חחח צודק!לך על הגדולים.
לפני שנתיים הדרכתי את א'-ג' וכמה שהם חמודים,זה הרבה יותר אחריות כי צריך יותר לשמור עליהם בבריכה ובפארקים למיניהם אבל הכי גרוע זה שהם בגיל של ההתקרצצות.לא משנה לאן אתה הולך,הם אחרייך!כל אחד נדבר ליד,רגל,כליה,פעם כמעט נקרעה לי החולצה מרוב שהם משכו לי אותה. במיוחד הבנות שנדבקות אליך וחייבות שתהיי איתן בכל מקום "תעשי לי קוקו" "קחי אותי לעשות פיפי" "אני רוצה עם שוקולד","תמרחי לי אולטרסול",רק היה חסר שהייתי מלבישה אותם כל יום וזהו. וחוצמזה,חלקם פחדנים בגיל הזה וזכור שאיזה פעם בלונה הפארק שהן פחדו אפילו לעלות על הגלגל ענק!והוא בקושי זז! מצד שני,הם די ממושמעים בגיל הזה. לפני שנה הדרכתי את כיתה ו' והיו לי בקבוצה 16 בנים ומתוכם עוד איזה 5 ארגנטינאים שלא ידעו מילה באנגלית.למזלי הדרכתי עם בחורה מותק ולצער,הדרכתי עם איזה אמריקאי חרמן מטומטם שלא הועיל בגרוש!(ובד"כ אני לא סתם אלכלך על אנשים.אבל הוא היה אידיוט!). אבל זה היה כיף!היו את אלה המופרעים אבל היה לי כיף איתם והם לא היו צריכים אותך לכל מקום שהם הולכים אליו,להיפך,ברוב הפארקים עשיתי סתאלבט עם המדריכה השניה.בקיצור,גדולים זה הרבה יותר שווה.אין מה להשוות. מה שכן,לא היו לי בנות בקבוצה וזה היה מזל כי בנות בגיל הזה זה סיוט!!!! בכלל,נראה לי שבנות בכל גיל זה סיוט