,תורג'י איש מיוחד וחכם

talialoni

New member
,תורג'י איש מיוחד וחכם

למרות דעת העדר : לשגב לא הגיע לזכות, אני לא מעריכה בכלל את בוקי הבהמה שחושב את עצמו החכם באדם ומתעמר בתורג'י
(אגב: הכרתי את בוקי אישית לפני מספר שנים ואפילו עבדתי במחיצתו. אחרי הישרדות ירד לי ממנו לגמרי...)
הזוכה היתה אמורה להיות ענת אבל כנראה שהמשבעים ניזונים בעיקר מרגשי נחיתות (ראה נטלי דדון) והצביעו לי שאין מה להעריך בו דבר.
אגב : חברה שלי הבת שלי נתקלה בשגב לפני כשבועיים וביקשב להצטלם איתו. לפי מה שהיא סיפרה שגב ענה לה בגסות : למה מי את? וסירב להצטלם.

אנשים לא ידעו לעכל את תורג'י המאד עמוק ואמיתי, (אמנם עשה טעויות כמו כולם) אבל זה לא מפליא אותי...אנחנו בישראל

אז- בהצלחה לאנה ואיתי באהבתכם ולכי מהר ללמוד נהיגה !!!

ענת - את השורדת האמיתית - חזקה פיזית ונפשית
אושרי - אתה אכזבה אמיתית שהצבעת לאיתי, כנראה שנעלבת עמוקות מענת ומחלת לשגב...אני מבינה שזה מורכב וקשור גם ליחסים שישנם כיום עם תורג'י ואנה בהם אתה מחוץ לתמונה...ילדותי קמעה..

ובנוסף, הדרוזים "יקירינו" לוקחים כל דבר לאן שנוח להם...התנהגות דוחה כלפי אנה...אבל, מה חדש?

ורדונה2

New member
נוטה לא להאמין

"אגב : חברה שלי הבת שלי נתקלה בשגב לפני כשבועיים וביקשב להצטלם איתו. לפי מה שהיא סיפרה שגב ענה לה בגסות : למה מי את? וסירב להצטלם."

לא נשמע לי אמין, סורי.
שגב נראה אדם מאוד צנוע, עניו וחברותי. מה גם שהוא עבד שנים עם ילדים. נשמע לי קצת מופרך, בהתבסס על המקצוע שלו והאופי שלו שנחשפנו אליו בחודשים האחרונים, שטיפוס כמוהו יגיב כך.
הוא לא מצטייר כאדם יהיר בכלל, להיפך. נשמע כמו חירטוט.

mmeny

New member
סתם מכוער ללכלך ככה עליו

אורישקי

New member
אושרי הצביע לענת.

וזאת למרות שהיא בגדה בו בלי בעיה בכלל, רק מראה שאין לו דעה. אנה הייתה זו שהתנהגה דוחה לכולם.
שגב אמר את זה? פחחח שקר. כי לי יצא לדבר איתו כמה וכמה פעמים באינטרנט והוא היה חמוד ברמות.

השורד

New member
תורג'י איש מסכן ששרקו לו בוז

והעם נתן בעיטה לו ולחברה שלו ב-SMS-ים.

X יו יו S

New member
שמת לב ששרקו לו רק בניאום של בוקי ?

ותורג'י דיבר הרבה אז היה ניתן להבחין שלא תמיד שרקו לו בוז

אז כבר כתבתי את זה למטה אם אנשים בסדר אם איך שבוקי מתנהג לאנשים שדי דומה לדרך של תורג'י
זה משהו מוזר בעיני

ובקשר לבעיטה ימים יגידו

X יו יו S

New member
נו קצר לי את עניינים על מה המליצו?

להחרים סדרות שהוא משחק בהם ?
לפי דעתי הוא ממשיך לעשות חיל הוא מצטלם כרגע לסדרה ויש לו את העונה הבאה של ניו יורק

בטוקבקים יכולים להמשיך להגיד עליו דברים רעים (לא נכנסתי לקישור שהבאת אבל אני מכירה מה הולך שם)
כל עוד מלהקים חושבים שהוא שחקן טוב והוא ימשיך לשחק זה מה שחשוב לי (ושיהיה מאושר כי מגיע לו)
ואני מאמינה שיש סביבו אנשים שאומרים לו מה שאני הייתי רוצה להגיד לו בעקבות כל שנאה הזאת שיש נגדו בלי שום סיבה
שבאמת אני לא מכירה אנשים שאני חושבת שזה מגיע להם

X יו יו S

New member
בטח שראיתי (למרות שתורג'י עדיף על לירון
)

ואני שמחה שחזרת לראות לכן אני לא מגלה מה קרה

אל תשכחי להגיד לי מה דעתך על פרק סיום כי שמעתי תגובות לפה ולפה

לא חזרתי לראות, אין לי איפה!

