תזרקי אותו!!!!!

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

DAN1EL

New member
אני הרוג\מותש\גמור ../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

אין לי חופש בכלל!!! ביום חמישי, כביכול, נגמרו הלימודים. מאז החיים שלי נראו ככה: יום שישי - 9:00 -17:00 עריכה וצילומים לסרט הגמר שלי בבית ספר יום שבת - 11:00 - 16:30 - עריכה בבית ספר, סיימתי לערוך. יום ראשון(היום) - מגמת קולנוע (אני שם) נאלצת להגיע כולם ב-8:30 לביצפר כדי שהמורה יראה ויאשר את הסרטים של כולם. המורה מאלץ אותי ואת שותפי לסרט להשלים שלושה שוטים. יוצאים לצילומים, חוזרים לבית ספר לערוך, חוזרים ב-17:45 הביתה. ואז בבית למדתי לבגרות בלשון ולא היה לי זמן לישון בכלל ואני הרוג מעייפות אז אני נאלץ לוותר על איזה מסיבה שהייתי אמור ללכת אליה. ומחר אני צריך עוד פעם להיות בבית ספר אבל אין לי זין לזה. בכל אופן, מחר ערב הגמר, יש שתי הקרנות ואני מקווה שיאהבו את הסרט שיצא לי ושלא סתם עבדתי קשה (בלשון המעטה). אחרי הערב גמר, הסיוט נמשך: יום שלישי: בוקר - תגבור בלשון בבית ספר ערב - ערב גמר של קולנוע כיתות י"ב הפעם יום רביעי + חמישי: חרישה אינטסיבית לבגרות בלשון יום שישי: בגרות בלשון יום ראשון: טקס לזכר ילדה מהשכבה שנהרגה בקיצור: חופש? הצחקתם אותי.

וואי...אתה עסוק!../images/Emo105.gif

קודם כל בהצלחה בבגרות בלשון ובהקרנה של הסרט גמר!! נשמע שיש לך שבוע מטורף אבל,תחשוב שאחרי השבוע הזה יש לך הרבהההה חופש!!!

shiray

New member
אויי

לנו היה את הערב הקרנות שלנו (י"א) לפני איזה שבועיים ככה אם אני לא טועה, לי"ב בכלל היה מזמן ול-י' אין השנה אלא רק בתחילת שנה הבאה... בכל אופן אבל כשהראנו את הסרטים אח"כ בהפסקה (הסרט שלי היה ראשון) המון המון באו וממש ממש התלהבו וזה ממש הרגיש מדהים! אחת שבכלל עובדת אי שם ברדיו אמרה שהסרט שלי היה ממש מרגש ואמיתי ולא כמו שתלמידי קולנוע הרבה פעמים מנסים לעשות משהו גרנדיוזי שבסוף מתפקשש כי אין אמצעים וכל החברים שלי ממש התלהבו והורים של תלמידים אחרים והמחנכת והרכזת שכבה ובאמת שהייתי ממש מאושרת באותו יום מזה כי ממש לא הייתי בטוחה לגבי הסרט שלי... מה שאני מנסה אבל להגיד זה שנכנסת ללחץ עצום שכבר גורם לזה שאתה שונא את הסרט שלך (אני לפחות הגעתי לזה), אבל בערב הקרנות פתאום כשתקלוט שמה שעבדת עליו מוצג ויש לך משהו מוחשי להראות לכולם ואז כשיבואו לפרגן פתאום כל העבודה הקשה תשכח ורק תהנה מהפרגונים... לגבי הבגרות בלשון- יש לי עצה אחת בשבילך והיא ביום לפני פשוט לפתור בגרויות בקצב... לא לחזור על כללים וחוקים אלא רק לתרגל ולעשות בגרויות... ולא אמורים להגיע למצב שבו אין טעויות בכלל כי זה לא אנושי אבל כל טעות שתהיה לך תזכור לא ליפול בה בבגרות עצמה... לי זה ממש עזר. וזהו- אחרי השבוע העמוס הזה שלך יש לך ח-ו-פ-ש!!!! ואם זה מעודד אותך אז אני עכשיו חייבת כל שבוע בחופש לשלוח באי מייל דראפט חדש של התסריט גמר שלי למורה כי בחרו 8 תסריטים ומתוכם יבחרו בתחילת השנה את ה-4 או ה-5 ואמרתי כבר שאני לא רוצה לביים כי אין לי כוח אבל אמרו לי להמשיך לעבוד עליו אפילו רק בשביל תחרויות תסריטים וכאלה... והדבר המבאס באמת זה ש... יש לי וירוס במחשב!!! והתסריט שלי עליו!!! עכשיו אני כותבת מהמחשב של אבא שלי אבל אבא שלי מנסה לסדר את המחשב שלי ויכול להיות גם שהכל יימחק (ויש לי שם ה-כ-ל) ואני לא זוכרת את התסריט שלי ורק הדפסתי אותו פעם אחת בשביל המורה!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo13.gif

