תוצאות הסקר השלישי...!

Rocketshipper

New member
מה פתאום.....

טיקיי בכלל, אבל בכלל לא המאט של העונה השניה, הוא סתם עוד בלונדי עם עיניים כחולות...... ולדעתי אי אפשר להפריד את 01 מ02, כי אני אישית למשל אוהבת את מאט של 02 יותר ממאט של 01, אז צריך לעשות סקר נוכחי של 01+02, ועוד סקר של טיימרס+פרונטיר....

Digi Lista

New member
גם אני לא אוהבת את טי.קיי...

ולפרונטייר אני עוד לא רוצה לעשות סקר כי חלק מהאנשים לא מכירים ממש את הדמויות(ומקטעים ביפנית שלא הבנתי כלום אני מניחה שגם אני לא...), עשיתי שלושה סקרים שונים למרות שאני לא שלמה עם העניין אבל אם זה ימנע בעיות...

miaka

New member
א..אבל..טיקיי!!

הוא פשוט כל כך חמוד! וטאקארי=טוב!!!! לא דייקן-טוב, אבל זה שיפינג חמוד (מילת המפתח) כל כך *_*

miaka

New member
למה את חושבת ככה?

כמו שלי אמרה, הם בסך הכל דומים (מה לעשות, הם אחים).. מאט של העונה הראשונה הוא בכלל לא כמו טיקיי, ואי אפשר להפריד את האנגסט מהאישיות שלו כי זה מה שהפך את מאט להיות מה שהוא
וד"א, מישהו יכול לשים תמונות של קאזו וקנטה (בנפרד)? אני רוצה לדעת על מי כולם מדברים ^^;

Digi Lista

New member
בגלל שלא מצאתי לאן לשרשר...

בוקר טוב, מה העניינים?איך זה להיות בביה"ס?...(שאלה רטורית, למי באמת כיף בבית ספר?...)אז שוב הגיע יום שלישי ואני בבית(בשבוע הבא זה יצא בכלל גדול שבת חופש- ראשון,שני זה יום כיפור ושלישי יום חופשי שלי, יחי!)מה רציתי לקשקש הפעם? אני צריכה את תאריכי הלידה של כול מי שלא רשם כבר הכנסתי את כול התאריכים והבקשות אבל אני לא מפרסמת עד שאין לי עוד!. הדבר השני תקצירים... הגיע הזמן לברר סופית מי יהיה כאן ביום כיפור(שאני אדע אם יש לי למה להיכנס...במילא ישעמם לי...). לאן נעלמו גאטומון,קסנדרה פוטר ווילו???(לגביי קסנדרה וגאטומון אני שואלת כבר הרבה זמן!). ועכשיו דבר שלא קשור(וסביר להניח שגם לא יעניין...), חלמתי הלילה שהעונה הרביעית התחילה בדיבוב לעברית בערוץ הילדים! רציתי להיכנס לפורום ולספר לכם את זה אבל כשנכנסתי התחלתם להתווכח שזה בפוקס קידס, מאיה בר שלום נכנסה ואמרה שהיא לא יודעת כלום ומבחינתה רק עוד חצי שנה הם יקבלו את הפרטים ושזה כנראה "דיבוב פירטי" זה היה מוזר ובסוף התעוררתי...ומה מוסר ההשכל החינוכי? אני מושפעת מידיי מרוב תמונות...יש למישהו רעיון???(בעצם אני פסיכולוגית מומחית אני אתן לעצמי את הפתרונות המעמיקים ולא יעילים...)

יאקומו

New member
רק רציתי להגיד...

ש´ריקה האמיתית´ (טליה פלג) נמחקה מהרשימה, כבר מעל (בערך) מ-40 יום היא לא נכנסת... ואני חושבת שגם קסנדרה כנראה תימחק... הלוואי שלא!

Digi Lista

New member
האמת?...

גם אם מישהו נמחק ברגע שהוא כותב אפילו הודעה אחת הוא חוזר אוטומטית(כנ"ל כול בנאדם שכותב אפילו הודעה אחת), אני כמובן מקווה שאף אחד לא ימחק אוטומטית עקב חוסר כניסות(אין לי כרגע ניסוח יותר טוב...)ושרשימת חברי הפורום רק תלך ותגדל ולא להיפך!(למרות שיש לימודים...)

Morphia

New member
*שולפת אקדח ויורה רנדומאלית*

רוצחים! רק שלושה ימים בלי אינטרנט ואתם מפגיזים? ועדיין אין לי מחשב, אבל אתם ממשיכים לשים תמונות מדהימות! אז מה אם זה לא הזוגות המועדפים עליי? קייזר: מאיה, תקחי את התרופות שלך ותצאי מאינטרנט כבר! יש לנו ישיבה ללכת אליה, זוכרת? אהההה!!!! הישיבה! אני מה זה אאחר!!! אוי פאק פאק פאק פאק!!! ימאטו: ועכשיו ההודעה איבדה את הדירוג G שלה o.o;;;

Goggle Girl

New member
לה לה לה ../images/Emo23.gif

יולי: היא התחרפנה. @.@ לא. סתם משעמם לי. *.* צ´יבימון חמוד

Axvenom

New member
שמתם לב שלביליזרמון יש אותו קול..

שמתם לב שלביליזרמון יש אותו קול של מומימון??

Snake Bandage

New member
*מגחכת* גילית לי את אמריקה...

שמתי לב שלמומימון ולבילזמון יש את אותו מדובב כבר בפעם הראשונה ששידרו את פרק 30, אבל רק בפרק 34 הייתי בטוחה לחלוטין בזה. בתור מעריצת מומימון ובילזמון נלהבת, הייתי מאושרת. כמובן, שבפרק 48, היו חייבים לשנות לבילזי את הקול ממומי ליוסמיטי סאם מהלוני טונס...

niiko

New member
איפה מה שכתבתי?

