,תורג'י איש מיוחד וחכם

black scar1

New member
הזוגיות בין אנה לתורג'י לא ריגשה אותי

סבבה, עניין אינדיבידואלי, פשוט לא ריגש אותי, מה אני אגיד.

את יודעת מה כן ריגש אותי? הזוגיות האפלטונית בין שגב לנטלי! העובדה שבאמת הייתה בניהם אהבת אחים, העובדה ששגב אולי הגבר היחיד(!) על האי שלא התייחס לנטלי כאובייקט מיני, אף פעם! אלא כעל בחורה עם שכל, עם לב, שהוא באמת אהב אותה ממקום תמים. שהם חיזקו אחד את השני, שכאב להם על האכזבות שאחד ושהשני קיבל, ושהאהבה בניהם הייתה באמת טהורה ותמימה ובכלל לא מינית.

ריגש אותי שהוא לקח אותה להצטלם לעיתון במשימת הפרס. שאחרי שהיא חזרה מאי התקווה, ובכתה הוא אמר לטסטה- נטלי היא בחורה ענקית- ווינרית אמיתית- או משהו כזה. או כששגב גילה כשחילקו להם את העיתון שלא קראו לו לעונה השניה של אבי ביטר או משהו, אז לנטלי ממש כאב עליו והיא אמרה את זה גם בטסטות. כשפעם אחת הוא הגיע אחרון במשימת השכר והאחרון והוא ממש איבד את זה, הוא התחיל להשתגע ולצרוח שהוא לוזר מרוב תסכול וממש כאב לי, וראו על הפנים שלה כמה כואב לה עליו.

כנ"ל גם מה שכתבו על שגב ומשה - את יכולה להגיד עד מחר ששגב התעלל במשה ורצה להיות גבר עליו, וסבבה, זו זכותך, אני פשוט לא מאמינה לזה. שגב כל הזמן אמר שהוא אוהב את משה, ואני לא מאמינה שהוא אמר את זה על פארש. רק הפנים שלו במועצה ההיא שהדיחו את משה- ראו על הפנים שלו שהוא בהלם טוטלי וגמור, שהוא ממוטט כי הוא היה בטוח שמשה והוא זה ברזל! לי פשוט נשבר הלב לראות אותו ככה. ושימי לב שהוא אפילו לא התנפל על משה בצרחות או צעקות... הוא היה דיי המום וחסר מילים. הוא גמגם, ומהמעט משפטים שהצליח להוציא הוא פשוט ביקש ממשה הסבר- למה הוא עושה את זה. הוא חשב שמשה זה חבר טוב לכן הרשה לעצמו לעשות עליו צחוקים וכאלה... הוא לא הבין שהוא פוגע בו, ולהפך, אני ראיתי כל הזמן שהוא ניסה לתת לו הזדמנות "לצאת גבר". כמה שאמרו שבמשימה עם המשרת הוא דפק את משה, והאמת גם אני חשבתי ככה בהתחלה, היום אני לחלוטין מאמינה שהוא עשה את זה ממקום של לחזק את משה - לתת לו יותר זמן מסך, לתת לו לצאת גבר וזה, וגם לחזור עם מידע על השבט השני.. היה קצר בין משה לאיתי אבל אני ללא צל של ספק מאמינה שאיתי אהב את משה והוא אולי היחיד שלא התייחס אליו כעוד קול מספרי שאפשר לקחת ולזרוק בעת הצורך (ע"ע ענת- שהעבירה אותו שבט) - אלא באמת כבן אדם וחבר.

אולי את לא מסכימה, זכותך, כך אני ראיתי זאת.

כמו שאמרתי, הזוגיות בין אנה ותורג'י פשוט לא ריגשה אותי בשיט (ואני דווקא כן טיפוס רומנטי שיכול להתרגש מהשטויות האלה), אבל משהו הרומן הזה הרגיש לי סוג-של שוביניסטי קצת, או לא מעניין במקרה הטוב. עניין אינדיבידואלי.