תודה על התמיכה והכל
כולם אומרים לי שזה מרגש והכל, אבל נראה לי שאני באמת לא אבין כמה זה מרגש ומדהים עד אחרי שיקרינו את הסרט שלי. יש שתי הקרנות: 18:30 - חברים + שחקנים 20:30 - משפחות ובכל הקרנה יש משהו כמו 200 אנשים תאחלו לי בהצלחה

shira245

New member
דניאל../images/Emo24.gif

אתה באמת עמוס.אבל תחשוב שרק עוד קצת ואז החופש מתחיל.חודשיים שלמים בלי שום ש.ב,בגרויות,מורים וכו'... ורק תחשוב,איזה כיף זה לראות משהו שעבדת עליו כ"כ הרבה זמן והשקעת בו את מירב זמנך.אני בטוח שתחוש סיפוק וגאווה ושהמחמאות יבואו(והן יבואו) אני בטוחה שלא תצטער על אף שניה שהשקעת בסרט. ובקשר ללשון-אין מה לחרוש ללשון!זה בדיוק כמו מתמטיקה וחבל לשנן חוקים יום לפני זה סתם מלחיץ ונוצרת תחושה של אני לא יודע כלום. כמו ששירה אמרה,תפתור כמה שיותר בגרויות,תרגילים וכו' ומקסימום תחזק את מה שחלש אצלך.ובאמת שהבגרות בלשון ממש לא קשה.
ותספר לנו איך הלך לך עם הסרט!
נ.ב-אם זה מעודד אותך,לי יש עוד שתי בגרויות ואני מסיימת ללמוד רק ב30. וחברה שלי הרבה יותר מסכנה,יש לה עוד 3 בגרויות(תקשורת,ערבית ועיצוב),מועד ב' במתמטיקה ולהכין את העבודת גמר בחופש! צרת רבים חצי נחמה?

Dawson girl

New member
דניאל...

הייתי בערב הקרנות, מהצד של הקהל (בתחילת השנה), והיה ממש ממש כיף. אבל כנראה שאתה מציג את הסרט שלך ואז זה אישי יותר והרבה יותר מרגש והכל. אז שיהיה לך המון הצלחה!
ואתה תשרוד את השבוע הזה כמו גדול, לא לדאוג

DAN1EL

New member
חזרתי.

באמת היה מרגש
זה מוזר, הייתי ממש קשוב לתגובות של הקהל. בכל הסרטים, אבל בעיקר בשלי. היה מוזר לראות את הסרט שלי מוקרן על מסך ענק.
טוב, היה כיף וטוב שהיה. עכשיו נשארה רק הבגרות בלשון ואז חופש

לכו-לראות-טרויה!!../images/Emo99.gif

אחד הסרטים היותר טובים שראיתי לאחרונה *חוצמהשיפוד של בני אדם שהולך שם..* אבל באמת סרט טוב

כמעט הקאתי שם בקטע שאחד היונים

תוקע לאיזה טרויאני חנית בין העיינים!!! ויש לי תהייה!! למה לעזאזל לכולם שם נש]ך דם מהפה?!?! ירו למישו חץ ברגל ויצא לו דם מהפה! מה זה השטות הזאת?!?! ואני לא הרשתי להם להרוג את הבנדוד של בראד פיט! מוות להקטור!

