../images/Emo31.gif אתה מדבר על דברים שראית
באינטרנט, באותה מידה שאני יכול להגיד שיש לי את כל הDVDים של שבע העונות של באפי אז לא אכפת לי שזה בביפ, זו לא השוואה נאותה בכלל, וחוכמה קטנה מאד, כי אפשר להגיד את זה על כל תוכן. וצריך גם להסתכל פה על הביצה והתרנגולת. ברור שיותר צופי yes ידברו על סדרות ריאליטי - כי ביס, עובדתית, יש יותר ריאליטי. אבל מצד שני לנוכח זה יש פה תמיד (ואני חותם לך שזה קודם לכל "התנשאות" שהרגשת פה) הסיום מגוחך (לא בגלל תוכנו, אלא בגלל שהוא קיים) להוכיח שהם לא פראיירים וש"תראו מקופחי יס/מנויי יס מה אתם מפסידים בכבלים... נו באמת. למי אכפת? מי שטוב לו בכבלים - שיישאר שם, מי שטוב לו ביס- סבבה. ובוא לא נפתח את הנושא של ההתנשאות המגעילה והדוחה בחורף הקודם (ואני מאד מצטער שלא אמרתי על זה כלום אז או לא הגבתי) של חלק מאנשים פה בכל פעם ש"פרדייז הוטל" הוזכרה (ואני לא מדבר על להעיר לאנשים שלא שירשרו, שזה בהחלט מובן). אז בטרם מאשימים בהתנשאות, כדאי לבדוק טוב טוב מאיפה נובעת האנימוסיטי הזאת. מי שמרוצה בכבלים, ואני בטוח שיש כאלו, ושסבור שהתוכן שלהם הוא הכי מעולה עלי אדמות - אני לא רואה סיבה שהוא ינסה בקנאות לשכנע את מנויי יס שהם בעצם הפראיירים - כי זה רק מעיד על כך שהוא מרגיש מקופח ורצה לאוורר את זה. הכל אישיו של חוסר ביטחון.