תושבי פתח תקווה

תושבי פתח תקווה

שלום לכם, אני לא תושב בעיר פתח תקווה אבל יש לי קרובי משפחה שגרים בעיר שלכם. אני רוצה שתסתכלו על הכתבה שמצורפת להודעה זו ותגידו לי מה אתם חושבים. אני רוצה להבהיר שהמקרה שעליו מסופר בכתבה יכול להיות בכל עיר ולאו דווקא בפתח תקווה. אבל בגלל שחיפשתי פורום שאפשר לפרסם את הכתבה הזו ולא מצאתי וזה קרה בפתח תקווה אז מצאתי את הפורום של פתח תקווה. הנה הכתבה: http://zone.walla.co.il/?w=//933267 כדאי שתקראו ותגידו מה לעשות! אני אגיב עוד מעט... (ויש לי דיעה נחרצת בעניין) תודה

יבגנייי

New member
ברצינות

אני חושב שבתופעות מהסוג הזה אשמים כולם. גם הצברים, גם העולים וגם הדתיים. אם רק היינו עוזבים את כל השטויות של דת לאום וגזע, ונזכרים שאחרי הכל כולנו בני אדם, כולנו אחים ואת כולנו יצר הבורא כדי שנממש את עצמנו.

יבגנייי

New member
נראה כאילו רק חיפשת מאיפה

לצאת עלי והתעלמת מהמטרה האמיתית של ההודעה.

LuNa MaJnUnA

New member
האמת היא שממש לא.

וב''עוד פעם'' התכוונתי למה שמור שירז כתב/ה (שוב לא טורחת לבדוק אם זה בן או בת), רק שהתגובה שלי שם נמחקה :/

nany12

New member
מבחינתי הוא ניאו נאצי

ובטח אחרי שהוא אמר שהוא שונא גם אתיופים והומואים אז הוא הגיע למקום שהוא לא היה בוחר להגיע אליו. בסדר גמור. נדפקת. קורה. ולא רק לך, ולא רק לרוסים. אז תלמד להתמודד עם זה כמו בנאדם במקום לעשות שטויות כמו ילד.

nany12

New member
מה שמצחיק זה

שהוא שונא אתיופים שהם בעצם תקועים כאן לא פחות ממנו, ובטח ובטח ובטח שמקבלים פה עלבונות לא פחות ממנו. אז במקום להזדהות איתם, הוא שונא אותם.

התגובה שלי היא

אנשים שכאלו לא צריכים להיות בארץ שלנו. הוא עלה לכאן מתוך חובה והוא ראה שלא טוב לו פה אז הוא פשוט יכול לחזור לחור שממנו הוא בא! הוא גם ככה לא תורם לארץ אז מי צריך אותו בכלל פה? מי? אף אחד! הוא וכל החברים המטומטמים שלו יכולים ללכת רחוק מאוד! אם המשטרה הייתה חכמה הוא ועוד המון כמוהו כבר היו יושבים בכלא, כלא? צינוק בלי אוכל ובלי מים ובלי לראות את אור השמש! כמו בטורקיה! שם כלא זה כלא! כאן בארץ הכלא הוא בית מלון!!! המסקנה הכי גדולה (ואל תגידו שזה לא נכון כי לכל אחד בלב זה עלה כאשר הוא קרא את הכתבה)היא שלא צריך את הרוסים בארץ! אני לא מכלילי ואומר כולם אבל כמעט רובם המוחלט בא אלינו לארץ כדי לכער אותה והוא בכלל לא משתייך אלינו! אז בשביל מה שהם יהיו כאן. כבר יותר עדיף שיחזרו לרוסיה. הרי לרוסים ולרוסיות בארץ יש בדיוק כמה מקצועות כאן: זנות, ניקיון שמירה ו... לא נראה לי שיש עוד מקצוע. כל שאר הרוסים שלא עוסקים בזה הם פשוט שיכורים או שהם על סמים!

