תזכורת!

budoka

New member
מה שנכון - נכון

היפנים והמערב לקחו הרבה דוגמאות אחד מהשני ועשו סרטים מהדוגמאות האלה, חלק יותר מוצלחים וחלק פחות.

Raffael

New member
טאבו - הבמאי נגיסה אושימה

את הטרילוגיה על מוסאשי ראיתי לפני שנים רבות ואהבתי מאוד. ראיתם סרט של קורוסאווה על ג´ודו ? ואם כבר אנחנו בעניני קורוסאווה, בקרוב יוצא בDVD סרטו "חלומות". הסרט אינו עוסק באמנויות לחימה ואולי אינו הסרט הטוב ביותר, אבל הוא, לטעמי, אחד הסרטים המרהיבים ביותר שנוצרו. חגיגה של תמונה וצבע. הסרט יצא במארס וניתן להזמינו כבר באמזון. מצורף קישור לסרט הג´ודו. אני מתנצל על השפה, אבל לא מצאתי אותו באמזון. תרגום חופשי ומכוער של השם יתן משהו "האגדה על הג´ודו הגדול" .

בודוקאן

New member
יופי של קישור...

מסתבר שאפשר לרכוש שם את רוב הסרטים של קורסאוה. לגבי הסרט על ג´ודו, הבנתי מהביקורת היחידה שישנה באתר שמדובר על חייו של קאנו, זה אינו סרט של קרבות אלא יש שם תצוגה יפה של הג´ו-נו-קאטה (לפי המבקר). אנ אבקש שיביאו לי (יש לי מידי פעם ביקורים ממשפחה בצרפת) וברגע שיהיה לי, אודיע.

../images/Emo35.gifהאם יש שידור נוסף של הסרט???

היי חבר´ה אני חדשה פה אז קודם כל שלום לכולם. לא יצא לי לראות את הסרט אתמול. למישהו יש מושג מתי מקרינים את הסרט הזה שוב, אם בכלל???

NetGangsta

New member
אם יש לך יס אז מצבך טוב כי זה מוקרן

כל כמה ימים ב-4. ואם לא, סורי...

אולי אתה יודע...

נו, לורנס היקר! אולי אתה יודע מתי יש שידור חוזר של הסרט (זה קורה מדי פעם לערוץ 4- שידור חוזר)

אני באמת לא יודע ../images/Emo5.gif

עקוב אחר לוחות השידורים! בכל מקרה, אם אדע שיש שידור חוזר אודיע לך! לורנס

למעלה