תזכורת

שגיא ק

New member
תזכורת

מחר ב- 18.30 החלק הראשון של המחזמר תום סוייר והאקלברי פין בערוץ 1. מחזמר מאוד יפה שכל מחזות הזמר בחנוכה צריכים לקחת דוגמא ממנו. עשוי ומשוחק בצורה נהדרת!!! מומלץ מאוד לצפות (ולהקליט... חחח...).

Awaken

New member
איזה לקחת דוגמא?בוא אני יגלה לך סוד

אין מחזות זמר איכותיים בארץ.

Awaken

New member
אבל זאת הבעיה עם מחזות זמר בארץ!

שהם נעשים מתוך כיוון לדבר הרווחי ביותר שיכול להיות, מנסים לקלוע לטעם הקהל הרחב ביותר, ומתפשרים על איכות.

שגיא ק

New member
מתפשרים על איכות? - לא בבית סיפרנו

תום סוייר זה אחד ממחזות הזמר הטובים והאיכותיים שנעשו פה בארץ - צפו וראו.

Awaken

New member
תום סוייר איכותי?! איפה אתה חי?

אתה קורא לזה שלוקחים חצי ממנחי ערוץ הילדים ופשוט תוקעים אותם על במה איכות? עצם הלהיוק של מנחים מערוץ הילדים מראה שזה בשביל הפרסום...

שגיא ק

New member
נכון, זה בשביל הפירסום.

אבל את/ה רוצה להגיד שהם היו גרועים/לא ידעו לשחק? מילא עודד מנשה שכבר לא כ"כ מתאים לשחק ילד-האקלברי פין אבל תום אבני היה מצויין וגם התפקיד התאים לו מאוד וגם אגם הייתה טובה למרות שהיא לא מנחה בערוץ הילדים אבל היא עוד אחת ש'מושחת קהל'.... אז גם למוכרים האלה היו בהצגה הזו אכויות.

Minimal Affair

New member
אתה מודע לכך שתום סויר

זה כעקרון מחזמר לילדים? אבל תשמע - אם אתה מאמין שזה מחזמר איכותי, וללא מסחור מסוים. תמשיך להאמין כך, אולי יום אחד זה יקרה. וכן - תום סויר, זה מחזמר לילדים מאוד ממוסחר. ממחזות הזמר האלו שמביאים את האנשים הכי חמים בבידור הילדים, מקבצים אותם למחזמר אחד, וכך הכיס מתמלא בשקלים חדשים. אך ללא ספק - תהנה. אני עדיין מאמין ששגיא הוא רובוט, שמנסה לפרסם את המחזמר.

שגיא ק

New member
אני אמרתי שזה לא ממוסחר??

זה ועוד איך ממוסחר!! וזה גם מחזמר ילדים, שאמנם מתאים גם למבוגרים. ונכון , אני לא מכיר את האיכויות של חו"ל, אבל לעומת מחזות הזמר בארץ-זה טוןב מאוד

Minimal Affair

New member
נדמה לי שמשהו התקלקל אצלך

שגיא. נצטרך לתכנת אותך מחדש, לצערי . אז אם אתה אומר שיש בזה את כל החרא הנ"ל. אני לא מבין למה אתה חושב שהמחזמר אייייייייייכותי?

שגיא ק

New member
תגובה

נכון, יש בזה מסחריות, יש בזה כוכבני ילדים ויש בזה את כל מה שיש במחזות הזמר האחרים של חנוכה. אבל יש במחזמר הזה גם דבר אחד שאין במחזות הזמר של חנוכה - איכות. ולא משנה שהאנשים שם הם כוכבני ילדים בחלקם, הם יודעים לשחק. נקודה. ולא משנה כמה זה ממוסחר. זה איכותי: יש מחזה טוב, בימוי מצויין, ושחקנים (כולל ה"כוכבנים") טובים וכל שאר הדברים שבונים הצגה להיות טובה ומעניינת.

Minimal Affair

New member
ללא ספק...

מחזות זמר מיוצרים בארץ בשביל הכסף. ומנסים להביא את האנשים היותר מוכרים, והיותר פופולרים. ובארץ - האנשים הללו הם בדרך כלל גם הפחות מוכשרים.

שגיא ק

New member
אולי, אבל בכל זאת....

נכון שמחזות הזמר פה בארץ, ובמיוד אלה של חנוכה, מיוצרים בשביל הכסף, אבל תום סוייר הוא מחזמר שמעבר לכסף - יש בו גם איכות. וגם האנשים ה'מוכרים' יודעים שם לשחק טוב מאוד (וכאן אפשר לציין את הבימוי של משה קפטן-כל הכבוד!)ויש גם פחות מוכרים בהצגה הזו, כמו דבי בסרגליק, שהיא שחקנית תיאטרון מצויינת ויש לה כאן תפקיד קטן. כמו שכבר אמרתי - צפו ותהנו.

Awaken

New member
אבל התפקידים הגדולים....

הרי זה לא צירוף מקרים שככה במקרה יצא שמלא מנחים משחקים שם...

Awaken

New member
בבקשה...

זה מראה לך שהמטרה העיקרית של הדבר הזה- כסף. ומדברים כאלו לא יוצא הרבה בדרך כלל.

למעלה