אני רוסייה ואני אוהבת את המדינה

כמובן רוסייה יהודייה הרוסיים הלא יהודיים זו בעייה של חוק השבות שכבר ציינתי שצריך לשנות אותו

Bardug0

New member
התגובה שלי שאתה דביל

כולם יודעים שהקליטה בארץ מסריחה, ומי שקצת שונה בישראל חוטף הלם. תהליכים חברתיים כגון אלה מתרחשים בכל העולם, אין מה לצפות שבישראל זה יהיה שונה מבשאר מדינות העולם. אז חלאס להיות מופתעים. במקום להשקיע באזרחים, בישראל משקיעים רק בצבא והתנחלויות ותו לא. לא בחינוך, לא בתרבות, לא בספורט, וכמובן לא בעולים חדשים. אם רוצים לשפר את המצב צריך לגרום לאנשים להרגיש שייכים, ולא לצפות מהם שירגישו ככה אוטומטית רק כי הם "יהודים". אני נולדתי ישראלי יהודי ומרגיש לא שייך. זה לא קשור למאיפה באת, זה קשור לאיך שמתייחסים פה לאנשים.

אני ממש מצטער

שחשוב לך יותר להשקיע ברוסים שלא תורמים למדינה שלנו מאשר לחיילי צה"ל שמה לעשות שומרים על המדינה שלנו! חיילים צה"ל חשובים פי מיליארדים מאשר העולים הרוסים המטומטמים האלה שלא תורמים לארץ כלום ורק מכערים אותה!!! אני ממש מתבייש בך שאתה רוצה שמדינת ישראל תשקיע את כספה בעולים שבאים לארץ ולא בזה שלא ייהרגו לנו חיילים! בשביל שיעלו עולים לארץ צריך שטח וצריך להגן עליהם! אז חיילי צה"ל עושים את זה! אני ממש מתבייש בך!

Kobi Dalal

New member
אתה ממש מטומטם

יש מלא רוסים שאני מכיר אישית שהם אנשים זהב ושאתה לא שווה חצי מהם. אתה אלה שריססו את הצלבי קרס צריך לשלוח בטיסה חזרה לרוסיה ולקוות שהמטוס יתרסק בדרך. אבל אל תכליל כי יש המון רוסים שאוהבים את המדינה ותורמים לה הרבה יותר ממך.

א- אני לא רוסי! זה דבר ראשון

וב- בגלל אנשים כמובך ארצנו נראית ככה! אך ורק בגלל אנשים כמוך! בוא תסביר לי דבר אחד: הרוסים הגיעו לארץ בסדר הגיעו, נגיד שהם יהודים אז למה אבל למה יש עיתונות ברוסית, ערוצי טלוויזיה רוסיים, יש מעדניות רוסיות, למה הם אוכלים חזיר, למה הם לא צמים ביום כיפור ועוד ועוד הרבה דברים שכאלו. הרי הם יהודים אז למה הם לא שומרים על כל זה ואל תגיד לי שיש גם יהודים שלא עושים את זה כי את זה כולם יודעים ואחוז היהודים שעושה את זה הוא לא גדול וגם הרוסים הגיעו לארץ בגלל שהם יהודים ובגלל שהם יהודים הם צריכים לשמור על כל החוקים הללו יותר מאשר היהודים הישראלים!

Bardug0

New member
גם אני אוכל חזיר ולא צם בכיפור, אז?

אבל לפחות אני בנאדם טוב ולא מלכלך את הפה ואת הדעת כמוך. ביהדות יש גם הרבה דיבורים על דרך ארץ ועל "ואהבת לרעך כמוך". אז מי יותר יהודי ? אתה שלא יודע להתנהג אבל "לפחות" צם או אני שמתנהג כמו בנאדם ? ותגיד לי מה משקיעים לך בחיילים ? 350 שקל בחודש ? מה השקעה פה ? השקעה בצבא הכוונה לקנות מטוסים וטילים שהם לא יותר ממכונות הריגה. הלוואי וגם היו משקיעים באנשים שמתפעלים את המכונות האלה (החיילים) כמו שמשקיעים בנשקים קונבציונליים. הלוואי ויעיפו אנשים כמוך מהארץ, אתה גרוע לא פחות מכל מיני דמויי-נאו-נאצים למיניהם.

למעלה