תזכורת

Yaniv-DC

New member
תזכורת

רק מקווה שזכרתם להסיט את מחוגי השעון שעה אחת בודדה אחורה, וכמובן להחליף סוללות בגלאי העשן. חורף נעים לכולם

Gefen

New member
תזכורת קטנה נוספת... ../images/Emo163.gif

רק מקווה שכל האוסטרלים לא שכחו היום להסיט את מחוגי השעון שעה אחת קדימה... עברנו היום לשעון קיץץץץץץץ..... (אתם קולטים שזה אומר שאני בעצם מבלה שנה שלמה בקיץ?? זה גם אומר לקום בחושך.. וילדים שהולכים לישון מאוחחר) פה במלבורן..אפשר לאמר שאנחנו באביב אבל יש עדיין ימים גשומים. היום למשל היה גשום וגם די אפור, אבל בד"כ בתקופה הזו יש הרבה שמש.. בכלל מזג האויר פה מטורף לחלוטין ומשתנה כל כמה שעות- אפשר להתחיל את היום בקור...ובצהריים להזיע לגמרי ולרצות רוץ לכוון הים.. (חמש דקות ממני, אגב..מה שאומר דיאטה דיאטה ושוב דיאטה גודדדדדדמיט) שיהיה שבוע טוב לכולם.. גפן

Yaniv-DC

New member
יא, רגע, זה אומר

שאת מתחילה לקחת שיעורי גלישה והולכת לבקר את פיפה ולהניח זר על הקבר של טום?

Gefen

New member
חהח...יניב...מה זה פיפה ??

ומי זה טום? (ז"ל יש לאמר..) אנא הסבר, פרשן והדגם. ומה זה לגלוש? לאן לגלוש? יש מקום אחד שאני טובה מאוד בלגלוש אליו ולא זקוקה לשום שיעורים וזה המיטה שלי... ואם רמזת גלישת גלים אז..אוחח אני כזאת לא ספורטיבית שזו ממש בדיחת השנה..(-מי שמכיר אותי אותי בחיים יכול לדמיין ולהתפקע מצחוק, זה בסדר, אני מרשה..) גפן שתיכף גולשת למיטה

lilaNY

New member
מי אלה פיפה וטום? ../images/Emo2.gif אני בשוק

תיכף תגידי שאת גם לא מכירה את קרלי ובובי? את רוצה להגיד לי שלא ראית קרוב רחוק? home and away with you each day....

Guy K

New member
נו גפן את כזאת מעצבנת

ברור שאת יודעת מי אלה טום ופיפה איזו מין ישראלית את???

judyr

New member
גפן... אני מציעה לך על הפדיחה הזו

לא לגלות לאף אחד שאת באוסטרליה... ובטח שלא במקור מישראל... איך את לא יודעת איך??? ועוד לא מבינה כלום בגלישה? אני רואה שאאלץ להגיע עד אליך בשביל שנלך לגלוש ביחד

רגע, רגע, רגע,......

אנחנו הלכנו הלילה אחרונית בשעה ואתה "האוזים" הולכים קדימה בשעה...מה בדיוק הבדלי השעות עכשיו? וזה שאת גרה ליד הים זה ממש תמריץ נהדר לשמור על דיאטה, שלא לדבר על אימונים גופניים.....גם אני גר 5 דקות מהים והטיילת....לא זוכר איך חורף נורמלי נראה או מרגיש.....

Gefen

New member
פיט די לדרוך על יבלות..

אגב..הניק שלך ..אוחח.. מרגיז אותי..רק מזכיר לי כמה שאני גרועה בענייני הפיטנס שלי. ואת הדיאטה עוד לא התחלתי, מה שמזכיר לי שג´ודי כבר לפני איזה חצי שנה הבטיחה לשלוח לי את הדיאטה שלה. אז כמו שאתם ראיתם את הדיאטה, כך גם אני ראיתי ובהתאם לזה אני נראית (טוב שיש את מי להאשים דאאאא...
)

אני דוקא מבסוט שזה מרגיז..... ../images/Emo6.gif

אותך...יש סיבה לזה.....זה (Reminder for life (whether you like it or not זה יזכיר לך לא להזניח את בריאותך. דבר שפשוט יכול להישכח בתוך סבך החיים היום-יומים.....רק הערה "קטנה": לפני איזה שבועיים יצא מאמר מדעי שקבע במפורש שהרבה מהמחלות של היום לא היו קורות לאנשים אם היו שומרים על בריאותם דרך דייאטה נכונה וקבועה ופעילות גופנית קבועה... פיטנס שהולך עכשיו עכשיו להתאמן ולהזיעעעעע....(אחד הדברים הכי אהובים עלי זה ה"טוש" אחרי אימון מפרכח....)

Gefen

New member
בסוף אני עוד אקרא לך......./images/Emo67.gif

המזיע. לא, לא סתם הנזיע..המזיע שאוהב לדרוך על יבלות של הלא מזיעים..
סתם. תהנה לך והזעה נעימה....
ולילה טוב לי גפן

judyr

New member
אההההממממ

בדיוק היום הבטחתי לעוד מישהי את הדיאטה שלי.... וואט אה קואינסידנס..... ולגבי המקלחות וההזעה..... גם אני אוהבת...... המממממ לא רק מספורט... בעצם גם זה סוג של ספורט

Gefen

New member
חהחחה ג´וד בסוף עוד

יחשבו פה שאת נמפומנית
(כל קשר בין האייקונים לתכנים הוא מקרי בהחלט..)

judyr

New member
עכשיו אני שם... ולבד לי

ממקודם לא הצלחתי להכנס.....

למעלה