תותיתתתת

שירע?

ההשרעה לדלוי..יותר נכון לשער.. היא מישהיא תחרות נכון? כי מלא שאנות עושות את השער הזה ובגדים דומים וממש באלי לדעת מיאפה חע.. והדולי

shooroo

New member
ממש לא ../images/Emo12.gif

ההשראה לבגדים הם מארתור [כןכן.] ועל השיער חשבתי לבד.. >< מוזר. מעניין אותי לראות את הדולי שחשבת שלקחתי ממנה השראה :] תוכלי להראות לי?

נמ הנה..

דולי של יאנה..מתנה לרקיע.. סתם חשבתי שזה קצת דומה..לא אמרתי העתקה אמרתי דומה..=] חעע

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifועועועועוע ../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif

תפורסם בעדכון הבא

ש ט ו פ

New member
שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה

שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה שעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"השעו"ה מהר

broken winges

New member
|כוכב|../images/Emo23.gifמלכת היופי!!! |כוכב|../images/Emo23.gif

אופיר הודיעה לי בטלפון שאין לה אינטרנט ולכן שרשור מלכת היופי ידחה עד למתי שהיא תצליח לסדר אותו :( תנצלו את הזמן לתוספות ותיקונים ורעיונות ! ^^ בהצלחה

יוהוווו

אין לי את הדולי עכשיו או אפשרות לעבוד עליה, אין לי את המחשב שלי, אני מקווה שזה לא יהיה בקרוב>< אבל אני כן מקווה שלאופיר יהיה אינטרנט בקרוב^^ ייפתח שרשור חדש?^^

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אני קרציה ><

אני מזכירה יום ראשון זה מגיע... תחרות חורף
כדי לכן לעשות כדי
ואומ.. אני כבר יודעת לפחות ששתיים סיימו אותה.. אבל אבל... לא הרבה עשו
יש אפשרות אחרונה לבקש תיאור

חמצמצה

New member
אהממ הסבר ../images/Emo26.gif

כי הרבה זמן לא נפתח, אבל יש מלא פינות ודברים.. אז אני לא יודעת אם יש ביקוש
אז תגידו אם כדאי היום בערב לפתוח או לא

למעלה