תוצאות מהיום

• פותח הנושא 2eye
  • פורסם בתאריך

ram ram

New member
מקום ראשון...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני וג'וני דייקירי מקום ראשון בריינינג עד גיל 15... ציונים: שופט א'- 70 שופט ב' 70.5 --> 140.5 נקודות... ג'ונה יצאה מלכה!!

סוני DSCH1

New member
ננו

מה את רוצה הסוסה טובה לפי מה שראיתי היא מאוד טובה הא כן זה היה נראה שמאוד היה לך לעשות עצירות טובות חחחח עם המוזיקה

ram ram

New member
היא סוסה טובה אבל היא קשה...

כולם אומרים לי " היא שלך?? אפשר לקנות אותה??" הם חושבים שהיא סוסה שעושה כל מה שאתה רוצה.. אבל יש כל כך הרבה דברים לזכור לעשות תוך כדי המקצה... וכל עוד המוח שלה רגוע אני יכולה לעשות את כל הדברים האלו כדי ששתינו נהיה טובות... אבל שהיא מתחרפנת או שסתם לא בא לה אז אין לך עם מי לדבר... אתמול המוח עבד כמו שצריך... עצירות טובות עם המוזיקה... במקצה או בחימום?? היא עוצרת טוב...

סוני DSCH1

New member
אני

מכירה זאת אבל בכול זאת יש בנכם קשר טוב זה נראה כאילו אתם רוכבים ביחד בשילוב מנצח

ram ram

New member
חחח... תודהה...../images/Emo9.gif

יש לנו מאמן שמחבר אותנו ביחד... אני לא חושבת שמישו אחר היה מחבר אותנו ככה..{בלי לפגוע באף אחד...}

ram ram

New member
המאמן שלי:

זוריק מיכאלי {השם האמיתי שלו זה זוהר מיכאל אבל הוא שונא את זה...} אני רוכבת אצלו כבר איזה 6 שנים... יש לי קשר משפחה עם אישתו...{מסובך מידי להבנה...} הוא זכה בכמה תארים לפני הצבא ואז שירת בעורב גולני... בגלל זה גם לקחו אותו למילואים במלחמה האחרונה... הוא לא התחרה הרבה ב7 שנים האחרונות כי הוא היה עסוק בלבנות לעצמו חווה משלו {עם עוד שותף}... אולי זה נשמע מוזר ונדוש אבל הוא קצת כמו האבא השני שלי... {כמו שהחווה זה הבית השני שלי..} לא ראיתי רוכב ומאלף כמוהו בעולם... הוא יודע להסביר דברין כמו שאף אחד אחר לא יכול... וזהו... אם את רוצה לדעת עוד משו תשאלי...

סוני DSCH1

New member
זה

בסדר לי בחווה יש כמה אבהות וכמה אמהות וכמה סבים דודים אחים ואחיות חחחחחחחחחחחח יעני משפחה החוווה זה המשפחה השניייה שלי

ram ram

New member
כההה.. מכירה את זה...

יש לי גם אח גדול... אבל הוא לא היה אתמול...

למעלה