תזונה נבונה

אה לאריק תלוי כל אחד וטעמו

אבל אני בהחלט בחורה מאוד יציבה כאילו אני כמו שצריך לא פחות מד ולא יותר מדי( למרות שנראה לי שאתה מעדיף עצמות) ולא מעבר

Larik

New member
אני מעדיף בחורות עם יחס גובה/משקל דומה לשלי

ואני רחוק מלהיות עור ועצמות.... (יש לי גם קצת צמיגים)

תסלח לי לאריק אם אתה מדבר על צמיגים אז אתה

באמת מצליח להסתיר אותם היטב כל כך כי ממה שאני ראיתי ראיתי לא שלד אבל בנאדם רזה חלק בלי כלום . אז זו כבר החלטה שלך מה לחשוב שיש לך. אה אויי חייבת לשאול אולי בגלל זה אתה מעדיף צבע שחור? למרות שאני גם אוהבת שחור אבל לא מסתירה כלום עם זה

Berethor

New member
לא יודע אם זה מה שהוא מעדיף

נראה לי שזה מה שהוא התרגל עליו
. בכל אופן אף אופנה חולנית לא שווה שתשארי בגללה רק עם עצמות, ולדעתי עצמות בולטות זה דוחה..

אויי ברט'ור../images/Emo6.gif סורי הייתי חייבת לצחוק

מזה מה שהוא רגיל אליו? כאילו כל אחד אוהב משהו אחר אין קטע של הרגל זה לא שהוא נשוי ואשתו הפכה לשמנה לדוגמא והוא התרגל למצב אין משהו אחר. הוא פשוט ככה אוהב לא בגלל משהו. ותתפלא שאני מעדיפה גברים רזים מאוד מאשר מעט מלאים או כל דבר אחר ואני מעדיפה גם לא גבוהים כאילו שלא יעבור ת'מטר 70 73 גג בגלל שאחרת זה יראה חסר פרופורציה

Berethor

New member
לאריק הוא ממש לא היחיד פה שרזה

יש כאן אנשים שלגמרי חסרי בשר, רק עור ועצמות, והם עדיין חושבים שהם שמנים מדיי..

זה לא קשור ברת'ור

אני לא זוכרת בדיוק איפה קראתי (יש לי סיפרון על אנמיה ועיינתי בו אבל לא מצאתי את המידע המבוקש) שבין 40-60% מאוכלוסיית הנשים הבוגרת סובלת מסוג כלשהו של אנמיה. זה גם לא קשור למשקל, אתה יכול לאכול הרבה דברים גרועים ולהיות מלא ולסבול מתת תזונה, כי אתה אוכל רק דברים לא בריאים ולא מקפיד להכניס ויטמינים חיוניים לגוף, למשל אם תאכל כל היום צ'יפס ונקניקיות אז אתה עלול לסבול מהדברים למרות שתיהיה מלא (וגם אחוז השומנים בדם שלך יעלה ול"ד כנ"ל). ועוד דוגמא לזה היא שלמשל בגלל שאני מלאה היית מצפה שיהיה לי ל"ד גבוהה, אבל לא נותנים לי לתרום דם לא רק בגלל האנמיה אלא גם בגלל שהל"ד כמעט תמיד הוא 90/60 או מתחת לו, למרות שזה כבר נובע מגנטיקה (אמא שלי סובלת גם מל"ד נמוך).

Berethor

New member
יש תת-תזונה ויש תת-משקל

ברבים מהמקרים הדברים קשורים, אך כמובן שהם יכולים לבוא גם בנפרד. את צודקת שאדם יכול להיות מלא ועדיין לסבול במחסור בדבריים חיוניים, אבל גם המצב ההפוך קיים, אדם בתת משקל יסבול מהרבה בעיות בריאותיות גם אם הוא יקבל כביכול כל מה שצריך, עצם זה שחסרים לו קלוריות הוא נזק בפני עצמו. זאת בדיוק הסיבה שאפילו קלריות הנובעות ממאכלים בעלי ערך תזונתי לא גבוה עדיפות מכלום ומאוכל דל קלריות למישהו שמלא דל קלוריות. דרך אגב לדעתי את בכלל לא מלאה, את בסדר גמור מהבחינה הזאת, חבל שאת משווה את עצמך לנשים במצב אנורקסי..

Berethor

New member
הכי חשוב אל תלכי על צמחונות ובטח שלא טבעונות

את זקוקה לחלב, בשר, בצים וכו, ושאר המוצריים מחיי, אם כבר עכשיו את מתעלפת ואנמית אל תעשי את המצב ליותר גרוע..

אני לא רוצה להיות צמחונית או טבעונית

=/ זה בסדר. לא שאני חושבת שהם טועים במה שהם אומרים ,אני פשוט לא חושבת שזה בריא (מבחינת אידאולוגיה הם צודקים זה רצח- אתה אוכל את הבשר הזה להנאתך הפרטית בלבד ומנצל את החיות בכל דרך אפשרית וזה בכלל לא משנה אם חיות "תמימות" או לא , אתה מנצל חסרי ישע בשביל התאווה הפרטית שלך)

Berethor

New member
גם אני לא חושב שזה בריא

בעובדה שרוב הצמחונים והטבעוניים שאני מכיר הם אנשים לא בריאיים מחזקת את זה. מבחינה אידיאולוגית אני מאמין שלפעמיים צריך לעשות דברים לא הכי נחמדים כדי לשרוד, לכן כל עוד אדם יהיה זקוק למוצרים מהחיי, עדיף שישיג אותם. אני אישית לא אוכל כי אני נהנה אלא קודם כל כי צריך, וצריך גם לאכול דבריים חיוניים. בניגוד לחיות צמחוניות מסויימות, אדם לא יכול לתקיים רק מדשא וחציר.

למעלה