תזרקי אותו!!!!!

python 4

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אכן, צדקת, ניחוש ראשון עכשיו נלך לנו לישון די נמאס לי כבר לגלוש השעה כמעט שלוש לילה טוב, ליל מנוחה עכשיו סתם בא לי ארוחה אגש מייד למקרר אשתה קפה ואתעורר לילה טוב! הייתם קהל נפלא.

NJS

New member
סתום תפה לך לישון,

ואל תחזור עד יום ראשון. תפסיק לשיר, אתה לא זמיר, יש לך קול של חזרזיר. אתה לא משורר, וגם לא סופר, אותך אף אחד לא סופר. די חלאס, ממך נמאס, אתה מעצבן כמו דרדס!

NJS

New member
נו איך הייתי?

השבעים בספרות מוצדק או לא?

KeNd3r

New member
בוא נגיד שאתה ופיית'ון

יכולים להתחרות על השיר המסריח של השנה. לא ראיתי ליריקה כזאת מאז משינה.

python 4

New member
יוֹ יוֹ, (קרי - ראפ באידיש)

נג'ס יקירי, אל תשמיץ נא את שירי. לפחות הוא בשפה מתורבתת ויפה. שלך קצת די אדיוטי, יאללה לך הביתה מוטי. ואני לא כה טיפשון - בספרות אני ראשון. פזמון: נַ נַג' נַגֶ'ס מנַגֶ'ס (repeat) נג'ס החמוד, מכניס אותי ל- mood, אותו כלל לא הבנתי, למה הוא כה אנטי? נג'ס היקר, הוא זר ומנוכר, יפה הוא כמו רובל (אז מה אם הוא מוגבל). נַ נַג' נַגֶ'ס מנַגֶ'ס (repeat) נג'ס דע להבא - אני לא דרדסבא, אם כבר להסית - אז אני הדרדסית. או יהההההההההה

סרינה99

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרב ראפ=באטל.

עוזיו מאן בו איתי לבאטל! לך תאכל קצת ואפל! אני והחברים שלי (המוסיקאיים\מאגניבים\מטאליסטים [ככה קוראים לנו בשכבה]) יורדים על הרראפרים ככה...
וזה ממש מצחיק אם מבינים את הסיטואציה..! באמת!!!

NJS

New member
הו פייטון יקירי,

תמיד תישאר מורי. אבל אין מה לעשות, הגיל הפך אותך אידיוט. אתה לא מצחיק, וגם לא מבריק, רק זקן עם קול מצחיק. אז לך הביתה, תבכה לסבתא, ותבין שאתה כבר פאסה!

midnight dragon

New member
הסוף לא מתחרז../images/Emo15.gif

תשנה את זה ל- תבכה לסבתא, ותבין שאתה את זמנך סיימת נו, איך אני?

NJS

New member
יפה מאוד. אבל...

זו רק חצי שורה נסי לכתוב בית שלם

midnight dragon

New member
נאג'ס חביב../images/Emo15.gif

יקר ואהוד, אני לא משוררת וגם לא ממש סופרת. אז את כתיבת הבתים לך אשאיר ולפייטון כמובן האדיר. כמו שראית, כתיבת בתים כמו שעשית קשה לי לעשות, לכן מהתחרות עכשיו אפרוש *הולכת בדילוגים ושרה שירי לכת ישראליים
*

NJS

New member
הו מידנוש יקירה,

חכמה את ויפה. רק בדבר אחד את לא טובה, כתיבת שירים אבל לא נורא.

python 4

New member
יוֹ אחי! הסתבכת!

יוֹ נאג', כּה רב הבּוּז, אתה פשוט בזבוז. שירתך כה מרגיזה, בלי משקל בלי חריזה. אני לא אתנשֵא, אך חרוז לי לפאסֵה. אך זה לא רלוונטי, אתה פשוט קצת אנטי. אני כה מחושב, אולי תשתוק עכשיו? ועכשיו אל תיבהל, דברים יאמר הצל: יוֹ! נאג' תמשיך לחלום, עצור נא ותבלום, בך עוד אהלום עם לוֹם, יוֹ. אותי עוד תהרוג, סוודר פה אסרוג, אולי אוכל אתרוג, אני אוהב את רוֹג. די לאדישות! זה שיר בלי רגישות, רבה היא הטיפשות, רוצה אותי? אז shoot! ועכשיו בגיל ורון, קבל נא את לירון: יוֹ! אני הוא הלירון, ואני כותב שירון, רוצה אותי עכשיו? יש לי מחירון. טוב נו כבר טבעתי, עם הראפ הזה נסחפתי, אז אומר לך שלום, ותזכור, אני עם לוֹם. make lav not wor

Mamimi

New member
חחחחחחחח נקרעתי!../images/Emo105.gif

גוו פייטון המשורר-הוא ולא אחר!

למעלה