השיחה של תורג'י ומשה דווקא לא נגעה לליבי, היה לי מאוד קשה איתה. למרות שתורג'י התרגש ממשה והכל, משהו שם הרגיש לי מאוד פתטי. איך שמשה דיבר על תורג'י- כאילו הוא מלך הכיתה, ומשה הוא הלוזר, וכל הדיבורים האלה על זה שתורג'י כזה כוכב, ומשה מרגיש כזה דחוי וכ"כ מעריץ את תורג'י וכו'... אולי זו לא אשמת תורג'י, אבל ממש הובכתי בזה. זה פשוט עשה לי רע. הרגשתי שמשה משפיל את עצמי- כאילו ראבק- האיש בן 50 פלוס והוא עדיין נשאר תקוע בכל הקטע של החנון שמקנא במלך ומלכת הכיתה?? הוא מקנא בילד בן 20 פלוס?? היה בזה משהו שגרם לי לזוז מאוד באי נוחות. למרות שכאן זה אשמת משה ורגשי הנחיתות שלו... במקום לראות מי החברים האמתיים שלו שהם שגב ונטלי, הוא הסתנוור מהדומיננטיות של תורג'י, ולא יכלתי להתרגש מהקטע הזה.

שוב, עניין אינדיבידואלי, כדי להוכיח לך שאני לא חושבת שתורג'י הוא השטן עלי אדמות ציינתי את שני המקרים היחידים שהוא באמת ריגש אותי וזה היה היחס שלו ליוליה בהדחה שלה- בזה שהוא ניחם אותה כשראה שהיא במצוקה והתחילה לבכות (ואפילו לא כזה אהבתי אותה!), וכשהוא הגן על שגב בהדחה של משה (ממש ראו על הפנים שלו את הכאב שלו על שגב). זהו!

אצל שגב ושות' (לא בוקי) היו הרבה יותר קטעים שריגשו אותי, אבל זה אינדווידואלי כבר כמו שאמרתי...

ונתנו לך אגב דוגמאות נוספות לקטעים מרגשים למעלה (הקבלת שבת של בוקי למשל)

black scar1

New member
טוב לא הצלחתי לתת קישור לפרק ספציפי

כנסי לפרק 7 חלק ב', תרוצי לדקה 22:25 - שם השיחה המדוברת בין תורג'י למשה.

X יו יו S

New member
אני ראיתי את הקטע הזה שוב שבוע שעבר

במועצה עם ענבל גם עזאם דיבר נגדה

וזה היה נראה יותר כמו ריב בין אנה לענבל
ובניגוד לריב שהיה עם בוקי שבאופן חופשי אנה ענת ותורג'י דיברו עליו לא יפה
במועצה ההיא גיא שאל אותם שאלות והם הגיבו לו
וגם בניגוד לבוקי ענבל הגיבה להם בחזרה

השורד

New member

X יו יו S

New member
אוקי

תודה על תגובה ארוכה :)

בקשר לתפקידים של תורג'י
ב"הכל דבש "הוא לא היה רע
בית"ר פרובנס הכי לא רע
גם במסכים ובאביבה אהובתי אם אני לא טועה הוא היה בסדר
אפילו בלירון רואים ניצוצות של טוב

אלו הדברים שלו שראיתי
אגב ערס זה לא בכלל בהכרח משהו רע

וכן יש לו את קול לשחק את אנשים אלו (למרות שאני מוחה הוא נראה פי אלף יותר יפה בהישרדות מאשר בתור לירון)
לא ילהקו את אשכנזי לשחק דמות רעה

הוא בעצמו אמר שהוא מעדיף לא לשחק בתפקידים ראשים אז יש מצב שבגלל עוד לא ראינו אותו כגיבור ראשי
(כמובן שזה נתון לשיקוליך אם להאמין לו או לא)

בקשר לבוקי
אני מסכימה איתך של למבוגרים מגיע יחס טוב
אבל לא הכי מסכימה שבגלל שהוא מבוגר מותר לו לההתנהג כלפי תורג'י באותה דרך שמרגיז אותו שתורג'י עושה לו
תורג'י אולי צעיר אבל הוא גם בן אדם

ונכון התנהגות של תורג'י באותה מועצה עם פסלון הייתה באמת מגעילה
אבל ראינו איך בוקי התנהג כלפי שגב אחרי שהוא הדיח אותו
אז אני לא יודעת אם אפשר לשפוט מישהו שמגיע כל כך קרוב לגמר ועף כל כלום