חחחחח טוב, זה ../images/Emo58.gif ../images/Emo66.gif

הבן דוד של בראד פיט היה כזה חמוד! ומסכן...
ישר בתחילת הסרט חברה שלי אמרה לי שהיא חושבת שהולכים להרוג אותו. וכל הסרט הזה הוא רק דם. אם לא היה בו דם, לא היה בו כמעט כלום. אורלנדו היה כזה לוזר. איזה מצחיק שאח שלו היה צריך להציל אותו והוא חיבק לו את הרגל!
כמה אירוני שבסוף הוא הרג את אכילס...

או שכחתי.. ../images/Emo58.gif

אורלנדו לא לוזר! הוא חמוד!! עזבי שכמעט הרגתי אותו כשהוא יירה בבראד1! ט-י-פ-ש!!!אבל זה היה קטע ממש יפה כשהוא הזדחל אל אח שלו. והיה ברור מראש שבראד ימות.
דקת דומייה לזכרו
אבל אני וחברות שלי כ''כ צחקנו בהתחלת הסרט שהביאו את הגוליבר הזה להלחם בבראד. זה היה ממש פריקי!

DAN1EL

New member
"כל הסרט הזה הוא רק דם"? ../images/Emo12.gif

דווקא סרט די אנמי. ברוב הקרבות בקושי יש דם... ולא הבנתי מה ההתלהבות הגדולה מהסרט. הוא בהחלט מרהיב, סרט קיץ מצוין, אפקטים ופעלולים מגניבים, כיף לראות. אבל כאן זה נגמר. זה לא "ה-סרט" ובטח שלא סרט מעולה. יש לו את הפאקים שלו. זה סרט שכיף לראות וזהו. לא משהו שנשאר איתך אחר כך. כנ"ל לגבי "היום שאחרי מחר" (ואת שניהם ראיתי).

אנמי??../images/Emo77.gif

אנמי?!?!?! כל יצור שני שם מקיא דם
שעדיין לא הבנתי את הסיבה.. אבל זה מספיק דם. אני אהבתי את הסרט כי זה לא כמו סתם כל סרטי הפעולה ומלחמה הדפוקים האלה שסתם משפריצים דם, והכל אש וקרני לייזר או אני יודעת מה.. בסופו של דבר כן יש עלילה מסוימת,חוצמזה אני גם אוהבת את הסיפור של טרויה אז בכלל.

DAN1EL

New member
תביני משהו.

את לא יכולה ללכת לסרט ולהגיד "אהבתי אותו כי הוא לא כמו כל סרט פעולה". טרויה לא אמור להיות סרט פעולה! זה כמו שתלכי ל-"50 דייטים ראשונים" ותגידי שאהבת אותו כי הוא לא סרט אימה. אבל הוא גם לא אמור להיות אז...מה הקטע? טרויה הוא סרט היסטורי-מלחמתי המספר את סיפורה של טרויה לפי המיתולוגיה וההיסטוריה. אז אמורה להיות עלילה מלכתחילה, זה לא ש"וואו! זה סרט פעולה, אבל הם גם עשו לנו טובה ועשו בו עלילה", כי אמורה להיות עלילה, אז בואי נגיד שעל זה לא צריך לתת להם פרס. עכשיו השאלה היא עם העלילה עשויה טוב וכו', וזה כבר משהו אחר. מקווה שהבנת למה אני מתכוון.

DAN1EL

New member
חחח ובקשר לדם

תראי את "קיל ביל" ואז תביני מה זה סרט עם הרבה דם

גל1234

New member
האמת שהמורה שלנו להיסטוריה לא מסכימ

מסכימה איתך... היא באה לכיתה והתחילה להתלונן לנו שזה באמת אמור להיות סרט מלחמתי-היסטורי לפי המיתולגיה וההיסטוריה , אבל מה שיצא בפועל זה סרט לא מבוסס על המציאות , הלנה(ככה קוראים לה? לא ראיתי תסרט ) הלכה לטרויה כי היא נחטפה ולא היה אף סיפור אהבה בינה לבין החטוף שלה ... היא טוענת שהם מנסים לעשות סיפור אהבה כי זה מוכר בדיוק כמו טיטניק שגם זה אמור להיות סרט היסטורי אבל הכניסו יסוד רומנטי קיטשי

למעלה