אני מאז ומעולם תקועה בפרק 30...

ואגב, אחרי הישרדות קשה לי להבין איפה מתחיל התורג'י ואיפה נגמר הלירון, כדברי המכובד עצמו במועצת השבט האחרונה.

X יו יו S

New member
אה

לא זכרתי לאיזה פרק הגעת חשבתי שזה היה לפני פרק 30

אני מוצאת הרבה הבדל ביניהם (אפילו במראה הם שונים)

בכל אופן מה תורג'י אמר?

אגב בקשר לדיון שיש כאן באחד השירשורים
את אוהבת את בוקי אבל יש הרבה בהתנהגות שלו שמזכיר את תורג'י אם זה אלימות מילולית וירידה לפסים אישים
אז דברים שמפריעים לך גם בבוקי או שבתורג'י מפריעים לך בעיקר דברים אחרים?

תורג'י, במועצת השבט האחרונה,

שאל את אנה ואת ענת איפה מתחילה ענת ונגמרת אנה, או משהו כזה....כאילו שהן כבר התערבבו אחת בשנייה ולא ברור מי פועלת בשם מי ומתי הן בשם עצמן וכו'...

אז השתמשתי במטבע הלשון שלו ותהיתי איפה מתחיל תורג'י ואיפה נגמר לירון, כי משום מה תורג'י מלוהק כבר שנים להיות הערס הקטן והמניאק.
מעניין באמת...

ואגב, אושרי כבר שנים מלוהק לדמות הגיבור שגם אם הוא רע הוא לא התכוון לזה, והוא בסך הכל טוב.

הפעם היחידה שראיתי את תורג'י מלוהק כדמות טובה ולא מניאקית, היה ב"בופור", אבל גם שם הוא הוא ערסוואת קטן...

העניין שלי עם בוקי: זה נכון ואני מודה שאני באופן אישי אוהבת לעודד את האנדרדוג, במיוחד אם הם עומדים עם עמוד שדרה. למשל את משה לא היה לי כוח לעודד.
את בוקי היה לי, הוא עומד על שלו והוא בזכות עצמו.
מה שבוקי עכשיו עושה בפייסבוק אלה כבר החיים האמיתיים והוא קצת נכנס לסרט אולי.
אני מדברת על ההתנהלות שראיתי במשחק.
בוקי סבל כל-כך הרבה השפלות, התעלמויות ונידוי חברתי שזה פשוט קרע לי את הלב. בוקי היה עם אבא שלי בצבא. הוא היה מחזור מעליו בנח"ל אבל אבא שלי יצא אחוז מהגרעין שלו וכך יצא שהם עשו קורס צניחה ביחד. למה סיפרתי את זה? אבא שלי הרי אפילו לא רואה הישרדות, זה לא מעניין אותו. אבל אני תופסת את עצמי ואומרת - וואו, אומייגאד, בוקי הוא בגיל של אבא שלי, הוא יכול להיות אבא שלי! אני בגיל של הבת הגדולה שלו, או לפחות יכולה להיות מבחינה עקרונית.
יכול להיות שבוקי מנבל את הפה ולא שומר על גבולות מילוליים. אני חונכתי שלמבוגרים צריך לתת כבוד.
לפעמים כשהייתי רואה הישרדות חשבתי מה היה קורה אם היה שלי היה שם במקום בוקי. טוב, אבא שלי יותר בכושר מבוקי ואולי לא היה נשאר אחרון, אבל גם אבא שלי האהוב כפרה עליו, קצת כמו בוקי, אוהב לחפור. אני חושבת מה היה קורה אם היו מלכלכים עליו ככה, מתעלמים ממנו, רומסים את כבודו.