לא יודעת אם הייתה אווירה טובה בדאנג גם אם הם במוקד כל זמן כמו שבט השני

בקשר לצילומי תיעוד
לי גם היה כיף לצפות בהם גם שהוא ירד על תורג'י
אבל הרגשתי שהוא מגזים בתדירות שלו כלפיו
וכתבת יפה רחלי רוטנר בתיאור פרק האחרון (תורג'י לא היה בו )
"בוקי, כרגיל במשימות, מחוץ לפריים לגמרי, מקטר לעצמו "אם לא תורג'י השחצן הזה הייתי שוחה יותר מהר "

לכן לא מפתיע איך שהוא מתנהג כיום
יש מצב שהוא מאוד פגוע מתורג'י אבל אני חושבת שבעיה שלו עם תורג'י בכלל לא קשורה לתורג'י
אבל הוא נטפל לתורגי כי זה קל לו

(תאמת זה מזכיר לי הומאים בארון שמתנהגים בהומופובית רק שלא הבנתי באיזה ארון בוקי נמצא)

באביבה אהובתי הוא היה די נאחס בעיני

כלומר, הדמות שלו, אני זוכרת אותו כילד מעצבן ואגואיסט שמסתובב ערום בבית ושם קצוץ על אמא שלו, אבל עבר המון זמן מאז שראיתי את הסרט.

X יו יו S

New member
גם אני

בכלל לא זכרתי שהוא שיחק שם

בכל אופן תלוי גם איך מגדירים מישהו רע

אהבתי מאד. הצחיק אותי הניתוח של בוקי

ודרך אגב אמרו פה שהוא ירד על אושרי בגלל שאושרי חבר של תורג'י. האמת היא שהוא ירד על אושרי גם לפני האיחוד (לפני שהוא נפגש עם האדם שעל שמו נוסדה התופעה שבוקי העדין והנאור כל כך קשה לו איתה)משהו בסגנון, המלך אושרי ירד אל העם ו.... למרות שאושרי היה מאד חביב אליו.
מה שחזר על עצמו עם ההדחה של תורג'י. שגם החמיא לבוקי על הדרך שלו וזכה לפירגונים של בוקי בסגנון-הערס הקטן .....

בכייף
...האמת היא שאין לי כבר מה להוסיף...

מעניין שאת אוהבת את תורג'י ומתוך זה אוהבת גם את כל טיניום.

אולי בוקי באמת הגזים, ואין ספק שעכשיו הוא קצת בסרט,אבל תורג'י הוא באמת באמת בלתי נסבל!
אני לא בטוחה שהייתי מחזיקה איתו יומיים על האי...מהר הייתי תופסת מרחק!

אני לא ראיתי בית"ר פרובנס, ואם אני זוכרת נכון הוא היה אז ממש צעיר ובתחילת דרכו, זה היה בתקופה של אושרי כהן ב"כוכבים של שלומי", אני חושבת...
אבל חוץ מזה, בכל הסדרות והסרטים שציינת הוא היה ערס מעצבן.
לא ערס עם נשמה, ערס מעצבן.

גם ב"הכל דבש" לא יכולתי לסבול אותו...אבל זו בכלל הייתה סדרה מרגיזה, אני לא יודעת מה נסגר עם יעל פוליאקוב בעונה השנייה, זה הפך להיות כמעט פורנוגרפי...פיכס...ועוד ציון ברוך...הנה יצור שאפילו יותר גרוע מתורג'י...

טוב, זה כבר לפורומים אחרים...

