תזרקי אותו!!!!!

DAN1EL

New member
המורה שלך לא יכולה להסכים איתי

כי לא נקטתי עמדה בקשר לאמינות ההיסטורית של "טרויה", רק אמרתי מה הוא אמור להיות. אז איך היא יכולה להסכים או לא להסכים איתי?

וואל...

מה שהתכוונתי היה שזה לא כמו כל סרטי המלחמה. הציטוט המקורי היה : ''אני אהבתי את הסרט כי זה לא כמו סתם כל סרטי הפעולה ומלחמה הדפוקים האלה שסתם משפריצים דם'' יש הרבה סרטי מלחמה, ובינהם גם סרטים שהעלילה הייתה דיי עלובה... ובסרט הזה זה לא היה ככה.לדעתי לפחות

DAN1EL

New member
שיהיה.

עדיין לא בדיוק הגדרת את "טרויה" נכון, אבל סבבה.

Dawson girl

New member
עזבי אותך טרויה..

"הארי פוטר והאסיר מאזקבאן" ה-סרט.
סרט מדהים! לא דומה בגרוש לספר, אבל מדהים!

צאצי

New member
אויי אנשים חובה לראות

אני הלכתי וראיתי את הסרט עם החבר ,ועם מסקנה אחת יצאתי והיא "לבראד פיט יש טוסיק מהמם !!!!!!!!!! " אבל אנשים לפני שאתם הולכים הם עשו שם ערבוב בין 2 סיפורים בין טרויה לאכילס הלוחם האגדי (למרות ששני הדברים קרו בתקופות שונות) יאללה ממליצה אוהבת צאצי

גל1234

New member
פוי איזה יום

קמתי ב8 בבוקר!!!! הלכתי לעשות בדיקות רפואיות לרישיון , את הבדיקה גופנית עברתי מן הסתם אבל בבדיקת עינים למרות שאמרתי לה שיש לי דלקת היא אמרה לי שהיא לא יודעת אם להעביר אותי , שאני מתלבט ואולי אני אוכל לנהוג רק עם משקפים , אז הלכתי לאחת אחרת והיא עשתה לי שוב תבדיקה ועברתי.... ואז הלכתי להוציא תעודת זהות (חחח הגיע הזמן) ושהגיע התור שלי אחרי 900 שנה מתברר לי שצריך ספח תעודת זהות של ההורים ואין לי אז כבר התבאסתי רצח באתי ללכת פתאום היא מסתכלת במחשב אומרת לי אתה גל סספורטס? זה בסדר אני מכירה תהורים שלך בוא אני יעזור לך .. זה היה גדול!!! ואז הלכתי לקניון לאכול משהו עם ידידה ואז לסדנה של פולין (שאגב בזמן המשלחת יש לי יום הולדת , אני יוצא ב5.9 היום הולדת ב8.9) עכשיו קצת מנוחה , ב5-6 אני יוצא לתל אביב לחתונה של בן דוד שלי ובדרך גם בדיקה רפואית של הרגל מחר אני רוצה לגשת לתיאוריה ועוד מעט מתחילות הסדנאות של הקייטנה שאני עובד בה :( אני עדין מתלבט איזה גיל לקחת מצד אחד לא רוצה קטנים כי הם הכי חמודים אבל הכי אחריות הבינונים הכי מגעילים ועם הגדולים אני הכי מסתדר אבל הם הכי מופרעים.. נראה לי ניקח גדולים כמו שנה שעברה , הבנים מקשיבים כי הם אוהבים כדורגל , הבנות מקשיבות כי הם בתקופה שהם מתאהבות בכל מה שזז

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחח

"מתאהבות בכל מה שזז"
מזל''ט על הת''ז! הגיע הזמן באמת (למרות שאני שברתי את השיא.. שבועיים לפני יומולדת 17, כבוד
)! יצאה לך שם תמונה נורמלית או מזוויעה? וגמני רוצה לגשת לתיאוריה בחופש.. מה עדיף? לקנות ספר או לגשת למורה לנהיגה?

גל1234

New member
זה לא מצחיק

שנה שעברה עשיתי טעות נתתי להם תפלאפון אמרתי מי שצריך שיתקשר , הכלבים לחא הפסיקו להתקשר עד איזה חודשיים אחרי הקיטנה... אישית אני חושב שספר , זה פשוט מדי בשביל מורה לנהיגה זה לא כל כך קשה , המורה שלי לנהיגה אמרה שאני אלמד , אם חס וחלילה נכשל אז היא כבר תעזור לי

shira245

New member
חחח צודק!לך על הגדולים.

לפני שנתיים הדרכתי את א'-ג' וכמה שהם חמודים,זה הרבה יותר אחריות כי צריך יותר לשמור עליהם בבריכה ובפארקים למיניהם אבל הכי גרוע זה שהם בגיל של ההתקרצצות.לא משנה לאן אתה הולך,הם אחרייך!כל אחד נדבר ליד,רגל,כליה,פעם כמעט נקרעה לי החולצה מרוב שהם משכו לי אותה. במיוחד הבנות שנדבקות אליך וחייבות שתהיי איתן בכל מקום "תעשי לי קוקו" "קחי אותי לעשות פיפי" "אני רוצה עם שוקולד","תמרחי לי אולטרסול",רק היה חסר שהייתי מלבישה אותם כל יום וזהו. וחוצמזה,חלקם פחדנים בגיל הזה וזכור שאיזה פעם בלונה הפארק שהן פחדו אפילו לעלות על הגלגל ענק!והוא בקושי זז! מצד שני,הם די ממושמעים בגיל הזה. לפני שנה הדרכתי את כיתה ו' והיו לי בקבוצה 16 בנים ומתוכם עוד איזה 5 ארגנטינאים שלא ידעו מילה באנגלית.למזלי הדרכתי עם בחורה מותק ולצער,הדרכתי עם איזה אמריקאי חרמן מטומטם שלא הועיל בגרוש!(ובד"כ אני לא סתם אלכלך על אנשים.אבל הוא היה אידיוט!). אבל זה היה כיף!היו את אלה המופרעים אבל היה לי כיף איתם והם לא היו צריכים אותך לכל מקום שהם הולכים אליו,להיפך,ברוב הפארקים עשיתי סתאלבט עם המדריכה השניה.בקיצור,גדולים זה הרבה יותר שווה.אין מה להשוות. מה שכן,לא היו לי בנות בקבוצה וזה היה מזל כי בנות בגיל הזה זה סיוט!!!! בכלל,נראה לי שבנות בכל גיל זה סיוט

DAN1EL

New member
מה זה הפמיניזם הזה? ../images/Emo3.gif

וגל - ילדים זה דבר מגעיל. אל תעשה את הטעות הזאת ואל תדריך. מצד שני - לך יש ניסיון בזה ואני בחיים לא הדרכתי ובחיים לא אדריך. אסור לי להתקרב לילדים ולא כדאי שהם יתקרבו אלי.

גל1234

New member
ילדים זה דבר מגעיל אבל בכל זאת

אני די צריך תכסף .. רישיון (היום שיעור ראשון) פולין אילת חו"ל בחופש בילויים בחופש צריך לממן את זה איכשהו

למעלה