זה שבאתי להצביע...ופתאום אני רואה איך הקאונטר של ביצה עולה... פשששש....יודעים לרמות יש לכם שלושה אנשים באימרפיה (נרקי, בובה וביצה) ויש כל כך הרבה יחי החוסר הגינות
אני אגיש תלונה על המנהלים,על הרמאים ועל כל אמפריה של תפוז . דברתי עם אחד המנהלים ושאמרתי לו איך הם השיגו 60 קולות ברבע שעה? הוא אמר לי (ציטוט): 'הם פרסמו בבלוגים , תפרסמו גם אתם' לפי מה שאני יודע לא ראיתי אפילו פרסומון קטנצ'יק שלהם .. וחוץ מזה אנחנו פרסמנו בהרבה יותר מהם בבלוגים .
אפילו רואים שהם משאירים הודעות בפורום בכינויים אחרים.. גם בבלוגים.. בובה בהפרעה,נרקיסטית,ביצה תומכת ועוד הרבה הולכים להחסם וגם יקרה משהו לאחד המנהלים ..
../images/Emo36.gifאךךךךך כמה כואב להפסיד../images/Emo163.gif
אני יודע שאנחנו ניצחנו ובכבוד אני יודע שאני לא עשיתי שום ניק חוץ מהניק היפה שלי חוץ מזה שאני חמוד ויש לי תומכים חמודים אז אני חושב שאתם חושבים שאולי אני יודע שאתם חושבים שניצחתי אבל בכל זאת די לבכות עכשיו תסלחו לי רגע אני קצת מסטוללללללללללל אז רציתי להגיד להלהלהלהלהלהלהלהלה להלהלהלהלה האימפריה ניצחה כל מי שיתווכח אז הוא #$@^!!#$ %&$# %@% @ %@ % רגע רגע יש עוד #@^$#%!&%&@ כן וגם @$#^@#^@# #$@^$~%^^ חחחחחחחחח לגלגלגלגלגללגלגלגלגלגלגעת בביצה ובציצי של נרקי קיצר אני חושב שאני ינוח לי טיפה כי אני מסטול ועייף ו..... ו... כן אה שכחתי לכתוב בכלל נאום ניצחון אז ככה "כל עוד בביצה פנימה העולם שלנו פאטימה אלפקות הפסידו לא ליבכות אל תעמדו סתם תתחילו לנקות כי העולם שלנו ואנחנו שליטים תביאו דלק ונצית מחנה פליטים עוד לא אבדה ביצתנו הביצה תשלוט מההרים ליהיות עם באנג חופשי בארצנו אוץ באנגים ואורגיות עוד לא אבדה ביצתנו הביצה תשלוט מההרים ליהיות עם באנג חופשי בארצנו אוץ באנגים ואורגיות" קאבר להימנון התקווה ותמיד תזכרו........ בואו יש באנגים