X יו יו S

New member
חפירה

זאת באמת שאלה שאני שואלת את עצמי
כמה זמן הייתי מחזיקה עם תורג'י על אי
כי באמת אם הוא איתך זה הכי אחלה בעולם אבל אם הוא לא אז חבל על זמן צריך שכפ"ץ
מצד שני אם אני יהיה כמו שאני באמת(אני לא מאמינה שהייתי מסוגלת להיות אני על אי) אז חבל לו על זמן
אגב מעניין אותי אם היית דמות נשית שמתנהגת כמוהו בטח היו שונאים אותה יותר מאשר איך שונאים אותו

בכל אופן אני אוהבת את תורג'י לא יודעת להסביר למה בדיוק אבל הוא מאוד מאוד מאוד מקסים בעיניי וגם אני חושבת שאם היית רואה דברים שיש בו שאני אוהבת אז כבר היית אוהבת אותו בעצמך אז או שהוא יותר מידי מעצבן כדי לשים לדברים חמודים בו או
זאת אני שלא עושה לו חיים קשים בגלל שבחלק מדברים שהוא מעלה לכולם את עצבים הוא דומה לי אז יהיה צבוע מצדי לשנוא אותו בגלל זה

ובקשר לאנה וענת
את ענת לא אהבתי בהתחלה ורק עליהום שעושים לה פה גרם להיות בעדה
ומה שגם בפרקים אחרונים היא באמת נרגעה (איתה ושגב קורים לי דברים שונים אבל את שניהם אני לא אוהבת בעמדת כוח)

ואנה
רק שבוע שעבר נפל אסימון
מה הפריע לי בה ברוקדים
וזה קרה שראיתי את אודישן שלה להישרדות בו היא סיפרה עד כמה שנמאס לה שכולם מתעסקים בפורנט שלה (ניסוח שלי)
ונזכרתי עד כמה זה מאוס בעייני כל הקטע
וזה מה שמרגיז אותי בנטלי אם זה כזה מפריע לך מה את באה להישרדות

שלא תביני לא נכון אני לא רואה בלמנף את עצמך דרך ריאליטי משהו פסול אבל לא לעשות בו את מה שאת רוצה לשנות
ודווקא אצל אנה זה היה פחות בולט הקטע הזה(ואני מניחה שגם לנטלי זה עבד כמו שהיא רצתה ואנשים רואים בה יותר מה זה )
אז אולי בגלל זה היא לא הפריעה לי וגם יש את קטע שכולם אומרים שהיא איך מדברת על אחרים\ואחרים ובהתחלה לא היה לי מושג מה היא עשתה וכל שנייה שאלתי אבל מה אנה עשתה כי דווקא הבנתי למה שונאים את ענת ותורג'י
ועכשיו שהבנתי זה עדיין לא מפריע לי כי אני לא חושבת שהיא עושה את זה מתנשאות

בכל אופן גם את ענת ואנה למדתי לאהוב בהמשך הסדרה בלי קשר לתורג'י כי אם כבר הן עשו לו חיים קשים
וגם את נטלי אני לא אוהבת בלי קשר לתורגי

אם נטלי (ואני יודעת שזה מטופש) קשה לי הקטע שהיא מתייחסת לעצמה כמו מישהי קטנה וזה קרה לה בריב עם תורג'י
אבל גם בריב או עם דורון או בוקי לא זוכרת מי מהם
ואני מכירה מישהי שמתנהגת כמוה במציאות וזה משהו שקשה לי איתו
וזה חזר על עצמה בחלק מריבים עם יוליה
(אם מסכמים את מה שכתבתי לא פלא שהרגשתי דה ז'וו בריב של תורג'י עם נטלי בווילה)

מה זה ערס מעצבן בשבילך?
ואני אשמח אם יש לך דוגמאות לערסים עם נשמה

נכון גם אני לא אהבתי עונה השנייה של הכל דבש באותן סיבות שהזכרת אז לא ראיתי אותה
למרות שעכשיו שיש לי אובססיה תורג' אין מצב שלא הייתי רואה

מה את לא אוהבת בציון ברוך?

