תזונה "בריאה" ?!

nanny3

New member
תזונה "בריאה" ?!

תמיד ממליצים לשלב פירות וירקות כחלק מתזונה בריאה. אך בעגבניה יש סוכר, במללפון חמוץ - מלח, בתירס עמילן, בפירות פרוקטוז ... אז מה נותר בעצם ?... ירקות עליים ?.. איך אפשר לשבוע מ "סלט" של עלים ?!

מי המליץ לך לאכול רק סלט של עלים?

בתזונה נכונה יש בשר יש פחממות יש פירות ואפילו יש סוכר לבן מזוקק. הכל מסתכם בכמויות שצורכים מכל דבר.

נכון חבל שפיספסתי את משמעות

החיים בעולם ,לא יודע למה אף אחד לא גילה לי שמשמעות החיים זה לאכול חיות שנשחטו, פתאום הכל כל כך הגיוני .

חסר לכם?

צא החוצה לראות ותראה חתולים בכל פינה ,בשר איכותי וזמין . קצת השקעה ויהיו לך כמה
שרק תרצה! גם אם חסר גבינה וחלב בטח תמצא כמה חתולות בהריון , קצת לסחוט ויש חלב טרי - מה רע?

פריק טבעוני

תפוז פתח לכם פורום. לך לשם ובלבל תמוח שם למי שאתה רוצה. תן לאנשים נורמליים לאכול מה שמתאים להם.

כן אני מכיר את הפרובוקציות שלכם

קצת מדברים ופתאום המנגנונים עולים וחייבים להגן על הזהות זה מתחיל בהתקפות והשמצות ואחרי זה נכנס לזה שהטבעונים ה"משוגעים" האלו "קיצוניים פריקים ופנאטים" רק בגלל שהם לא מכניסים חיות לפה . Been there done that , No Thanks.

אף אחד לא קרא לכם

אתם כל כך בעיתיים שצריכים לפתוח לכם פורומים מיוחדים. אז למה אתה לא שם? אנחנו לא באים אלכם לשם אבל אתם באים לכאן? אתם פרובוקטורים קטנים בלי חיים.

אל דאגה כולם יכולים ללמוד אמפתיה

גם אתה. תתפלא
. לגבי כל הסטריאוטיפים שהכנסת לעצמך לראש אני מאמין ומקווה שזה יעבור לך מתישהו .

מה הבעיה במה שציינת? מאיפה שהוא את אמורה

לקבל קלוריות, ובכלל זה - מפחמימות. איפה הבעיה?

חן119

New member
ביצה מקושקשת/חביתה well done מאבדת מערכה?

שלום, אני יודעת, כמובן שביצים טובים לבריאות, אבל גם יודעת שאוכל לפעמים מאבד מערכו התזונתי והופך חסר ערך בבישול. השאלה שלי היא: אני מכינה מקושקת well done עד שהיא מקבלת גוון חום בהיר-בינוני- האם זה לא הופך אותה כבר לחסרת ערך תזונתי? או שהיא עדיין טובה בדיוק כמו ביצה שבושלה קלות? ** האם ביצים עוזרות עם נשירת שיער?

לא בדיוק כמו ביצה קשה, אבל עדיין שומרת על

ערכים תזונתיים. אני לא רואה קשר לנשירת שיער.

אכן בבישול דברים נהרסים לא אחת.

אבל להפוך למוצר "חסר ערך" לא ניראה לי. נושר לך השיער ? למה ? ערכת בדיקות? ניגשת לרופא ? זו לא שאלה לפורום זו שאלה מקצועית.

איבוד קל בלבד

הי חן, בישול הביצה גורם לאיבודים קלים בלבד של הוויטמינים והמינראלים, כך שאין בעיה ממשית עם כך. הביצה עשירה בחלבון איכותי, וויטמין 12B, מעט ברזל ועוד. ביצים לא כל כך עוזרות במניעת נשירת שער. לשם כך יש לשמור על תזונה מאוזנת, שמכילה את כל הוויטמינים והמינראלים הנחוצים. אני מוצאת שלכל המטופלות שהמלצתי לקחת Roots HR, אכן הפסיקה הנשירה, ושערן אף התחזק. בהצלחה נטעחן ליבנה דיאטנית קלינית בלוג עמוד פייסבוק

לדעתי

תזונה בריאה היא תזונה שמזינה את הגוף עגבניה יש בה סוכר..... אז ? אשמח להכיר מישהו שהשמין מעגבניות או פירות או שרמת הסוכר שלו עלתה בגלל ירקות ופירות. כשתפגשי שלחי אותו אלי. מלפפון חמוץ יש בו מלח, נכון. אז מחמיצים בבית ואוכלים מעט, מחמצים ביתיים מכילים גם יתרונות בריאותיים. תירס עמילן ? נו אז מה ? לא ממש מבין איפה הבעיה ? אם אין לך רגישות לאכילה של כל אותם שציינת אני לא מבין היכן הבעיה.

מיכלוש67

New member
מה בעגבניה יש סוכר?

עדיף להמנע ממנה בדיאטה ? חשבתי שהיא כמו מלפפון טובה בדיאטה ודלה בסוכר וקלוריות

למעלה