תותים

yuditr10

New member
תותים

בוקר טוב ויום נפלא תבורכו על ההשקעה שלכם באתר המוצלח ,שבלעדיו עד היום (גיל 50) הייתי מפחדת להכנס למטבח. הטילו עלי משימה הכנת עוגת רושם הכוללת תותים (לא גביינה) תודה לכן

raya

Well-known member
תותים..... אפשר להכין טורט, לחצות ל-2, לשים באמצע שכבת תותים עם קצפת (או בלי) לכסות עם החצי השני. לשים למעלה תותים נוספים ולהכין קצפת או קרם כל שהוא לקישוט. בהצלחה! רעיה אם את זקוקה למתכון לטורט - כתבי בבקשה

yuditr10

New member
תותים

אשמח לקבל מתכון לטורט. תודה על התשובה המהירה

raya

Well-known member
טורט..... אמנם קיבלת כבר מתכון, אני מוסיפה מתכון שקבלתי מחברה לפני הרבה שנים. טורט = תופין בעברית. 6 ביצים ½1 - 1 כוסות סוכר 2 כפות מים 2 כפות שמן קורט מלח ½1 כוסות קמח 1 כפית שטוחה אבקת אפיה (או קמח תופח) 2 כפות מיץ לימון קליפת לימון ½ כפית תמצית וניל (אפשר לוותר) להקציף חלבונים בתוספת המים והמלח (אני לא מקציפה עם מים ומלח - לא מוסיפה אותם בכלל). להוסיף את הסוכר תוך כדי הקצפה. כאשר הקצף התקשה , מוסיפים את החלמונים ובסוף בתנועות קיפול את הקמח. אני אוהבת להוסיף לחלמונים קצת ברנדי. אופים 20 דקות בחום נמוך ואחר כך מגבירים את החום ואופים 20 דקות נוספות. (אפשר לאפות בחום בינוני מבלי לשנות את הטמפרטורה). רעיה

yuditr10

New member
תותים

תודה לכן על המתכונים והתשובות המהירות שיהיה לכן ערב טוב

IliAsh

New member
צהרים טובים יהודית
! איזו מחמאה

הבאת לנו
! תענוג גדול לדעת שהפורום עוזר לגולשים להצליח במטבח! מביאה לך טורט תותים מפואר של חנהלה מתוך מאמרי הפורום http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=771&aId=96407 נשמח אם תחזרי להשוויץ
שיהיה בהצלחה והמשך יום נפלא
!

1winnie

New member
עוגת ניאפוליטאן - 5 שכבות

עוגת ניאפוליטאן - 5 שכבות עוגה מרשימה שמורכבת משלוש עוגות - עוגה לבנה, שוקולד ועוגת תות והיא מורכבת כך שיש בה 5 שכבות. ומצופה כולה בקרם קצפת לא קשה להכנה, רק צריך קצת סבלנות

1winnie

New member
תודההההה אני בקטע של תותים לאחרונה

גילית את הכייף בעוגות תותים שונות

IliAsh

New member
אני כל שנה בקטע של תותים

בעיקר בלטרוף אותם
באפיה משום מה אני לא יודעת איך לנצל אותם. פעם חיפשתי מתכון לעוגת שוקולד עם תותים ולא מצאתי..

1winnie

New member
עוגת שוקולד עם מוס תותים ליום ההולדת של הבלוג

השנה התחלתי לאפות עם תותים העוגה שהכנתי ליום ההולדת של הבלוג עם עוגת שוקולד, עם מוס תותים למרות שמוס השתמשתי במחית מרוכזת של תותים - מחית מעולה!

IliAsh

New member
איך אפשר לשכוח כזו יצירה
? ראיתי

אותה בבלוג שלך ועד עכשיו אני שוברת את הראש איך הכנסת את הלבבות פנימה

1winnie

New member
תודה רבה אלנה

הסברתי בתגובות ברשומה - השתמשתי בסט תבניות מיוחד (של ווילטון) אופים בשתי תבניות מיוחדת, לאחר האפייה הופכים את התבניות . כשהעוגות מתקררות ממלאים את השקעים שיש בהם במילוי, ואז הופכים עוגה אחת על השניה ומצפים את הכל בקרם. צריך לעשות את זה כמובן בזהירות כדי לא לפקסס את צורת הלב. אני מאד אוהבת תבניות מגניבות, ומקווה שאולי אם יהיה להן ביקוש יביאו אותן יותר לארץ

1winnie

New member
וואיי - תודה רבה לך

וגם כמובן על התגובה שלך בבלוג

למעלה