תזכורת

שגיא ק

New member
כמו שאמרת - בדרך כלל.

במקרה הזה- בניגוד לרב מחזות הזמר- לא כך הדבר. ובגלל זה אמרתי שכל מחזות הזמר של חנוכה צריכים לקחת דוגמא מהמחזמר הזה.

Awaken

New member
אתה לא מבין....

לא משנה איך הם משחקים כשהפקה עולה מתוך מטרה אומנותית ולא מסחרית היא מכוונת אחרת לגמרה זה מעלה לרמות אחרות. אז יכול מאוד להיות שכן זה מחזמר נחמד שירים חמודים וכו' אבל זה אף פעם לא יהיה משהו יחודי ואיכותי בפני עצמו כי מסחור זה כיוון לקהל הרחב על ידי שימוש בתכנים רדודים.

שגיא ק

New member
צר לי-אבל הדעה שלך שטוחה לחלוטין.

לא בכל מסחריות יש תכנים ירודים!!!!! וכן, יכול להיות משהו איכותי במסחריות!

Awaken

New member
בכל מסחריות כן יש תכנים רדודים...

כי זה בעצם מה שזה מסחור. אם זה לא תוכן רדוד זה לא מסחור. מסחור זה תוכן רדוד שהרבה אנשים יאהבו.

שגיא ק

New member
הרבה אנשים יכולים גם לאהוב....

תוכן עמוק ומעניין יותר. ואני לא מסכים איתך בנושא הזה וגם לא נסכים על זהל עולם אז אין טעם להמשיך להתווכח. למרות שהדיון דווקא מעניין.

שגיא ק

New member
מה צירוף מקרים? שמשחקים שם כוכבים?

למה את/ה מצפה? זה מחזמר ממוסחר של חנוכה (וחבל שזה מה שזה, מגיע להצגה הזאת להיות הרבה יותר מעוד מחזמר של חנוכה שיורד אחרי שבוע של 40 הצגות ועוד כמה בפורים.)בטח שיהיו שם כוכבי ילדים!!

Minimal Affair

New member
איייי... איי...

שמת לב שגיא שהדעה שלך השתנתה מתחילת השיחה בינינו? תשים לב.... ותבין ציניות ידידי, תבין. אגב, בקשר לאיכות המשחק - אני לא יכול לקבוע. אבל אני מתאר לעצמי שהיא נמוכה.

Nir5L

New member
ואוו ואווו אנשים! רגע! קחו הפסקה!

לא יצא (וגם לא ממש בא לי ) לקרוא את כל המגילה שעשיתם פה.. ראיתי שיש פה נגד ויש פה בעד תום סוייר.. אז ככה. נסכם: כמו כל מחזמר של חנוכה - גם תום סוייר הוא מחזמר ממוסחר בעל קאסט של כוכבי ילדים. אך לשם שינוי, תום סוייר נעשה בצורה איכותית מקצועית ומאוד מרשימה וממש ממש על רמה - יחסית למחזות זמר שנעשו בארץ לילדים!. אם היו אומרים לי עכשיו לדרג את מחזות הזמר שנעשו בארץ לילדים (שוב - לילדים!) תום סוייר היה בין המקומות הראשונים. להפתעתכם וגם להפתעתי המשחק במחזמר מצויין! תום אבני - מצויין חני נחמיאס - כרגיל.. נולדה למחזות זמר. יעקב כהן - כישרון גדול. אגם רוטברג - כמו תמיד. עודד מנשה הוא החלק המיותר.. יכלו למצוא מישהו יותר טוב. קיצר - אני חוזר. כאשר אני ושגיא מדברים על כך שתום סוייר הוא מחזמר טוב אנחנו מדברים יחסית למחזות זמר שנעשו בארץ לילדים. כמובן שאין להשוות אותו למרי-לו ולללכת עד הסוף ובטח ובטח למחזות זמר של חו"ל...

Awaken

New member
מה זה "יחסית למחזות זמר בארץ"

ו- "אל תשבו לחו'ל".... ל-מה כן להשוות? למחזמר של כיתה ד' בעירוני דימונה??? ברור שצריך להשוות אותו למקומות אחרים. נכון יחסית למה שהעלו בגן של אחותי אז תום סויר הוא נפלא.

שגיא ק

New member
בהשוואה למחזות זמר של הארץ!!!!!!!!!

אתם לא יכולים להשוות את המחזות זמר פה בארץ לאלה של חו"ל כי אין מצב שהם אפילו יתקרבו אליהם, כי פה בארץ לא יכולים לעשות את מה שעושים בחו"ל. אבל יחסית למחזות זמר פה בארץ (ולא להצגות שעושים בגן של אחות של לא יודע מי) תום סוייר הוא מחזמר טוב מאוד.

Minimal Affair

New member
מחזות זמר לילדים

לא יכולים, וגם לא יהיו לדעתי ברמה גבוהה במיוחד. בגלל שהם פשוט לא אמורים להיות כאלה. הם נוצרו בשביל להשפיע על המוח הקטן והלא אינטיליגנטי שלנו. בשביל למצוץ את הארנק הקטן והחביב שלנו. בגלל זה הם נוצרו. כנ"ל לגבי מרי לו.

שגיא ק

New member
ניר-עם הכל אני מסכים, פרט לדבר אחד.

והוא שרשמת שאין להשוות למרי לו וללכת עד הסוף. את ללכת עד הסוף לא ראיתי אבל לפי הביקורות הוא מחזמר גרוע. את מרי לו ותום סוייר ראיתי כל אחד פעמיים. ואני חושב, לדעתי, שתום סוייר הוא מחזמר טוב בהרבה מונים ממרי לו. אבל עוד פעם- זו רק דעתי.

Awaken

New member
ברור שצריך להשוות לחו"ל....

להיות טוב יחסית למחזמר של הארץ זה ממש לא חוכמה גדולה.

שגיא ק

New member
גם להשוות לחו"ל זה לא חוכמה.

כי פה בארץ לא יצליחו להגיע לרמה של חו"ל אז למה סתם לעשות השוואות? שאתה בא למחזמר פה בארץ אתה מצפה לרמו של חו"ל?? (במיוחד במחזו זמר של חנוכה) ??? קשה לי להאמין!!! אז זהו - למה סתם לעשות השוואות מיותרות?? ואגב - חבל שאתה לא יודע לאהוב ולהעריך את מה שעושים פה בארצנו.

Awaken

New member
אתה לא יודע כמה אני מעריך מה שעושים

אבל זה לא אחד מהדברים שאני מעריך. ואתה יודע למה באמת מחזות זמר בארץ בחיים לא יגיעו לרמה של חו"ל? לא בגלל שאין אמצעים... פשוט בגלל שמפיקים של מחזות זמר בארץ מעניין אותם רק דבר אחד-$$$$$$$$ ותאמין לי, בחו"ל זה לא ככה

שגיא ק

New member
בטח שאין אמצעים!!!

תראה באיזה מצב עגום נמצאים התיאטראות בארץ, אתה מצפה שעשו פה משהו ברמה של חו"ל. בוא נראה אותך עושה את זה! זה משהו בלתי אפשרי בארץ!!! וגם בחו"ל המחזות זמר האלה ממוסחרים ומה שיוצא מהם זה בעיקר כסף. וכמו ששם יש מחזות טובים יותר וטובים פחות - גם כאן אותו הדבר.

למעלה