מה המצב עמיתיי לפורום??
הנני כאן, הציפורים נובלות... (וצר לי שלאחרונה אין לי את האפשרות להיות כאן הרבה כבעבר...) על הפרקים הטריים אין מה לדסקס, כמובן, כי אין פרקים טריים... אם כבר, אני רוצה להביע את חוות דעתי על הפרק של היום. פרק חביב למדיי, חוץ מהעובדה שהייתי מספיק טיפשה כדי לשכוח להקליט אותו מחדש (על חשבון אותו פרק מוקלט מהשידור הקודם), כדי שלא ייראו את הכתובית המעצבנת ההיא "את הקולות שדל שני הילדים עשו בלה בלה בלה שזכו בתחרות פוקס קידס..." בפרק של היום לא הייתה את הכתובית! הגעתי למסקנה איך נראית העונה השלישית המשופצת שלי (כל עונה של דיג´ימון עוברת אצלי במוח המוני שיפוצים שונים ומשונים, שכוללים דיג´יגדילות חדשות, ילדים נוספים, עלילה משוכללת יותר וכו´...). במקום טאקאטו, הדמות הראשית תהיה... ילדה (אה! תודו שזה חידוש. דיג´יגורלית מנהיגה ולא דיג´יגורל). היא תיראה קצת כמו מאיה, הדמות שהמצאתי (דיג´יגורלית ישראלית עם שיער חום מתולתל ועיניים חומות גדולות). אבל תהיה לה את המשקפת הצהובה של טאקאטו והצמידים הצהובים שלו, גופיה ורודה מפוספסת, חגורה חומה ומכנסי ג´ינס שלושת-רבעי. מכיוון שלפי החוקים השובניסיטיים אי אפשר שבשלושת הדמויות הראשיות יהיו שתי בנות, אז ריקה לא תהיה בת אלא בן... יקראו לו טאקאטו (בעוד שלדמות הראשית יקראו ריקה) והוא ייראה בדיוק כמו ריקה, אלא שבמקום קוקו יהיה לו כובע "צמר" אופנתי בצבע אדום-בורדו, שיתאים לשערותיו הג´ינג´יות... וכמובן לא תהיה לו חגורה חומה, כי החולצה שלו תהיה מעל למכנסיים כמו כל בחור נורמלי. מיוטיסמון ואני עברנו בשעה טובה ומוצלחת את שלבי אימון המשמעת, עכשיו הוא מקשיב לי סוף סוף אם כי עדיין אוהב להתחצף ולתקוע הערות מעצבנות! בכל אופן למדתי עם איזה קלפים דיגיטליים צריך להשתמש איתו (עצה: אם אי פעם גם לכם ייצא להיות מאמן של מיוטיסמון, בחיים אבל בחיים אל תשמשו בקלף החיקוי! אתם לא רוצים לדעת מה התוצאות.) הקלף שהוא הכי אוהב הוא כמובן קלף מהירות העל, ולפעמים יוצא לנו לבצע התאמה כפולה של מהירות + היפר כנף, ואז הוא טס באוויר כמו ציפור שיכורה. אבל אני עדיין זקוקה לעצה בנוגע למה לעשות עם אספקת הדם שהוא צריך?? כלומר, הוא לא ממש צריך (הוא הרי דיג´ימון-ערפד, לא ערפד אמיתי) אבל כפי שכבר הבנתם הוא מכור לדם ואני צריכה לגמול אותו מיזה! ואין בסביבה, משום מה, שום מוסד לגמילה ממציצת דם.. למה אין כאלה?!! מה, לא לוקחים בחשבון שאנשים יתמכרו למציצת דם... סטטוש,
על התמונות ששלחת לי!! מיוטיסמון מאושר, סוף סוף יש לו מלאי. כבר בחרתי איזו תמונה להשתמש לתעודת זהות. עכשיו צריך רק לחבר אותה. טוב, הנה תמונה שאני אוהבת: