תושבי פתח תקווה

bft02

New member
הבורות....

למה אנשים מגיבים לשטויות האלה? לא מגיע לך שיתייחסו ברצינות למה שאתה אומר. ובתכלס...הדעה שלך לא שווה כלום.

תגידו מה שתגידו אבל מאז שהם באו

רמת הפשיעה בארץ גדלה בהמון! לפני שהדור החדש של העולים הגיע לארץ (נגיד 10 שנים אחורה) ילדים לא פחדו ללכת ברחובות או שלמועדון היו באים כדי לרקוד ולא כדי ללכת מכות ולרצוח. מאז שהם באו כל זה התחיל! וזה לא פלא שזה קורה גם אצל בני נוער יהודיים כי הם לומדים מהם וזה דבר חמור מאוד!!!

Octavarium

New member
רמת הפשיעה גדלה בהמון בגללם

בערך כמו שרמת הפשיעה גדלה בעקבות הטלוויזיה... או בקיצור: בולשיט אחד גדול הסטטיסטיקות מוכיחות שהטלוויזיה לא גרמה לעלייה ברמת הפשע ובינינו... גם לא הם

nany12

New member
צריך להגיד לך שלום ולא להתראות

שלום ולא להתראות.

תגיד,אתה מקשיב לעצמך?

אתה מדבר פה על בני אדם!!! אל תתחיל להכליל,מכיוון שאני בטוחה שאתה לא מכיר אפילו בן אדם אחד מהעולים החדשים! תראה כמה הם תרמו ועדיין תורמים לארץ שלנו,ואתה בא לפה עם הזיוני שכל שלך ומתחיל על כל העליונות הישראלית הזאת... ספר לי מה אתה כבר עשית שאתה כל כך תורם למדינה הזאת,כמו שהם עושים יום יום? האנשים האלו עלו לארץ כי הם האמינו שפה יהיה להם יותר טוב,וזהו מקומם הטבעי להיות בו,בתור יהודים,והם חיים בעוני ובזבל רק בגלל אנשים עם דעות כמוך! המדינה הזאת שווה לתחת,ומצבם של האנשים האלו הוא רק בגלל כל זה! אז לפני שאתה פותח את הפה,תנסה לחשוב על החיים שלך בלי כל האנשים האלו..!

הם תורמים לארץ? במה הם תורמים?

מה הם עושים יום יום ומה הם תורמים? אולי וודקה הם תורמים, אולי הם תורמים לעלייה של רמת האלימות. אויל לזה כי בסה"כ הכללי יש בהם יותר חסרונות מיתרונות!!! אני רוצה להזכיר שאני לא מכליל ואני לא אומר את זה על כלללללל העולים!!! וגם בקשר למשפט: "אז לפני שאתה פותח את הפה,תנסה לחשוב על החיים שלך בלי כל האנשים האלו..! " אני יכול להגיד שבלי כל האנשים האלה החיים שלי היו נראים הרבה יותר טוב! ואני אומר את זה מניסיון אישי!!!

nany12

New member
די נו, התלכלכת

עכשיו לך מפה עם הזנב בין הרגלים לפני שנתקע לך משהו אחר...

אני את דעתי לא אשנה!

תגידו מה שאתם רוצים, תחשבו מה שאתם רוצים אבל כולכם יודעים בלב מה שאני אומר זה נכון! אל תגידו שלא!

למעלה