תזכורת!

budoka

New member
תודה ג´ינג´י, באמת עוד לא ראיתי

אבל אני יודע שאני רוצה לראות

gafni

New member
כן באמת זה בגלל שלסנסיי מושיקו

היו טחורים נוראים. בעצם פוליפ אנלי אבל שוין. והחברה שממש במקרה יצא להם לראות (אני מנוע מלהסביר באילו נסיבות) קיבלו את התחושה שממש נוצרה אפרכסת סביב הפי של הטבעת שם ,נו ומאז קוראים לזהו שם "האוזן השלישית". שחוץ מיזה זה חנות נהדרת לתקליטים ומוזיקה שמה שאין שם כנראה לא תמצא בארץ.

arcidea

New member
אוזן 3

אמפריה באמצע שנקין, ת"א- אי אפשר לפספס 4 חנויות דיסקים וספריית וידאו וdvd מעולה ופלצנית גם יש גם בירושלים אני חושבת

אתה מסתבך גפני

הינה כמה חברה מדוג´ו ירושלים שלא מסכימים עם הקוד האתי. מזל שהם לא קיבלו עוד חיבור לאינטרנט

קודם הם בכלל לא הסכימו להצטלם

אבל הסברתי להם שזה עניין של כבוד. לסנסאיי אין פוליפים בשום מקום. סנסאיי בריא!!!! בואו נאחל לו אריכות ימים, שמירה על המרכז, בעיטה יעילה ביותר, שיעור אצל עזיז, כסף, מאסטר בנגינה על מפוחית. והעיקר, גפני, בוא לא נסתבך עם דוג´ו ירושלים.

שיעור אצל עזיז?

צחק-צחק, אבל היו לי חשדות די מוצקים שעזיז זה אתה - הוא אחד הבודדים שאני מכיר עם ידע כל-כך רחב בתחומים כל-כך שונים (אתיקה מימין, אנטומיה משמאל, הכרות עם העולם האקדמי באמצע, אמנויות לחימה...). אבל פשוט לא נראה לי הגיוני שהוא היה משקיע כל-כך הרבה זמן ואנרגיה להוריד אותנו ממלחמות ה"מי יותר חזק", כמוך. יום אחד יהיה לי מענין לראות את שניכם מנהלים דיון על משהו... !The Clash of the Titans !!!Mortals, beweare

גם סנסאיי מושיקו הוא מוטנט../images/Emo70.gif

הבנאדם הזה הוא משהו בין צ´ינצ´ילה להיפופותם. ולכן קוראים לו ביפן: ISRAELU NO CHINCHILA

gafni

New member
הנה נפתחים שערי הגיהינום

ואני מטה את אוזני ומקשיב ונשמתי נעתקת אבל כדי לפייס את החברה הירושלמים - ארכידאה חייבת לי ארגז קרמבו בננה -אני מעביר ישר אליכם מנחת פיוס. יללה הלכתי לקנוסה (אם מיתר שואלת תגידו שלא ראיתם אותי)

arcidea

New member
שהיד - שלח כתובת במסרים

אני אשלח תקרמובואים אפשר ישר לי-ם אם אתה רוצה מנחות לאלים זה פה

מה עם טושירו מיפונה?

ראיתי בפילמוגרפיה שלו שהיה לו סרט שבו הוא שיחק את מיאמוטו מוסאשי. מכיר? שמעת?

budoka

New member
למעשה זו טרילוגיה

יש ברשותי את הפרק הראשון. מיפונה נראה ממש צעיר שם! הסדרה הזו זכתה בפרס האוסקר לסרט הזר הטוב ביותר לשנת 1954, אם אני זוכר נכון. נחמד, אבל אני מקווה שבפרק השני יהיה קצת יותר אקשן.

תשמעו חברים זה לא צחוק

מיאמוטו מוסאשי?! חייבים להשיג את הסרטים האלה! תומר אתה אולי מכיר אתרים שמהם אפשר לרכוש אותם?

רק בנוגע לסיפור עם מוסר השכל חד

ומפלח - אתה יודע שאת הסיפור כתב שייקספיר, נכון? רק עם בנות במקום בנים...

ועוד אגבון, את המצודה הנסתרת

צילמו מחדש, בצבע, עם שחקנים דוברי אנגלית, ואח"כ המשיכו את זה לטרילוגיה ב6 חלקים!! ואני עדיין משוכנע, למרות כל ההסברים שקיבלתי, שמלחמת הכוכבים כסרט עולה על hidden fortress.

למעלה