תזונה נבונה

Berethor

New member
אם זה כמוך

אז 50 זה תת משקל, לא הייתי מודד דברים כאלה רק על פי נתונים יבשים, יש דברים שפשוט רואים..

Berethor

New member
נכון הכל יחסי

אבל יחסי להרבה דברים ולא רק לגובה. כל השיטה הזאת נראת לי מקולקלת, כי את רואה שלדים שחושבים שהם במשקל בריא וכל השאר שמנים.

Larik

New member
ואו

נרא לי שזה לא הפורום הנכון לשאול את השאלה הזאת. מכמה סיבות. נתחיל מזה שלכל אדם ואדם יש חילוף חומרים שונה ומערכת עיכול שונה, כל אחד מעכל מזונות בצורה שונה. אוכל מסוים יכול לגרום לבן אדם אחד להשמין, ולבן אדם אחר לאבד משקל. לכל בן אדם מבנה פיזי שונה, ולכן צריך להרכיב תוכנית אימונים אישית שתתאים לכל אדם בנפרד, בשביל לא לגרום לנזק לגוף. מה שכן, קצת ריצה לא תזיק לאף אחד. לגבי הנושא של ספירת קלוריות - לפי דעתי זה מיתוס. (אולי בזה אני כן יכול לעזור). בדירה שלי היה שותף עם גוף בנוי היטב. הוא היה די שרירי, אבל מצד שני הוא לא הרג את עצמו בחדר כושר, והוא לא היה כזה אובססיבי כלפי תזונה. אני שמתי לב לכמה דברים. הוא אכל 6 ארוכות ביום - היה מדובר כמובן בארוכות קטנות יחסית. הוא כן, התאמן בבית עם משקולות ועם תרגילים בסיסים כמו שכיבות שמיכה. מה בעצם הוא השיג בזה - עצם העובדה שהוא אכל קצת במהלך כל היום, הוא מנע מהגוף שלו להרגיש רעב - והרגיל אותו לכך שאין צורך לאגור קלוריות, לכן הגוף שלו היה בשריפת קלוריות תמידית. (כשהגוף רעב אז הוא אוגר שומן) התרגילים הבסיסים שהוא עשה, פשוט עזרו לתזונה הנכונה ותרמו לו לפתח גוף יפה.

באמת ממליצים על שש ארוחות ביום

אתה מכיר פורום שכן מתאים לשאלות שלי?. עד עכשיו קיבלתי עצות לגבי פעילות גופנית, ודברים אפשריים לאכול. אני צריכה רק הוראות קבועות למשך השבוע , למה כן ולא לאכול.

תקשיבי מחדל

באמת 6 ארוחות ביום זה מה שמומלץ . עכשיו מכיוון שיש לך חוסר בברזל אז את צריכה להתמקד על דברים עתירי ברזל כגון: בשרים. חלבי גם יעזור אה ירקות גם טוב קטניות כמו חומוס עדשים וכל סוג של קטנייה אחרת נורא יעזור זה מה שנתנו לי כי בכל זאת חסר לי ברזל ואני חייבת להשיב אותו. טחינה חומוס וקטניות זה יהווה תחליף טוב לבשר אבל את חייבת לעשות מאמץ ולאכול משהו בשרי פעם בשבוע ושאר ימות השבוע תשלבי קטנייה כלשהיא לבשל אותה כמובן עם משהו סלט ירקות מאוד חשוב בכל ארוחה . וליד את יכולה לבחור יש שניצלים צמחוניים אם את כל כך נרתעת מבשר . בקיצור לגבי הפורום תחפשי יש פורום דיאטה פשוט תחפשי פה בתפוז תראי כבר בפורומים. שוב בהצלחה, אה אוייש שכחתי אה בשעה 11 בבוקר לאכול פרי כלשהוא לא משנה מה מה שתבחרי יהיה טוב. וגם כך בשעה 5 בעברב שוב פעם פרי. זה מה שנתנו לי .

תכנסי לרפואה ובריאות פה בתפוז

בפורומים ואז תראי תזונה ושם יש תזונה ואורח חיים בריא משהו כזה תכנסי לשם ותכתבי להם שם אולי הם יוכלו לעזור

בבקשה מחדל ../images/Emo140.gif אל תהססי לפנות בכל דבר

אני תמיד כאן בשביל כולם ולא משנה מה נסה תמיד לעזור כמיטב יכולתי

Berethor

New member
זה לא באמת המקום לתייעץ בו על תזונה

חלק מהפורום זה שלדים מהלכים שעוד רגע מתפרקים
. קשה לי לאמין שאת אנמית, נראה שאת אוכלת טוב יחסית וגם במשקל מאוזן.

../images/Emo6.gif "שלדים" אכן יש פה כמה שלדים

מהלכים אבל לא להגזים חח אויי סליחה פשוט זה נורא הצחיק

Berethor

New member
אוליי

או שאוליי נפגשתי עם חלק מהאנשים ועל חלק אני פשוט יודע..

מוזר נכון? איך הוא באמת יודע שהרוב פה רזים

לטענתו "שלדים" אני בכל אופן ראיתי בתמונה רק את לאריק והוא נראה לי היחיד פה שרזה.

אני?../images/Emo9.gif מה אני? אני בסדר

אני יש לי גוף טוב לא מלאה אבל לא רזה אני באמצע בנויה טוב כמו שצריך להיות

Berethor

New member
מקווה שבאמת ככה המצב..../images/Emo3.gif

הרבה אנשים נוטים לקיצון האחד או האחר, ברמה קיצונית..

לא ברט'ור בכלל לא

אני לא מלאה אבל יש עליי בשר כאילו אני בכלל לא אנורקטית אני גם לא רוצה להיות

Larik

New member
בקיצור, אם קניבלים היו תופסים אותך

אז היה מה לאכול
על ברתור בכלל הם היו חוגגים.

Berethor

New member
עזוב קניבלים

על חלק מאנשים כאן אפילו זומבים היו מדלגים, האינסטינקטים היו אומרים להם שמדובר באנשים שכבר נאכלו..

למעלה