תוצאות הסקר הקודם!!!

io4minyan

New member
ואיך זה יעבוד בדיוק ?

החתן המיועד ישמיע טיעוניו ויזהיר שהוא עלול להתמוטט אם לא ימצא שידוך ואולי יקבל היתר שלא לספר לבנות הזוג כדי לא להכשיל את השידוך | הכלה המיועדת , לעומת זאת, לא תוכל להשמיע טיעוניה אודות הנזקים שההסתרה תגרום לה, שהרי היא לא אמורה לדעת כלום אין ספק שהמתכונת הזו מבטיחה דיון הולם . אוי ליושרה המקצועית של הרב ו/או של הפסיכולוג שיסכימו להחליט או לייעץ מבלי לשמוע את בעלת העניין.

אוי לי מיצרי ואוי לי מיוצרי

קביעותיך הן כה פסקניות וכה חד-משמעיות, עד שאתה שולל כנראה כל אלטרטיבה אחרת. אדרבא! אם חכם אתה באמת, העלה נא את הסוגיא באופן תיאורטי בפני אנשי המקצוע ולמד לקבל גם דעות אחרות. הפתרון, המוצע על ידך, עלול להיות הרה גורל לכל ההומואים, ש/יחששו נלהתחתן, רק משום שמא ייוודע ברבים דבר עוונם. ומה דעתך על כך, שיש משפחות, שחיות באושר ובאמת, משום שהנשים אינן יודעות על נטיות בעליהן, והללו שומרים לעצמם בסוד כמוס את דבר נטייתם ומצליחים לנהל משפחה למופת מבלי לפגוע בשלמותה. האם לא יתכן כך?!

io4minyan

New member
ובכל זאת...

אני מניח ואף יודע אודות זוגות שנחזים להיות מאושרים ושמשפחתם היא מופת, אל אף היות הבעל הומוסקסואל ( בין אם הוא מתאפק עד כלות ובין אם הוא משלים חוסרים בשדות זרים ) . ובכל זאת, מעשה ההסתרה אינו ראוי בעיניי. צר לי, אך נראה לי שהשרשור הזה מיצה את עצמו. אין לי מלים טובות יותר כדי להסביר אחרת שחיי אדם אינם קזינו , שלאישה יש את הזכות המלאה לדעת מהם סיכויי ההצלחה לפני שהיא שמה את ז'יטונים שלה על רולטת האהבה והזוגיות ושהעובדה שההימור מצליח לפעמים אינו מצדיק את הולכת השולל.

אין לך שום אפשרות שבעולם

לרדת לחקר אמיתי של יחסים בני בניזוג. למעשה, חוץ מילדים (אולי) איש אינו יודע מה קורה באמת בזוגיות של אחרים. מדובר במערכת כה אינטימית, רגישה ועדינה עד שהיא נוגעת במרתפי הנשמה. הרי זו כל המשמעות של זוגיות בריאה ואמיתית: שיש מקומות שרק אתה ובנזוגך נכנסים אליהם, יד ביד, לבד. אפחד לא מוזמן לשם.

io4minyan

New member
מסכים ולכן -

אם תאמר שהסרת המחיצות ושהחיבור המוחלט בין בני זוג , הוא המבחן לזוגיות מושלמת, הרי שתסכים אתי שבמערכת כזו אין מקום לסודות ולשקרים ( גם אם יש איזה רב או פסיכולוג שיאשרו זאת )

כדבריך

לא, שהיה לי ספק בהם, אבל כיוון שאינם פשוטים כלל וכלל, משום כך טענתי, שאין להיחפז בגילוי, אם בכלל, ויש לדון בכל מקרה לגופו. עם זאת אני מסכים, שאילו ניתן היה לגלות לאשה המיועדת את נטיות הבעל ללא חשש משבר, בוודאי, שעדיף היה כך. השאלה היא, מה עומד במקום עדיף: החשש, שה"שידוך" יתפרק כמעאט בוודאות בגלל הידיעה והנזק לבחור יהיה בלתי הפיך, או אולי יצליחו לבנות בית מושלם ולהתגבר על כל הרגשות ההומוסקסואליות, כפי שקורה לא אחת... קשיא! אין לי פתרון לזה ולכן הצעתי את אשר הצעתי להיוועץ באנשי המקצוע ולבדוק הדבר ביסודיות. בכל אופן שמחתי על הדו-שיח הפורה ואני שמח על שהרוחות הרעות בפורום נרגעו. נמשיך כולנו לשמור על אווירה טובה ויהיה טוב לכולנו.

חס ושלום

אני מאחל לבן שלי שיחיה עם גבר אם הוא הומו ועם אישה אם הוא סטרייט.

armadilloo

New member
אני תמהה איפה כל אלה שהצביעו שיחיו עם גבר

כי אני מחפש ומחפש ולא מוצא...

אהה! גם אני!

אבל נדמה, שכל המחפשים מחפשים אתץ מיום האתמול; מש/הו, שכבר איננו. הם צריכים את הגבר הכי צעיר, הכי שרמנטי, הכי אוב, הכי חתיך והכי מושלם, שיכול להיות. מישהו מכיר דבר כזה?

לא יתכן!

בוודאי יש עוד רבים כמוהו. אני בטוח, שגם אתה וגם בן זוגך אינכם מושלמים (בכלל יש דבר כזה?!), אבל הרצון והשאיפה לחפש את המשותף הטוב בוודאי הם אלה, שגרמו לכם לחיות כפי שהנכם חיים. מסקנה: בכל אחד מאיתנו יש הרבה טוב. רק לפעמים הטוב הזה מכוסה בכמה שכבות של קליפות. רק צריך לקלף את הקליפות ואנו עשוים למצוא אוצרות יקרים מפז, שאפילו לא חלמנו עליהם...

אני רחוק מלהיות מושלם

ואם אתה טוען אחרת זה בגלל שאתה בכלל לא מכיר אותי. בעלי, לעומת זאת, הוא הכי קרוב למושלם שיצא לי לפגוש בחיי.

אמת וצדק!

מותר לך לחשוב כך וזה לגיטימי. למעשה כל אחד מאיתנו צריך לראות את חברו כאילו הוא הכי מושלם (או לפחות כמעט). זהו המתכון הכי בדוק לןחיים טובים ומאושרים. דרך אגב - אני בטוח, שבן זוגך חושב בדיוק כך עליך, למרות שאינני מכיר אף אחד מכם (ואולי כן?)...

למעלה