ואו
נרא לי שזה לא הפורום הנכון לשאול את השאלה הזאת. מכמה סיבות. נתחיל מזה שלכל אדם ואדם יש חילוף חומרים שונה ומערכת עיכול שונה, כל אחד מעכל מזונות בצורה שונה. אוכל מסוים יכול לגרום לבן אדם אחד להשמין, ולבן אדם אחר לאבד משקל. לכל בן אדם מבנה פיזי שונה, ולכן צריך להרכיב תוכנית אימונים אישית שתתאים לכל אדם בנפרד, בשביל לא לגרום לנזק לגוף. מה שכן, קצת ריצה לא תזיק לאף אחד. לגבי הנושא של ספירת קלוריות - לפי דעתי זה מיתוס. (אולי בזה אני כן יכול לעזור). בדירה שלי היה שותף עם גוף בנוי היטב. הוא היה די שרירי, אבל מצד שני הוא לא הרג את עצמו בחדר כושר, והוא לא היה כזה אובססיבי כלפי תזונה. אני שמתי לב לכמה דברים. הוא אכל 6 ארוכות ביום - היה מדובר כמובן בארוכות קטנות יחסית. הוא כן, התאמן בבית עם משקולות ועם תרגילים בסיסים כמו שכיבות שמיכה. מה בעצם הוא השיג בזה - עצם העובדה שהוא אכל קצת במהלך כל היום, הוא מנע מהגוף שלו להרגיש רעב - והרגיל אותו לכך שאין צורך לאגור קלוריות, לכן הגוף שלו היה בשריפת קלוריות תמידית. (כשהגוף רעב אז הוא אוגר שומן) התרגילים הבסיסים שהוא עשה, פשוט עזרו לתזונה הנכונה ותרמו לו לפתח גוף יפה.