member
../images/Emo45.gifשבלול|

חיחיחי אבל למה תיבת מכתבים? זה אמור להיות תיבת דואר
ו.. אה כן.. גם אני סוגדת לפייטון

למעלה