תוצאות got milk!!!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 11/11/06 #1 תוצאות got milk!!!../images/Emo185.gif../images/Emo96.gif
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 11/11/06 #2 הצללה../images/Emo185.gif../images/Emo96.gif יש שלושה זוכות!:0
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 11/11/06 #13 אפשר להגיב../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif ותודה לשופטות
פ פרה מעופפת Oo New member 11/11/06 #14 ../images/Emo80.gifמזל טוב לכולן ../images/Emo65.gif כל הדוליז היו ממש יפות, כל הכבוד לתמי, ולשופטות [ גם אתן שמתן לב מי זכתה בהכי הרבה פרסים? XD ]
../images/Emo80.gifמזל טוב לכולן ../images/Emo65.gif כל הדוליז היו ממש יפות, כל הכבוד לתמי, ולשופטות [ גם אתן שמתן לב מי זכתה בהכי הרבה פרסים? XD ]
O o0Invisible0o New member 11/11/06 #15 הוו..ברכות לזוכות!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif וחייבת לתקן. בהצללה היו שלוש זוכות. מופתעת חלקית מהתוצאות. אבל כל הכבוד לכולן, תחרות מרובת משתתפות שכולן השקיעו! כיף לראות.^^
הוו..ברכות לזוכות!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif וחייבת לתקן. בהצללה היו שלוש זוכות. מופתעת חלקית מהתוצאות. אבל כל הכבוד לכולן, תחרות מרובת משתתפות שכולן השקיעו! כיף לראות.^^
D Dandoka New member 11/11/06 #17 אההההההההה!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif|חיבו וואיי!! אני ממש בשוק. ברצינות, חשבתי שאני לא אזכה בכלום @_@ פשוט לכולן היו כניסות כ"כ יפות, אחת אחת. אני כ"כ שמחה!! תודה רבה רבה על הפרס! ^^
אההההההההה!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif|חיבו וואיי!! אני ממש בשוק. ברצינות, חשבתי שאני לא אזכה בכלום @_@ פשוט לכולן היו כניסות כ"כ יפות, אחת אחת. אני כ"כ שמחה!! תודה רבה רבה על הפרס! ^^