תזכורת

אני לא מבין למה.......

הנשים תמיד טוענות שגברים רק חושבים על דבר אחד....
95% מהתגובות שלך ג"ודי יש רמזים ל......
אין אייקון מתאים......
You know what? I always say: "What ever makes you happy - Go for it!"

judyr

New member
אהממממ

ג´ודי חושבת כי במקרה של ג´ודי.... ובכן.... איך לומר זאת בעדינות.... אין צורך ברמזים....
באה מאהבה...
באה מאהבה....

יופי גפן, מצחיק מאוד../images/Emo3.gif, קיץ הא?

תתביישי לך ככה לעשות לנו! "בואו חזרה ימים טובים..." ואיזה יופי לראות אותך פה

kloei

New member
מלבורן= עיר 4 העונות

לא סתם מכנים את העיר מלבורן עיר 4 העונות, כי באמת בכל עונה שם יכול פתאום לרדת גשם וגם שיהיה חם. ושיהיה לכולנו אחלה שבוע

ליילה

New member
הי גפן, איזה כיף לראות אותך בעברית

ואיזה כיף לך שיש לך קיץ עכשיו
לא נורא, אני מתמודדת עם החורף די יפה, אני חייבת לציין, ולגבי דיוני הצ´ט. אני יודעת שכבר היה דיון בעניין, אבל מה דעתכם על לקבוע שעה קבועה לצ´ט??

עקרונית אין בעיה חוץ.....

מהבדלי השעות בין כל היבשות...במיוחד בין ארה"ב ואוסטראליה (אם אני לא טועה??)

ליילה

New member
או קיי, אז כדי לעשות סינכרון

של כל השעונים, כל אחד יכתוב לפי שעון ישראל, באיזה שעה הכי נוח לו, וכך נוכל למצוא אולי שעה שמתאימה לכולם

מהשעה 1:00 לפי שעון ישראל

(או 18:00 לפי השעון של החוף המזרחי) ליילה, מציע שתארגני את זה בשרשור נפרד. השרשור הזה הוא דיי ארוך ובגלל התנופה בפעילות מכל מיני שרשורים(לשמחתנו ושרק ימשיך....) הוא עלול לזוז לארכיון תוך יום אם חברים לא יגיבו במהירות וישאירו את השרשור בדף הראשון. מה דעתך??

judyr

New member
נראה לך פיטנס../images/Emo35.gif

לא לא לא ניתן לשירשור להתארכיין

מה? נידבקת מגפן ../images/Emo35.gif

מה זה כל ה"עונשים" האלו? כל אחת חוזרת על המשפט אלף פעמים?

een ogenblik

New member
האם זו הסיבה

שאומרים שמלבורן היא העיר הארופאית ביותר באוסטרליה, או שהמשפט הזה נאמר עליה בגלל שהיא העיר הארופאית באוסטרליה? זכור לי שסידני יכולה להיות חמה בכל עונה, ויכול לרדת גשם בכל עונה, וששניהם יכולים לקרות באותו יום.

kloei

New member
ככה אני זוכרת

את מלבורן כשהייתי שם לפני 8 שנים והאוסטרלים בעצמם כינו כך את העיר.

Gefen

New member
סליחחחהההההההההההההההה../images/Emo124.gif

קרוב רחוק, חברים, היה לפני איזה מאתיים שנה....תתעוררו אנשים, עוד מעט שנת אלפיים ועשר ואתם תקועים עוד בסידרה של שנות השמונים. .. נדמה לי שהייתי בת שבע עשרה כשראיתי את הסידרה בפעם האחרונה- זה היה אז כל יום בשעה שבע בערב (וזה היה לפני איזה.....שתים עשרה שנה או משהו כזה..
) ועדיין, לא מצליחה להזכר מי זאת פיפה.. (הנמוכה? הקטנה?) נו...ניחא... אגב, אפרופו סדרות, יש פה סדרה נהדרת שנקראת quire as folks (סדרה אמריקאית כמובן) מומלצת בחום..(בעיקר להומופובים..
) גפן

Guy K

New member
בטח

פיפה היתה האמא של כולם
היא הראשונה שקיבלה בני נוער הביתה ואחריה התחילו כל תושבי סאמר ביי לאמץ ילדי רחוב (והיו שם המון יחסית לעיר קטנה) אח"כ בעלה של פיפה, טום, מת בתאונת דרכים ופיפה הפכה מבלונדינית חמודה לברונטית מעצבנת (ככה סתם החליפו אותה באמצע החיים) ומאז היא כבר עזבה את הסדרה והאמא המאמצת החדשה של הסדרה היא מי שהייתה הילדה הקטנה והמעצבנת סאלי (שהיום נקראת סאאאאל)

ליילה

New member
אוי, זו סדרה מצויינת

היא משודרת גם בארץ, במוצ"ש נדמה לי, בכבלים.... קוראים לזה בארץ "הכי גאים שיש", הייתי צופה בה באדיקות כשעוד גרתי שם...

Guy K

New member
אפילו יש לה פורום כאן בתפוז

רק שאין לי כוח לחפש לינק (מי מתנדב) ואגב - לילה, מה את עושה ערה בכאלה שעות משונות? מילא אני נכנסתי מהעבודה בחמש בבוקר אבל מה התירוץ שלך? הולכת לחלוב את הפרות?

ליילה

New member
מה לעשות גיא...

הפרות לא מחכות לי יש חליבה בחמש בבוקר, יש חליבה בצהריים ויש חליבה עד 11 וחצי בלילה כך שבסך הכל אני מבלה את רוב חיי ברפת בימים אלו

למעלה