תזמורת צה"ל

doc monti

New member
לא

הוא צריך LOOPER. אם אתה לא מתכוון לבנות לבד, נדמה לי שיש לקנות כזה של RADIAL בכלי זמר.

RoieL

New member
אתמול חשבתי על שאלה הפוכה

אלוי מישהו יודע. נניח שיש לי שתי גיטרות שאני רוצה שיתחברו לשרשור אפקטים אחד אבל ברגע שאני מנגן על גיטרה 1 גיטרה 2 תהיה מושתקת, ולהיפך. בעצם ה- A/B BOX, רק שהבחירה היא על האין ולא על האוט. יש דבר כזה?

RoieL

New member
ואיך הסאונד? דברים כאלה

צורכים חשמל וצריכים TBP או שזה פשוט סוויץ' שזז ויש TBP מובנה?

Y036

New member
מה סאונד?

זה סוויץ' פשוט, הוא תמיד פועל. אתה אפילו יכול לבנות כזה בעצמך, אני מתכוון לעשות כזה לטיונר.

RoieL

New member
אני מתכוון

זה פשוט ברזל מוביל חשמל שזז ממעגל למעגל כשאתה לוחץ על הסוויץ' של הפדאל, או שיש כאן איזשהו מעגל? אני יודע שתאורטית זה ברזל, אני שואל ספציפית על הפדאל של בוס.

Mr MAG

New member
זה בד"כ

רק סוויצ'ינג מכאני. יכול לבוא עם סוללת 9V וסוויצ'י 3DPT במקום DPDT כדי לאפשר גם נורות LED לאינדיקציה. יש אפשרות לסוויצ'ינג דרך מעגל, למשל מערכת ה millenium switch אבל לא רואה בזה טעם. יותר משוכלל, יש מערכות שליטה מבוססות MIDI, מן ראוטר אלקטרוני עם כמה וכמה לופים, יכול להיות 8 ויכול להיות 20... אלקטרוני, אפשר לתכנת אותו לפריסטים שונים (למשל פריסט X יפעיל את לופים X Y במקביל עם Z בטור אחריהם...) ונשלט ע"י פדאלבורד מידי. יקר ומשוכלל.....

barlevy

New member
יש כזה מכשיר

LS2של BOSS ניתן לחבר שני שרשורי אפקטים -אבל מה שמיוחד בו שאפשר לקבוע האם השירשור יהיה A/B או A+B או A מקביל ל B פלוס עוד מספר אפשרויות

למעלה