תזכורת קטנה:

z i g a n

New member
טוב לדעת יש גם הסבר לזה שהסרט היה

בהוט בסרטים בזמנה לא לפני הרבה זמן למרות שאני בטוח שיש באמת טוב לדעת מה שאמרת ובהזדמנות זו תרשה לי לשאול אותך אם יש עוד סרטים מצוינים של חברת וורנר שעדיין לא עשו בכורה טלויזיונית ביס והאם יראו אותם עכשיו אחרי שנתיים שלוש או ארבע?...

ran110

New member
הדברים שמאוד הפריעו לי בכבלים (אז

זה נקרא מתב דיגיטל), זה שהסרטים שם היו על הפנים(ועל הפנים זה מחמאה יחסית אליהם) ושהמערכת היתה מאוד מסורבלת- היה לוקח שעה להעביר תחנה ושרציתי להסתכל במדריך הערוצים אז זה היה לוקח אותך בכלל למסך אחר, שהיה מאוד איטי ומסורבל. הדבר היחידי שהצטערתי עליו כשעברתי לYES זה שלא היה שם סטאר וורלד(אז עוד לא היה)

yoooni

New member
גם היום תחנות עוברות לאט

והמדריך מסורבל, אבל מבחינת הסרטים - הם משתפרים מאד, וגם מבחינת הערוצים.

yoooni

New member
אני יודע, ראיתי, ניסיתי...

תסכים איתי שאם נהייה סבלניים ונחכה כמה שניות לא יתהפך העולם.

MaddyD

New member
אני אסביר במילים פשוטות

תחפשו טוב. יש הרבה יותר סדרות רכש. הרבה יותר מוצלחות. יש המון פלוסים ליס, ולהוט פחות. והשורה הסופית. זה יותר זול. הרבה יותר זול.

בוביץ

New member
מבצעים ביס?

רק כרגע שמעתי שחבר לי סגר עם הוט על 100 שח בחודש לשנה. ויס היו מוכנים שישלם220. ודי עם הוויכוחים בין יס והוט כל אחד איפה שהוא רוצה

פאק אני רק הצעתי לבן אדם.. הוא נשמע

סובל מהוט... לא ידעתי שזה יקים מהומה...חחח איזה קרועים מה אין לכם חיים רבים מי יותר טוב?? תשאירו את זה לחברות עצמן מה הן נותנות לכם אחוזים על זה??? הרי זה לא שווה את זה! מה יעזור לכם אם תצהירו כמה יס יותר טובה מהוט או ההיפך?

התחלתי לראות את הישרדות 6 אבל

לא יודע, ראיתי שנה שעברה את העונה ה-5 וזה היה מגעיל!! כאילו, זה נחמד אבל ככל שהזמן עובר אני לא יכול לראות אותם הם מגעילים ומוזנחים ולא נקיים שזה גועל נפש... זה רק אני או שכולם ככה?

Boran

New member
באמת משונה

אני בטוח שאתה אחרי 30 יום בלי מקלחת, על אי מסריח וחם, ועושה תחרויות וכאלה, לא תהיה כזה מוזנח ולא נקי.

חחחח איזה רעעע... לא הבנתתתתתת

לא אמרתי שזה מוזר לי שהם מוזנחים ככה אמרתי שאני ניגעל לראות את זה... יענו שהתוכנית מגניבה אבל אני לא מסוגל להסתכל על אנשים אחרי שלא התקלחו חודש... זה מה שאני שונא בתוכנית...

Guy24Gold

New member
הם דווקא מתקלחים

אם להיכנס לנהר\ים\אוקיינוס\אגם נחשב להתקלח.

MaddyD

New member
העונה החמישית הכי נוראית

אני רואה עכשיו את העונה השמינית עוד חמש פרקים מסיימת

למעלה