תותיתתתת למיכלי גנבו את המחשב, המ. אז אני פותחת את הלוח!
S Shusho New member 14/11/05 #1 תותיתתתת ../images/Emo80.gif למיכלי גנבו את המחשב, המ. אז אני פותחת את הלוח!
M Miss Naama New member 14/11/05 #2 ../images/Emo48.gif הגיע הזמן../images/Emo11.gif PTPP, תחרות פונצ'ו, ידועידוע מישהי חוץ משני, רוית, תמי, מאיה ומארי הכינה דולי? ^^
../images/Emo48.gif הגיע הזמן../images/Emo11.gif PTPP, תחרות פונצ'ו, ידועידוע מישהי חוץ משני, רוית, תמי, מאיה ומארי הכינה דולי? ^^
W Welcome To My Life1 New member 14/11/05 #3 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif שאלה על התחרות../images/Emo122.gif אני בטח מתבלבלת... התחרות הזו זה על הבייס הזה? זה בטח אתר של מישהי אחרת מהפורום -_-" נו טוב
../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif שאלה על התחרות../images/Emo122.gif אני בטח מתבלבלת... התחרות הזו זה על הבייס הזה? זה בטח אתר של מישהי אחרת מהפורום -_-" נו טוב
M Miss Naama New member 14/11/05 #15 ../images/Emo48.gif היה בייס אדיט לפני הפונצ'ו P: עכשיו פונצ'ו *נופלת*
M milky מילקי New member 15/11/05 #26 אני מכינה!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif עד מתי יש זמן?! אני רק צריכה שיער ולהחליט על גירסה וגמרתי!
אני מכינה!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif עד מתי יש זמן?! אני רק צריכה שיער ולהחליט על גירסה וגמרתי!
B broken winges New member 15/11/05 #28 אני מכינה.. אממ.. אדומה נחמדה שכמותך ^^ אני יכולה לצייר פונצ'ו בעיצוב שלי נכון? הכוונה לא ממש אופייני לפונצ'ו.. כי הוא לא עם פסים וכאלה אלה עם אממ הדפסים שלא הכי קשורים לפונצ'ו אבל בעצם הוא זה שתופס את תשומת הלב. הקיצר אפשר?? אחרת אין לי רעיון ><
אני מכינה.. אממ.. אדומה נחמדה שכמותך ^^ אני יכולה לצייר פונצ'ו בעיצוב שלי נכון? הכוונה לא ממש אופייני לפונצ'ו.. כי הוא לא עם פסים וכאלה אלה עם אממ הדפסים שלא הכי קשורים לפונצ'ו אבל בעצם הוא זה שתופס את תשומת הלב. הקיצר אפשר?? אחרת אין לי רעיון ><
S shmeksit New member 15/11/05 #36 אניאניאניאני! אני פשוט לא בבית (חחעעע אני במתנ"ס, תשאלו אותי מה אני עושה שם!) כאני אחזור הביתה אני אשים אותה!
אניאניאניאני! אני פשוט לא בבית (חחעעע אני במתנ"ס, תשאלו אותי מה אני עושה שם!) כאני אחזור הביתה אני אשים אותה!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 14/11/05 #6 מיכל!../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif גנבו לך את המחשב?
T TEENAGER1 New member 14/11/05 #7 הו, כן. פרצו לבית בלילה, נכנסו לחדר שלי, לקחו את המחשב שלי, והלכו להם לדרכם.
T TEENAGER1 New member 14/11/05 #13 למזלי לא. אם הייתי מתעוררת הייתי מתה מפחד או משו מזל שאני ישנה כמו נעל :/
W Welcome To My Life1 New member 14/11/05 #12 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo24.gif
O o0Invisible0o New member 15/11/05 #24 ../images/Emo7.gifבאסה.../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif וכל הדוליז! והמחשב!! והפחד מהמחשבה שהיו לך אנשים זרים בחדר..פאק.:X וגם אותי עדר פילים בערך לא יעיר.
../images/Emo7.gifבאסה.../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif וכל הדוליז! והמחשב!! והפחד מהמחשבה שהיו לך אנשים זרים בחדר..פאק.:X וגם אותי עדר פילים בערך לא יעיר.