ומי רומס את כבודו? לא אנשים בגילו, אלא פושרים קטנים שרק הרגע נולדו וחושבים שהעולם רק חיכה להם שיצוצו!
אני חושבת על אבא שלי, שמעסיק בעבודה שלו כל-כך הרבה צעירים כל הזמן. מה היה קורה אם היו ככה מתעלמים ממנו או מדברים אליו לא יפה.
איך שתורג'י דיבר אליו במועצת השביט של גניבת הפסלון זאת פשוט בושה! הזכיר לי את הסדרה ההיא שהייתה בערוץ 3 לפני כמה שנים, על שני הפנסיונרים מהפלמ"ח שיוצאים לעשות מסע נקם בנוער המקולקל. תורג'י הוא הנוער המקולקל. אז באמת לא צריך להיסחף ולהשליך את כל צרות החברה עליו, אך הוא דוחה אותי ברמות, ולדבר ככה לבן אדם מבוגר ממך, שהוא בגיל של אבא שלך ("העיפו אותך מהעיתון גם אותם נעיף מפה" זה היה הגבול. נעלבתי בשביל בוקי. באיזו נקודה רגישה וכואבת לפגוע! איזו סחטנות רגשית!!! גועל נפש! מה שתורג'י כל-כך היטיב לעשות כל העונה, אגב, כמו שנטלי אמרה בגמר. זה הכי חלש שיש, אין איך לתאר בכלל...), שיכול להיות אבא שלך - זה עובר כל גבול.

ענת התחרטה על הדברים שאמרה ועל איך שדיברה, ובצדק. אני לא חושבת שהיא צבועה. חיבבתי אותה מההתחלה כי היא בוגרת באמת, יודעת לשמור על איפוק ועל נימוס. יודעת מה מקומה בחברה.

אני לא מצדיקה את הדרך שבה בוקי דיבר ליוליה, למשל, במשימה ההיא שהיו צריכים להחזיק משהו...התביישתי. שוב דמיינתי לעצמי מצב של אבא שלי מקלל ככה בטלוויזיה והיה לי לא נעים. אבל יוליה, האבירה שהיא, סלחה לו אחר כך והוא גם התנצל.
בוקי, עם כל גסות הרוח והבוטות שלו, גם דאג שתהיה בשבט אווירה נעימה, של משפחה. זה היה בדאנג והם הביאו את זה הלאה, לאיחוד. בוקי ניסה בכל הזדמנות לתרום מכישוריו, למרות שספורטאי הוא לא ומשימות הוא לא יכול לנצח על פי רוב - בנה שולחן, בנה מתלה, בנה פה ובנה שם...שבר עצים, אסף עצים... הוא הביא איתו הרבה הרגשה טובה לשבט שבו הוא היה. אני אהדתי את דאנג בזכות האווירה הנעימה שהייתה שם, ולבוקי יש חלק בזה.
אפילו אנה הקרה כקרח התרגשה באיחוד כשהם עשו קבלת שבת ואמרה שזה ממש יפה, ולהם לא היה את זה, ושדאנג הביאו איתם אווירה של משפחה.

ועכשיו, אחרי ההסבר הסנטימנטלי, אני אוסיף ואומר שתכל'ס, ההסברים של בוקי בצילומי התיעוד (מתי שהם יושבים ומספרים למצלמה מה דעתם על כל מיני דברים) היו קורע מצחוק, אמיתיים, חדים ובעיקר הסכמתי את רוב ככל הדברים שהוא אמר, כי זו הייתה דעתי בלי קשר. הוא איש מבוגר עם ניסיון חיים ולגמרי לא עשו אותו באצבע. דעתו הייתה דעתי ברוב הפעמים ולכן מצאתי לנכון לתמוך בו.

וואי, איזה פוסט יפה

אני לא מחובבי בוקי (ולא משונאיו, יש לו פלוסים ומינוסים בעיני) אבל אהבתי מאוד את הפוסט.... ובסך הכל אני מסכימה עם הרבה מהנקודות שלך. גם לי זה צרב כשתורג'י העליב אותו בקטע כל כך אישי וכואב ובבוקי יש באמת משהו מאוד אבהי וחם (וגם הוא גם חרוץ וניסה להביא תועלת). עם זאת היה קשה לי עם תכונות אחרות שלו שבאו לידי ביטוי אצלו, עם הבוטות, עם הדרמה קוויניות שלו, עם ההתעסקות האובססבית בעלבון שלדעתי גורמת לו לאבד כל פורפורציה. הצורה שהוא דיבר על שגב בוילה הייתה מאוד מכוערת וזה שהוא עדיין נוטר לו זה גם הזוי בעיני, זה רק משחק ולבוקי לא היה מגיע להיות בגמר יותר מלתורג'י או לכל אחד אחר. גם זה שהוא עדיין מנהל מלחמות עם תורג'י ואנה מפריע לי, הייתי שמחה לראות אותו מראה קצת גדלות נפש ובגרות, עברה שנה מאז וכל הדיבורים על זה שהוא צריך אבטחה כי תורג'י יפגע בו.... נו באמת. גם ביציאות שלו על אושרי היו מכוערות ואושרי צדק לגמרי במה שהוא אמר לו בוילה. לא הייתה לו שום זכות לכנות אושרי עבריין.

למעלה