תזכורת קטנה:

תזכורת קטנה:

אני רוצה להזכיר לכם שממחר מתחילה העונה ה-6 של הישרדות באמזון בערוץ יס +!! אני מציע לכם לראות!! כי זו העונה הכי מ=צ=ו=י=נ=ת שתולדות הישרדות!!! אז כל מי שלא ראה תתדליקו מחר ב17:29 את ערוץ יס+ ותראו את העונה הכי טובה בתולדות הישרדות!!

Boran

New member
לא מדוייק.

עונה 7 היא העונה הכי טובה בתולדות הישרדות. מאמצע יולי בממיר הלוויני שלכם.

Boran

New member
אתה משלם?

אני גם ככה מוריד מה שאני רוצה לראות.

אתה מחובר להוט???

כאילו... אם אתה כבר משקיע כסף על הוט אז את הכסף הזה, ואולי פחות ממנו תשקיע על יס ותהנה פי מיליון!! יאללה תתחבר עכשיו לפני שמתחיל יס ריל

yoooni

New member
לא יודע למה היסניקים החליטו שיס

זה הדבר הכי טוב עלי אדמות. אז קיבלתם ערוץ של סדרות מציאות, ביג דיל, בואו נצעק "ותהנה פי מיליון". יש לי עוד הרבה דברים להגיד על זה, אבל אני לא אכניס פה מריבת יס-הוט, רק מבקש, תנמיכו פרופיל, זה קצת מרגיז הקטע של להגיד כל הזמן יס הכי טובים, כאילו אתם מנסים לגרום למישהו לקנאות.

Boran

New member
../images/Emo45.gif אני קלטתי התנשאות

של כמה יסניקים בימים האחרונים. להזכירכם, מספר מאוד מצומצם של יסניקים חביבים, אני ועוד מספר חברי פורום פה, כבר ראינו את הישרדות 7, הישרדות 8, ושאר הסדרות המדוברות, הרבה לפני שאתם בכלל ידעתם שהן ישודרו בארץ.

yes REAL

New member
../images/Emo31.gif אתה מדבר על דברים שראית

באינטרנט, באותה מידה שאני יכול להגיד שיש לי את כל הDVDים של שבע העונות של באפי אז לא אכפת לי שזה בביפ, זו לא השוואה נאותה בכלל, וחוכמה קטנה מאד, כי אפשר להגיד את זה על כל תוכן. וצריך גם להסתכל פה על הביצה והתרנגולת. ברור שיותר צופי yes ידברו על סדרות ריאליטי - כי ביס, עובדתית, יש יותר ריאליטי. אבל מצד שני לנוכח זה יש פה תמיד (ואני חותם לך שזה קודם לכל "התנשאות" שהרגשת פה) הסיום מגוחך (לא בגלל תוכנו, אלא בגלל שהוא קיים) להוכיח שהם לא פראיירים וש"תראו מקופחי יס/מנויי יס מה אתם מפסידים בכבלים... נו באמת. למי אכפת? מי שטוב לו בכבלים - שיישאר שם, מי שטוב לו ביס- סבבה. ובוא לא נפתח את הנושא של ההתנשאות המגעילה והדוחה בחורף הקודם (ואני מאד מצטער שלא אמרתי על זה כלום אז או לא הגבתי) של חלק מאנשים פה בכל פעם ש"פרדייז הוטל" הוזכרה (ואני לא מדבר על להעיר לאנשים שלא שירשרו, שזה בהחלט מובן). אז בטרם מאשימים בהתנשאות, כדאי לבדוק טוב טוב מאיפה נובעת האנימוסיטי הזאת. מי שמרוצה בכבלים, ואני בטוח שיש כאלו, ושסבור שהתוכן שלהם הוא הכי מעולה עלי אדמות - אני לא רואה סיבה שהוא ינסה בקנאות לשכנע את מנויי יס שהם בעצם הפראיירים - כי זה רק מעיד על כך שהוא מרגיש מקופח ורצה לאוורר את זה. הכל אישיו של חוסר ביטחון.

z i g a n

New member
לכבוד הסרט המצוין שיוקרן ביס בערוץ3

אז קודם כל הכבוד שסוף סוף מישהו החליט שהגיע הזמן אחרי כמעט 4 שנים אחרי שיצא למסך בקולנוע הסרט "שאיפות" או בשמו האוריגנלי והמתאים לו הרבה יותר "blow",להראות אותו גם בטלוויזיה אחרי שהראו סרטים שיצאו שנתיים אחריו כבר חרשו על ערוצי סרטים ביס,אבל לא נורא גם יס לא יכולים תמיד להיות הכי טובים ב ה כ ל..

yes REAL

New member
להזכירך, מדובר בסרט של חברת וורנר

שהדירה את רגליה מהארץ לאחר הסכסוך המתוקשר עם ICP, וחזרה רק לפני שנה. כך שהסרט לא עשה עדיין בכורה טלויזיונית בארץ, וגם לא ניתן היה לשדר אותו בארץ, כי לא היה ממי לרכוש אותו. אני אשמח להסביר בהזדמנות אחרת איך פרוצדורת שידור הסרטים עובדת, אבל במקרה הזה אני חושב שמוטב מאוחר מאף פעם.

למעלה