תוצאות הסקר השלישי...!

Digi Lista

New member
תוצאות הסקר השלישי...!

בואו נתחיל מעובדה מעניינת, לא ריקה ולא ריינמון השתתפו בסקר הנוכחי מה שאומר שהן לא ניצחו בסקר הזה... הסקר הפעם היה בנושא השיר הכי אהוב מהסדרה(כמובן שרק בגרסה שאנחנו רואים ולא ביפנית עמוסת השירים...עצומה, הבאת דיסקים זוכרים?...)אני מודה שלא ממש הופתעתי מהתוצאות אם כי זה רק הוכיח לי כמה הטעם שלי שונה משל רוב האנשים כאן(וזה מצויין, מגוון רחב של דיעות...בלה בלה בלה בלה בלה ושכחתי בלה!...) ואלה התוצאות: במקום האחרון(חביב) עם אפס קולות "ליאומון גיבור..." שיר העידוד של קאלומון. בהפרש לא גדול ממנו(שלושה קולות בלבד) נבחרו השיר שמכיל בתוכו את "פספוס שמח איזה יופי חבל שאין לי סוכריית טופי!" (שאם היו שואלים אותי הוא היה מקום שני אם לא ראשון, אני מטורפת עליו!)והשיר של מימי מהעונה הראשונה(היו ימים שהייתה עונה ראשונה...אני מאוד אוהבת לחקות את הקול של מימי בשיר הזה). הופתעתי שהשיר המתוק(כן, גם אותו אני אוהבת לחקות...אני משועממת למי שלא הבין...)"קאלומון מון מון..." השיג רק שישה קולות והגיע למקום השלישי בלבד, עצוב אך נכון... "ההמנון הלאומי של הפורום- שוחה לי באמבטיה" הענק זכה בשבעה הקולות מה שהוביל אותו היישר אל המקום השני(וגם מהעניין הזה אני מופתעת, זה שיר ענק מה קורה לכם?...טוב, ענייני טעם...). ובמקום הראשון
השירים של מאט מהעונה השנייה עם 11 קולות
" אומנם לא הופתעתי(ואני לא אופתע עם רוב המצביעות לשיר הן בנות...)אבל באופן אישי התאכזבתי קצת כי...(נו, זה הפיצולים שאני מגדלת ומטפחת להנאתי, הם סניליים, לא אני!...)טוב אני לא משתגעת עליהם("יש כאן בן כאן בת יושבים תחת עץ...")...
לזוכים המאושרים(וגם לכול המועמדים האחרים, בשבילי תמיד תהיו מקום ראשון...). בעוד כמה דקות יעלה סקר חדש...

Snake Bandage

New member
מזל טוב לזוכה, באמת. ../images/Emo3.gif

אני עדיין קצת בקריזה ששכחת את הלהיט הכי אדיר בהיסטוריה של דיג´ימון... באמת, איך יכולת לשכוח את שיר חרוטי הבקרה של מומימון?! וגם את דקלום אבני הגורל של דיוויס מפרק 37... ;-;

Digi Lista

New member
גם את "שקשק בחבל" הענקי שכחתי...

כן, אני קצת סנילית לפעמים...(ככה זה כשמגדלים ומטפחים פיצולי אישיות רבים כול כך הם מבלבלים את הפיצול הנוכחי...)...כדי למנוע תלונות עתידניות ממומימון ודיוויס אני אעשה את שלושת השירים האלה בלבד בסקר הבא...

Nifredil

New member
../images/Emo13.gif אם היה את השיר של מומימון...

בטוח הייתי מצביעה לו! זה להיט! שרתי אותו במשך איזה שבוע אחרי שראיתי את הפרק הזה... איזה דיקלום אבני גורל?! אם כבר דקלומים, אז הסיפור של קארי לחג המולד (שבתרגום לערבית לא היה קיים...). כן... הצבעתי למאט... לא היה משהו נורמאלי אחר להצביע לו! *99 חרוטי בקרה, 99 חרוטים...*

Nifredil

New member
תיקון ענקי קטן:

הכוונה ב"הצבעתי למאט כי לא היה משהו אחר" היא [URL='http:///'] לסקר הקודם!!! לשיר של מאט![/URL] בסקר החדש הצבעתי ל... (נחשו מי) כן, למאט.

star_female

New member
הוא לא היה בערבית בגלל

שהוא לא היה גם ביפנית, והם מדובבים מיפנית. ביפנית היה את השיר Tenshi no Inori של AiM *-*

Snake Bandage

New member
דקלום אבני הגורל...

