Digi Lista
New member
תוצאות הסקר השלישי...!
בואו נתחיל מעובדה מעניינת, לא ריקה ולא ריינמון השתתפו בסקר הנוכחי מה שאומר שהן לא ניצחו בסקר הזה... הסקר הפעם היה בנושא השיר הכי אהוב מהסדרה(כמובן שרק בגרסה שאנחנו רואים ולא ביפנית עמוסת השירים...עצומה, הבאת דיסקים זוכרים?...)אני מודה שלא ממש הופתעתי מהתוצאות אם כי זה רק הוכיח לי כמה הטעם שלי שונה משל רוב האנשים כאן(וזה מצויין, מגוון רחב של דיעות...בלה בלה בלה בלה בלה ושכחתי בלה!...) ואלה התוצאות: במקום האחרון(חביב) עם אפס קולות "ליאומון גיבור..." שיר העידוד של קאלומון. בהפרש לא גדול ממנו(שלושה קולות בלבד) נבחרו השיר שמכיל בתוכו את "פספוס שמח איזה יופי חבל שאין לי סוכריית טופי!" (שאם היו שואלים אותי הוא היה מקום שני אם לא ראשון, אני מטורפת עליו!)והשיר של מימי מהעונה הראשונה(היו ימים שהייתה עונה ראשונה...אני מאוד אוהבת לחקות את הקול של מימי בשיר הזה). הופתעתי שהשיר המתוק(כן, גם אותו אני אוהבת לחקות...אני משועממת למי שלא הבין...)"קאלומון מון מון..." השיג רק שישה קולות והגיע למקום השלישי בלבד, עצוב אך נכון... "ההמנון הלאומי של הפורום- שוחה לי באמבטיה" הענק זכה בשבעה הקולות מה שהוביל אותו היישר אל המקום השני(וגם מהעניין הזה אני מופתעת, זה שיר ענק מה קורה לכם?...טוב, ענייני טעם...). ובמקום הראשון
השירים של מאט מהעונה השנייה עם 11 קולות
" אומנם לא הופתעתי(ואני לא אופתע עם רוב המצביעות לשיר הן בנות...)אבל באופן אישי התאכזבתי קצת כי...(נו, זה הפיצולים שאני מגדלת ומטפחת להנאתי, הם סניליים, לא אני!...)טוב אני לא משתגעת עליהם("יש כאן בן כאן בת יושבים תחת עץ...")...
לזוכים המאושרים(וגם לכול המועמדים האחרים, בשבילי תמיד תהיו מקום ראשון...). בעוד כמה דקות יעלה סקר חדש...