אני לא השתמשתי בכל הניקים שלי בסקר......יש לי 476 ניקים שונים.....ו אם הייתי משתמש בכולם = אז ביצה תומכת היה מגיע ל - 4000%........ואתם האלפאקות הייתם מגיעים לכמעט 12%......אז אני קצת התחשבתי בכם.....כדי שתפסידו בכבוד.....ולא בנוק אאוט מוחץ...... אתה יודע מה זה 4000% לעומת 12% ....? כל תפוז היו מתגלגלים מצחוק..... אז התחשבתי בכם.....והפסדתם בהפרש קטן.....מה שנקרא להפסיד בכבוד.... אני אמנם על כדורים.....ולא בטוח אם אני יכול לספור עד 4000 רצוף..... אבל ביצה תומכת ונרקי הם מלכי האימפריה...... ( עכשיו תעשו אסיפה ותחליטו מתי אתם רוצים להיות עבדים שלנו.....) קשקשני (גם קשקשני וגם סגן אלוף באימפריה של ביצה תומכת ונרקי..... וגם מלא ויטאמינים עכשיו....) 20.5.2004 אי שם בדרום.....
לנו יש תכניות משלנו ואנחנו נראה מה יהיה ... אני יכול לגלות לך שבהתחלה אתה והחברים שלך יחסמו .. אז לפני שאתה מדבר תחשוב! אז אל תתפלא אם עוד כמה ימים לא תוכל להכנס לבלוגים... וחבל שעשית את כל ה43278053489751 ניקים שלך כי לא תוכל להכנס באחד מהם.. תחשוב מה שאתה רוצה .. וסך הכל מי שאצלכם באימפריה זה אתה,ביצה תומכת,נרקיסטית ובובה בהפרעה וכל כך הרבה קולות..טוב..אולי יש לכם פיצול אישיות אבל לא ייתכן שכל כך הרבה קולות קיבלתם..אז נראה ונחייה..(לא בטוח שתראו..וגם תחיו
הקנאה אוכלת אותך ? ש-נרקי וביצה תומכת ניצחו ? היה פירסום רשמי של תפוז......פירסום רשמי של אייל....שחור על גבי לבן.....אז תודה בתבוסה.......ביצה תומכת הוא מלך האימפריה......נרקי הסגנית...... עכשיו רק תניפו דגל לבן..... כל הכבוד לביצה תומכת ונרקי ! כל אלפי הבלוגיסטים מאחוריכם...... עשרות אלפים תומכים בכם ביצה ונרקי .....תמיכה שקטה.....הרוב הדומם..... כל העם עומד מאחורי ביצה תומכת ונרקי.......אם הם היו רצים לכנסת....אולי היו מקבלים 40-50 מנדטים......אז מתן.....תתחיל לנפנף בדגל לבן.....יאללה.....דגל לבן מתן......וכל התומכים במתן = דגל לבן........אני אולי נכנס פה לאיזה מלון באילת לסחוב סדין לבן....להביא לכם.....שיהיו לכם הרבה דגלים לבנים....... מה סדין ? סדין אחד לא יספיק.....אני הולך לסחוב ערימת סדינים לבנים מקומה שלמה של בית מלון גדול.....שיספיק לכל האלפאקות......אתם צריכים הרבה דגלים לבנים....... קשקשני (גם קשקשני וגם סגן אלוף באימפריה של ביצה תומכת ונרקי....) 20.5.2004 אי שם בדרום....
לא נעים לומר כאן מי מבין המנהלים שיתף פעולה .. ובטח 'אלפי תומכים' מה מהפחד כל אחד ממכם התחלק לכמה חלקים והצביע אחד אחד?? אה..אתה רוצה דגל לבן?? אנחנו?? אתה תראה מה יקרה בקרוב..ואל תשנה נושא! אתה רמאים ואתם תחסמו ..!!
קארין, לא צריך לפתוח את הסקר....... כבר הצבעתי בשבילך....... צ'או קשקשני (גם קשקשני וגם סגן אלוף באימפריה של ביצה תומכת ונרקי....) 20.5.2004 אילת (נ.ב. סתאאאאאאם....סתם, לא הצבעתי בשמך.....עדיין לא.....חה...חה...חה....)