מדהים שכל מה שכתבת זה בדיוק מה שאני מרגישה

לי נראה שממש כיף להיות איתו באי בודד. לא מפתיע אותי שהחברות עם תורג'י זאת חברות אבסולוטית. ליאור דיין פעם כתב עליו במעריב (יש לו מדור קבוע) את מה שאני חושבת עליו. על זה שהוא היה החברהכי מדהים שיש וכמה הוא מתגעגע אליו. הוא כתב עליו בכזאת אהבה. תורג'י הוא אולי החבר שכולם רוצים בגלל שהחברות שלו אבסולוטית. אני די בטוחה שחוץ מבוקי כולם שם היו שמחים אם הוא היה בוחר בהם כחבר( במקום ענת ואנה).
אני לא הייתי רוצה להיתקע באי עם בוקי (למרות שיש לו מצבים שהוא ממש חמוד) עם שגב (הרחבתי כבר את דעתי על סוג האנשים שהיחס שלהם לאנשים נובע ממיקומם בשרשרת המזון, בנוסף הוא מעיק ואותי הוא פשוט לא מצחיק) ולמרות החכמה של נטלי וחוש ההומור שלה יש בה משהו שאני פשוט לא מתחברת אליו. אני לא כל כך מבינה על מה היא מפורסמת, איזה כשרון היא מביאה?

חשבתי שדוגמנות אצלה זה משהו בנוסף. כמו אצל

יוליה.אם היא מגדירה את עצמה רק כדוגמנית, אז ברור שהיא לא צריכה להציג כשרון נוסף. מקווה בשבילה שהיא תפתח אצלה דברים נוספים ולא תישאב רק לדוגמנות. לא התחברתי אליה. משהו בה עצור ואין לה הרבה הבעות. בנוסף רגשי הנחיתות והמירמור שהיו בסוף. אבל התרשמתי שהיא בחורה מאד חכמה ויש לה מה להציע בהרבה תחומים אחרים שלא קשורים במצלמות ופירסום.

היא מנסה למחוק תדמית שהיא יצרה לעצמה ושהביאה

לה פרסום, החל בהשתתפות בתכנית "הדוגמניות", ועד להשתתפותה בתכנית הביזיונית "לילה בכייף", בו היא ועוד מספר חטובות פשוט עמדו בבגד ים ביקיני במשך כל התכנית...

אלה דברים שלא קל למחוק מהרזומה בכזאת קלות...

ימית סול היא פסיכולוגית קלינית, והתחילה בתור דוגמנית. גם קרן מיכאלי (?) (יש מצב שאני מתבלבלת בשם) שהייתה מלכת היופי או משהו כזה - עשתה הפוגה, למדה והיום היא מורה לאזרחות ונהנית מכל רגע.
ברור שיש הרבה אפשרוית לצאת מריבוע ה"דוגמנית" אם את לא רוצה להיות בו. אבל צריך לעבוד בשביל זה...
אני חושבת שמצד אחד נטלי בחרה נכון להשתתף בהישרדות, כי היא הביאה לידי ביטוי הרבה צדדים שלה כמו אינטיליגנציה רגשית וגם שכלית, חוזק ואופי מחושל.
מצד שני, כשאת באה להישרדות עם ביקיני שנתפר במיוחד למידותייך כך שיבליט את העכוז, אל תתפלאי אם את מקבלת המון פריימים וקלוז אפים שלו ושל עוד כל מיני חלקים בגוף...

ושלא ישתמע אחרת מכל מה שכתבתי כאן - אני מחבבת מאוד את נטלי!

X יו יו S

New member
ואי איזה מלך ליאור דיין

יש לך במקרה קישור לזה ?

אוף זה ממש כיף לאנשים שמכירים אותו במציאות

ערסים עם נשמה -

הדמות של רועי אסף בסרט המעולה והמדהים "המשגיחים".
אבל זה מפני שהוא עובר שינוי...
זאת באמת דוגמה קיצונית, שמטרתה בעצם להראות שלערס יש נשמה...

עוד ערס עם נשמה: סרנגה

תורג'י הוא לא ערס. הוא אדם עם נשמה.

ואני הרבה פעמים מחבבת ערסים (במיוחד עם נשמה) . הוא ממש לא ערס. בוקי מהרגע הראשון לא הפסיק לכנות אותו ערס.
אבל כמו שהוא אמר , הוא כולו לב ורגש. לטוב ולרע. בכל מבט על אנה, בכל משפט לאושרי ולענת, כשמשה פגע בשגב, כשיוליה נפגעה ו.. כמובן גם שפגעו בו. הבנות, בגנבה. כל התגובות שלו באות מהרגש. למרות שלא פעם הוא התגלה כאסטרטג לא רע בכלל.

למעלה