תורי להצטרך עזרה:)

תורי להצטרך עזרה:)

התחלתי עכשיו לחפש שוב עבודה אתמול הלכתי לראיון, איך שהגעתי, לא הוצאתי אפילו מילה מהפה והוא אשכרה פסל אותי על הסף! הוא אמר שאני נראית לו עדינה ושברירית מדי. הוא בקושי נתן לי הזדמנות לפתוח ת'פה, הוא לקח ממני ת'מספר, שאל כמה שאלות טיפשיות ואמר שהוא כבר יחזור אלי... (כן...בטח...) וזה ממש לא פעם ראשונה שזה קורה לי! פעם אחת מישהי אמרה לי את זה בראיון והתחלתי לצעוק עליה מרוב שהתעצבנתי והיא קיבלה אותי... אבל לא תמיד יש לי אומץ לזה. אני מרגישה שאני ממש מפסידה הרבה בגלל זה... חשבתי שאולי אני צריכה לשדר יותר ביטחון ואסרטיביות אבל אני לא מצליחה! אני מגיעה לראיון ונלחצת וזה ממש לא תורם לתדמית שלי... קיצר.. נראה לי שאני צריכה למצוא משפט תגובה, משהו מפוצץ, שלא יהיה חצוף מדי אבל שיבינו שאני ממש לא עדינה ובטח שלא שברירית! ופה אני צריכה את עזרתכם, יש למישהו רעיון למשפט כזה? כל הצעה תתקבל בברכה:)

PrInCeS LiAh

New member
לא תדע עד שלא תנסה?

חחח סתם את האמת אין לי מושג איך הם מסיקים מסקנה כזו. איזה סוג של עבודה זו?

rotesh8

New member
לאיזו עבודה היה הראיון?

אולי זה היה כרוך במשו פיזי ואת לא נראית לו מספיק פיזית? אם לא, אז אני חושב שמשפט תגובה לא יספיק. אם את משדרת שבריריות וחוסר ביטחון עצמי, את צריכה לעבוד על האסרטיביות שלך, כנראה. ומהנסיון שלי, רושם ראשוני קובע הכל. לפחות בהתחלה, לכן כדאי שיהיה טוב. דברי בקול סמכותי מול המראה עד שיצא לך טוב... ומאוד עוזר להתאמן עם מישו סמכותי שאת מכירה (אבא, דוד, חבר...) כך שהוא יוכל לתת לך פידבק מהצד מה את עושה פחות טוב ולשפר. ואם זה לא עוזר, את תמיד יכולה לקלל ולשבור איזה משו שם אצל בעל-הבית בראיון...
בהצלחה

תכל'ס זה די עבודה פיזית

אבל בכלל לא קשה, יש לי חברות הרבה יותר "חלשות" ועדינות ממני והן מסתדרות שם בסדר גמור.... אני צריכה משפט כדי שאני ארגיש בטוחה, שאם עוד פעם יתקילו אותי בזה אני אדע איך להגיב וככה מלכתחילה אני אבוא יותר רגועה ואני אשדר יותר ביטחון ואסרטיביות.... ויש לי ביטחון ואסרטיביות!

liorm222

New member
תבואי בגישה שכבר התקבלת

ברוב המקרים אצלי זה מצליח. אני יודעת על מקרים שבו גם מדמיינים את המראיין בתור משהו שגורם לך לא לאבד את הביטחון, אבל אני לא בדיוק זוכרת... בכל מקרה בהצלחה ...
זה ממש מתיש כל החיפוש אחר עבודה, אז חשוב שלא תתייאשי

תלוי מה העבודה...

שירות לקחות? מכירות? כל דבר אחר שהוא עבודה מול קהל? אלו עבודות שלרוב דורשות עור של פיל ועצבים של ברזל...

Lir האחת

New member
../images/Emo12.gif

צעקת על מראיינת, והתקבלת לעבודה? איזו עבודה זו הייתה??

ChilD SouL

New member
תמו דבריי../images/Emo88.gif

אולי אם היית נותנת לה גם כאפה היית מקבלת קביעות וכל מיני צ'ופרים מדיי פעם.

Cobe Anan

New member
"שברירית, מה../images/Emo35.gif בוא מכות../images/Emo70.gif"

זה ישבור את הקרח, וייתן לך כמה נקודות זכות בקטגוריה של אסרטיביות וביטחון עצמי.

חחחחחחחחחחחחחחח

קובי, אתה לא הבנת את המטרה שלי... אני רוצה להתקבל לעבודה, לא שיבעטו אותי משם!

מיטללל

New member
:)

את לא צריכה להיות חצופה, אלא להפגין אסרטיביות וביטחון (או! עכשיו אני רואה שכתבת את זה. אז לא גיליתי לך את אמריקה...) אין לי מושג איך עושים את זה.
את יכולה לשחזר קצת את התנהלות הראיון? איך הוא התנהל? עד כמה דיברת בו? מה הייתה שפת הגוף שלך?

סתם תחת

New member
בדיוק !

שפת גוף זה דבר חשוב....אני מקפידה על זה בראיונות לא לשלב ידיים (חוסר בטחון) לא לגרד באף , לא לזוז באי נוחות לחייך (מראה על פתיחות) לא להביט לצדדים יותר מידי...לשמור על קשר עין לדבר בקול ברור. ויש עוד... כמובן שגם מראה ייצוגי זה חשוב (מה לעשות שאנחנו צריכים להיות שחקנים בשביל לקבל עבודה במדינה הזו) לא ג'ינס , לא חשוף. מנסיון..

E i n a v 1 1 1

New member
רק מניסיון...

הכי טוב בעיני לשחק אותה בציניות, אין כמו ציניות ושנינות. ועובדים קשה. מנסיון אני אומרת לך, גם אני אפשר להגיד הייתי ככה "ילדה טובה ירושלים" ואני עדיין כזאת אבל שצריך אני יודעת להכניס את המילה או שתיים. בהתחלה תמיד קשה, תמיד נופלים. אם את רוצה עוד בטחון עצמי פשוט תעבדי על עצמך ותגידי שאת יכולה. ברור שגם לי יש את הקוים האדומים אני עונה בחכמה ושנינות, ובסוף גם מוצאים את העבודה המתאימה. האימון הכי טוב שלי היה בצבא להכניס למפקדת הזונה שהייתה לי, אם כבר דבר אחד טוב יצא ממנה

PinkWin

New member
כל הבוסים בני זונות.

יש להשמידם ולקבל משכורות בחינם.

למעלה