על החגיגה של 50 שנה לשכונה שלנו? מישהו יכול להקפיץ את זה למעלה?

Digi Lista

New member
על מה את מדברת???

לא ראיתי אף הודעה שלך בנושא 50 שנה לשכונה, בכלל לא היו כול כך הרבה הודעות ביומיים האחרונים אז לא היה קשה לבדוק אבל יכול להיות ששוב הודעות נעלמו בלי שום סיבה?(הסבירו לי שזה קורה לפעמים בתפוז).

Rocketshipper

New member
הא!!!!!! הא!!!!!!!! ידעתי!!!!!!!!!!

ידעתי שזה יוסמטי סאם!!!!!!!!!!!!!!!!1 *חושפת את עכוזה בפני אור* eat this! mwahaahahahaha

Nifredil

New member
יש לי שאלה...

גם את טריירמון וסוזי מדבבת אותה אחת
כי בפרק של היום סוזי דיברה והנרי חשב שזה טריירמון...

LILO digital

New member
מה המצב עמיתיי לפורום??

הנני כאן, הציפורים נובלות... (וצר לי שלאחרונה אין לי את האפשרות להיות כאן הרבה כבעבר...) על הפרקים הטריים אין מה לדסקס, כמובן, כי אין פרקים טריים... אם כבר, אני רוצה להביע את חוות דעתי על הפרק של היום. פרק חביב למדיי, חוץ מהעובדה שהייתי מספיק טיפשה כדי לשכוח להקליט אותו מחדש (על חשבון אותו פרק מוקלט מהשידור הקודם), כדי שלא ייראו את הכתובית המעצבנת ההיא "את הקולות שדל שני הילדים עשו בלה בלה בלה שזכו בתחרות פוקס קידס..." בפרק של היום לא הייתה את הכתובית! הגעתי למסקנה איך נראית העונה השלישית המשופצת שלי (כל עונה של דיג´ימון עוברת אצלי במוח המוני שיפוצים שונים ומשונים, שכוללים דיג´יגדילות חדשות, ילדים נוספים, עלילה משוכללת יותר וכו´...). במקום טאקאטו, הדמות הראשית תהיה... ילדה (אה! תודו שזה חידוש. דיג´יגורלית מנהיגה ולא דיג´יגורל). היא תיראה קצת כמו מאיה, הדמות שהמצאתי (דיג´יגורלית ישראלית עם שיער חום מתולתל ועיניים חומות גדולות). אבל תהיה לה את המשקפת הצהובה של טאקאטו והצמידים הצהובים שלו, גופיה ורודה מפוספסת, חגורה חומה ומכנסי ג´ינס שלושת-רבעי. מכיוון שלפי החוקים השובניסיטיים אי אפשר שבשלושת הדמויות הראשיות יהיו שתי בנות, אז ריקה לא תהיה בת אלא בן... יקראו לו טאקאטו (בעוד שלדמות הראשית יקראו ריקה) והוא ייראה בדיוק כמו ריקה, אלא שבמקום קוקו יהיה לו כובע "צמר" אופנתי בצבע אדום-בורדו, שיתאים לשערותיו הג´ינג´יות... וכמובן לא תהיה לו חגורה חומה, כי החולצה שלו תהיה מעל למכנסיים כמו כל בחור נורמלי. מיוטיסמון ואני עברנו בשעה טובה ומוצלחת את שלבי אימון המשמעת, עכשיו הוא מקשיב לי סוף סוף אם כי עדיין אוהב להתחצף ולתקוע הערות מעצבנות! בכל אופן למדתי עם איזה קלפים דיגיטליים צריך להשתמש איתו (עצה: אם אי פעם גם לכם ייצא להיות מאמן של מיוטיסמון, בחיים אבל בחיים אל תשמשו בקלף החיקוי! אתם לא רוצים לדעת מה התוצאות.) הקלף שהוא הכי אוהב הוא כמובן קלף מהירות העל, ולפעמים יוצא לנו לבצע התאמה כפולה של מהירות + היפר כנף, ואז הוא טס באוויר כמו ציפור שיכורה. אבל אני עדיין זקוקה לעצה בנוגע למה לעשות עם אספקת הדם שהוא צריך?? כלומר, הוא לא ממש צריך (הוא הרי דיג´ימון-ערפד, לא ערפד אמיתי) אבל כפי שכבר הבנתם הוא מכור לדם ואני צריכה לגמול אותו מיזה! ואין בסביבה, משום מה, שום מוסד לגמילה ממציצת דם.. למה אין כאלה?!! מה, לא לוקחים בחשבון שאנשים יתמכרו למציצת דם... סטטוש,
על התמונות ששלחת לי!! מיוטיסמון מאושר, סוף סוף יש לו מלאי. כבר בחרתי איזו תמונה להשתמש לתעודת זהות. עכשיו צריך רק לחבר אותה. טוב, הנה תמונה שאני אוהבת:

סליחה, זה לא היה קלף מהירות...

זה היה קלף שבב-על! אני לא זקוק לקלף מהירות כדי לטוס. אני רק צריך כוח! וההיפר-כנף היה ממש אחלה, עכשיו אני מבין למה גילמון אוהב את זה כל כך! מתי אני אקבל את ה"גראני" שלי לשנה החדשה? הבטחת לי שלכבוד ראש השנה את תתכנתי לי גראני משלי! גם אני רוצה סוס מעופף דיגיטלי!

למעלה