מ מ י ש ה י20 New member 12/4/07 #22 הזוי הזוי הזוי ../images/Emo20.gif ('קראו) קיבינימאט הוא לא עשה לי ראיון! אבל הוא כן רוצה לקחת אותי!! מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה???
הזוי הזוי הזוי ../images/Emo20.gif ('קראו) קיבינימאט הוא לא עשה לי ראיון! אבל הוא כן רוצה לקחת אותי!! מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה???
מ מ י ש ה י20 New member 12/4/07 #26 עדיין לא יצאתי כל כך חומוס... הוא אמר שהוא יקרא לי להתנסות מתישהו ואז אם אני אסתדר הוא ייקח אותי... ואז אני לא אצא חומוס, אני אצא לגמרי טחינה....
עדיין לא יצאתי כל כך חומוס... הוא אמר שהוא יקרא לי להתנסות מתישהו ואז אם אני אסתדר הוא ייקח אותי... ואז אני לא אצא חומוס, אני אצא לגמרי טחינה....
ש שאפולי New member 12/4/07 #27 נו מה את רוצה? שהוא יזמין אותך כבר לארוחת ערב עם האשה והילדים? את בעצמך אמרת שבקושי עברת סינון.. אחותי?? יצאת חומוס+טחינה+קוביות חצילים ליום העצמאות
נו מה את רוצה? שהוא יזמין אותך כבר לארוחת ערב עם האשה והילדים? את בעצמך אמרת שבקושי עברת סינון.. אחותי?? יצאת חומוס+טחינה+קוביות חצילים ליום העצמאות
מ מ י ש ה י20 New member 12/4/07 #28 ../images/Emo6.gif למרות שיש עבודה אחרת שאני מתהההההההההההההה להתקבל אליה!