זה דקלום קטן שדייויס המציא בפרק 37, ´דרקון קיוטו´, כשארוקנימון ומומימון החליטו לרדוף אחרי גריימון מלחמתי שחור, שהחליט לעזוב ולמצוא את יעודו בחיים. אין לי את המילים לשיר בעברית, אבל המסר הכללי היה שארוקנימון ומומימון לוזרים (ציטוט מאנגלית: "Sticks and stones may break my bones, but you guys are real losers!!!"). לזה מומימון ענה בציניות, "כמה מחוכם, חשבת על זה בעצמך?". אוי, כמה מומימון נשמע חמוד כשהוא ציני... היי, בעצם, מתי הוא לא נשמע חמוד? *_* ...כן. מישהו שם לב לאובססיית המומימון הקלה שלי? ^^

Goggle Girl

New member
מדברים על דברים ששכחת, ליסטה...

שכחת לשים את איזי בסקר o.o

Snake Bandage

New member
וואלה, ליסטה באמת שכחה את איזי...

רגע, אפשר לשים רק 10 אפשרויות בסקר, לא? הייתי מחליפה את ריו באיזי. ריו סתם אפס שחצן אחד. *מקימה חומה מסביבה שתגן עליה מפני אוהבי ריו למיניהם*

Digi Lista

New member
רגע, תעצרו שנייה את ההתקפה...

לא שכחתי את איזי וגם לא את טי.קיי, הבעיה היא שכמו שאמרו אני יכולה לשים רק 10 אפשרויות(ואם כבר מדברים אז רוב הסקרים קטנים מעשר אפשרויות בדרך כלל), את ריו למשל אני יודעת שווילו אוהבת ורציתי לדעת אולי יש עוד, אתם רוצים את טי.קיי ואיזי אז צריך לוותר על מישהו אחר, רוצים לוותר על קודי נניח?...תגידו מה אתם רוצים ואני אנסה לסדר את העניין...(למען האמת בכלל לא חשבתי שמישהו ירצה להצביע בשביל איזי! טי.קיי כבר הבנתי שיש כאלה שאוהבים אותו,למרות שאני לא מבינה למה אבל דעות...). טוב אז תגידו מה אתם רוצים שיהיה...

niiko

New member
תורידי את קודי!!!!!!!!

כשהוא גדול הוא נחמד... אבל כשהוא קטן... אין לו שיער! רק קסדה חומה!! אני רצינית!

Digi Lista

New member
גם אני לא מתה עליו אבל..

אני רוצה שיענו עוד, כי מסתבר שלי יש דיעות שונות מרוב הפורום (וזה מעולה מבחינתי...)אז אני אחכה לעוד תשובות...

Goggle Girl

New member
טוב...

דבר ראשון, לא לשים את טיקיי זה יהיה כמעט גרוע כמו לא לשים את מאט. תגידו מה שתרצו, טיקיי הוא המאט של העונה השנייה מינוס האנגסט (קן יותר ממפצה על זה
) ואם את שמת את קודי, אז לא לשים את איזי? ואני חושבת שלשים את קאזו וקנטה ביחד זה מעליב. א) הם שונים ל-ג-מ-ר-י!!! טוב, הם מתנהגים כמו אידיוטים ביחד, אבל זה לא אומר שהם חייבים להיות בסקר ביחד! ב) יש מעריצים של אחד שימותו אם השני יזכה אז אם הם מצביעים נגיד לקנטה, זה ניגוד אינטרסים כי הם גם מצביעים עבור קאזו. ומה עם ג´ני, הא?! לו לא מגיע?!

Snake Bandage

New member
לא! לא להוריד את קודי!!!

אם תורידו את קודי, אני אתקיף אתכם בתמונות של בטסומון!!! *צחוק מרושע* ...אל תשאלו. דיג´ימון חדש. הנורא ביותר שאתם יכולים לחשוב עליו. אני מצרפת לינק. רק לאמיצים.

Digi Lista

New member
אז החלטתי...

קודם כול אני ממש לא מסכימה עם הטענות של עדי(גוגל גירל), לדעתי טי.קיי הוא ממש לא מאט בעונה שנייה! אם כול הכבוד לזה שאני מעדיפה את טאי ודיוויס אבל יש לי גם פינה חמה למאט וקן... וקאזו וקנטה צריכים להיות ביחד לדעתי הם לא שונים אחד מהשני והם עובדים טוב רק ביחד...אבל שוב מדובר כאן על דיעות... אז מה החלטתי?...טוב אני מעלה שלושה סקרים במקביל(אני אנסה לפחות) כול עונה בנפרד וככה לא יהיו תלונות ששכחתי מישהו, הולך?(שאלה רטורית...)

DiGiHiLa

New member
אם את אומרת....

טקאטו מקום ראשוןןןןןןןןןןןןןן!!!טוב ככה אני חושבת ולא תצליחו לשנות את דעתי.....

למעלה