תזמורת צה"ל

Mullen2004

New member
תזמורת צה"ל

אהלן, מחר יש לי זימון לתזמורת צה"ל ואני ממש לא יודע איפה זה נמצא . אמרו לי רחוב חיים לבנון אבל לא אמרו לי מספר . מישהו יודע ויכול לענות בדחיפות ? תודה מראש .

Mr MAG

New member
מצחיק אתה

אם זה חשוב לך כ"כ למה לא התקשרת לברר מראש ? דבר ראשון מחר על הבוקר תתקשר דבר שני תמצא את הרחוב הזה אני בספק אם יש בו יותר מבסיס צבאי אחד...

Mullen2004

New member
תתפלא מצאתי P:

יש לי חוש השרדות של טיגריס ... וזה חיים לבנון 24, תודה לאל על השלטים הגדולים .

בבא1

New member
נצל"ש

סתם שאלה.. אם למשל יש לי פדאל בורד עם כמה וכמה אפקטים שבאחד מהם אני משתמש רק לפעמים וכשהוא פועל הוא דופק את כל שאר המערכת(מזמזם או משהו כזה..) יש איזשהוא מכשיר שיכול לנגיד להוציא אותו מהלופ עד שאני יחזיר אותו? (השאלה תאורתית לגמרי..אין לי פדאל בורד..)

eran377

New member
A/B BOX

זה סוויץ' שאליו אתה יכול לחבר שני שרשורי אפקטים שונים ולהפריד אותם זה מזה. הגיטרה מתחברת לAB BOX ואתה יכול לבחור לאיזה מהשרשורים לשלוח את האות (A או B)

בבא1

New member
תודה אבל

זה אומר שאני משתמש בכל האפקטים ובזה לא או רק בו נכון? אין משהו שיכול פשוט להוציא אותו לרגע מהמעגל ואז להחזיר אותו?איזה מין בייפאס חיצוני?

RoieL

New member
יש כאלה אם אני לא טועה

אתה משרשר מן מכשיר שחוץ מאין ואווט יש לו עוד "צמה" שאתה משרשר אליה אפקטים והם הופכים לTBP.

Ultra Spidey

New member
בעזרת A/B אתה יכול להפריד אותו

קונה (או מכין) מפצל פשוט 2 נקבות > 1 זכר מחבר את הגיטרה לAB, את הA לאפקט, מהאפקט למפצל שהכנת ואת הB גם למפצל, וממשיך אל שאר האפקטים

Mr MAG

New member
זה לא טוב

להשתמש במפצל פוגע בסאונד, בעיקר כי יש מטרים מיותרים של כבל וכי זה לא אמין. הדרך פה היא LOOPER שזה פשוט מאוד FX LOOP חיצוני. יש לו כניסה, יציאה, סנד וריטרן. הסנד והריטרן הם היציאות של הלופ אליהם מחובר האפקט, והסוויץ' פשוט מבצע בחירה האם לחבר את הכניסה ישר ליציאה או להעביר את הסיגנל דרך הלופ.

RoieL

New member
אבל מוטי דיבר על לופר חיצוני

אני מתאר לעצמי שקופסאות כמו הקופסא של קלי מתאימה גם למעוותים.

RoieL

New member
תאורטית

מוטי אומר שזה פוגע בסאונד. אני אישית לא ניסיתי אף אחד מהם.

Mr MAG

New member
זה לא פוגע ישירות בסאונד

אבל בתכלס, מפצלים בד"כ לא בדיוק עשויים מחומרים איכותיים, וסתם עושים בעיות (נשברים בקלות, הכבל סתם יוצא החוצה) פלוס להשתמש במפצל אומר כמה מטרים מיותרים של כבל בכל רגע. להשתמש בלופר הרבה יותר נוח, זה יהיה נטול רעשים ואמין. מבחינת בניה, ההבדל בין לופר ל AB הוא ב PL אחד, יותר שווה לבנות לופר. שאגב יכול לככב גם כ AB, כשהיציאה זה A והSEND זה B.

למעלה