תוצאות הסקר הקודם!!!

סבבב

New member
תוצאות הסקר הקודם!!!

לאחר תקופה ממושכת בה היה הסקר הקודם בו נשאלתם - כיצד אתם רואים את עצמכם בעתיד? ענו 70 חברים (שזה מספר מרשים לכל הדעות) התוצאות מצורפות פה - אני משאיר לכם את הניתוח של הסקר, כי כידוע לכם כל סקר ניתן לנתח בשתי צורות - נגטיבית ופוזיטיבית, השאלה היא מי המנתח... אז רשות הניתוח מועברת אליכם...

dkey

New member
הסקר חביב אך חסר משמעות

אין במיוחד מה לנתח כאן. החיים הם רצף וכל אחד הצביע בנקודה אחרת של חייו. יש לשער שרוב המצביעים בעד נישואין עם אשה הם צעירים שמדברים על משאלה שכנראה לא תתגשם. הזמנים גם משתנים ואני משער שסקר כזה בעוד חמש שנים יניב תוצאות שונות של יותר שאיפה לזוגיות מאותו מין. אבל כבר עכשיו התוצאות מעודדות אותי ואני ממש מאחל לגברים ונשים שמעוניינים בזוגיות מאותו מין שימצאו את בחירת ליבם במהרה. והערה קטנה, אנא נסח את השאלות בצורה שכוללת גם נשים ואם זה קשה אז מה רע בלשון נקבה.

../images/Emo34.gif הופתעתי לטובה|גאוה|

פחות משליש המשיבים ממשיכים לבטל את עצמם ומוכנים לשאת את ההשפלה של חיים ללא אהבה. אם בפורום הומואים דתיים זה המצב, הקהילה שלנו עלתה על דרך המלך. כמעט חצי מהמשיבים מקבלים את ההעדפה המינית שלהם ויבחרו לעצמם את דרך חייהם כהומואים. טוב לדעת שקבוצה כה גדולה נמצאת מעבר להתלבטות וליסורי הנפש לגבי עצמם. עצוב לגלות ש-15% אינם מבינים מהי אהבת אמת ומהי משפחה ויבחרו לחיות בשקר כבד וגדול כל ימי חייהם.

יצחק 25

New member
מהי משפחה?

נראה לי שהתבלבלת קצת ואתה לא מבין מה זו משפחה. מי שבוחר באופציה כזו (על אף נטייתו בוחר לחיות עם אשה) עושה זאת על מנת שיוכל להקים משפחה אמיתית, וכן יש רק אופציה אחת אידיאלית. גם כלפי מי שהחליט כך- מצופה ממך לנקוט הבנה, בדיוק כפי שיש לנקוט הבנה כלפי מי שבוחר באופציות אחרות (אני מבין ומכבד אותם למרות שאני חושב שהם טועים).

io4minyan

New member
גאוני הדור

לאחד יש את המתכון הבלעדי לאהבת אמת ולאושר ולשני יש את המתכון הבלעדי למשפחתיות נכונה תודה לאל שהוא נטל ממני את הידענות המוחלטת הזו והשאיר לי את ההנאה שבניסוי ובטעיה, בהתחבטות ובלמידה.

dkey

New member
מילים ריקות מתוכן

40 שנה של הנאה בניסוי ובטעיה בהתחבטות ובלמידה - מצטער, לא מאחל לאף אחד את המרשם לגיהנום הזה.

io4minyan

New member
עכשיו את גם יודע טוב ממני

מה גן העדן שלי ומה הגיהנום שלי ? על מידת הענווה שמעת ???

io4minyan

New member
אגב, גם אצל הדוסים שאתה כל-כך אוהב לנגח

אין ניסוי וטעיה. אין התחבטות. יש את המצוות שצריך לדבוק בהם בלי להרהר. כשהם לומדים, הם לומדים בעיקר את הדקויות שבמצוות ולא , חו"ח, על עולמות אחרים והנה, שוב אתה והם נמצאים באותו צד של המתרס : המתרס שיודע הכל ושיש לו מונופול על החוכמה ועל החיים הטובים

dkey

New member
תראה, אתה יושב כאן בפורום

מנגח לכל כיון ולא מביא שום דבר משלך אם כי לכל דבר יש לך הערת ביקורת. מה אמור מי שקורא את דבריך להבין מלבד הלבנת פני אחרים? כתבת ששניהם גאוני הדור בזלזול שאופייני לך והבאת את דרכך. אבל מה היא בדיוק? אחרי 40 שנות תהיה כל מה שיש לך לבשר לנו הוא "הנאה שבניסוי ובטעיה, בהתחבטות ובלמידה" ללא כל מסקנה? זה מה שאתה מאחל לכל הקוראים הצעירים כאן?

io4minyan

New member
הדרך שלי

היא לחיות את הבחירות שלי מבלי לנסות להשליט אותן על אחרים ומבלי להכריז שכל מי שבוחר אחרת ממני הוא אומלל או טיפש. אני מעדיף להתבונן ולהאזין ולגלות שאולי הבחירות שלי החמיצו דבר ויש סיכוי שבמקום אחר יש אושר גדול יותר ולכן אני מוותר מראש על הקיבעון שמה שבחרתי עד כה הוא הדבר הנכון ולדבוק בו רק מחמת הבושה להודות ששגיתי. כל אדם הוא יצור בפני עצמו , עם צרכים משלו וקשרים משלו ורצונות משלו והשפעות משלו ובעיקר - חלומות משלו. יש פה כאלה שחולמים על חיים עם גבר אבל חוששים מהמחיר הכבד שהבחירה תגבה מהם. יש פה כאלה שרוצים זוגיות הומוסקסואלית גלויה אך בוחרים להצניע לכת משום התחשבות בבני משפחתם . יש פה כאלה שעזבו את כל מה שהיה להם מאחור ופצחו בחיים חדשים בלי לעשות חשבון ויש פה כאלה .... מכל מקוםף העובדה שאתה בחרת לחיות חייך עם גבר באופן מוחצן, היא נפלאה לכשעצמה, אך היא אינה מקנה לך שום זכות לזלזל במי שעדיין רוצה למצוא פתרון של פשרה כדי לחיות עם אישה ולהקים את בית בישראל. ואין לך שום זכות להטיל בו חותם של מי שרפס ושהקריב את אושרו בשביל קודים חברתיים שאבד עליהם הכלח. ולסיום, אכן נכון שלרוב איני מביא דברים משלי אך לא הבטחתי לאף אחד להמציא את הגלגל בכל יום מחדש. ערב נעים גם לך

כמה קיבלה אתי אלון על גניבת מאות מיליונים?

אז נראה לי שמי שגונב את דעתה של אישתו הוא מנוול שראוי לשבת הרבה יותר שנים מאתי אלון. אחרי הכל, היא גנבה רק כסף - ואילו המנוול גנב את חייה של אישה אחת אומללה. ולהיות בן 40 ועדיין להתבלבל לגבי מי אתה ומה יעודך בחיים, זה קצת מוגזם. יש גם שעון ביולוגי שמתקתק. נושאים שהכי לגיטימי בעולם להתחבט בהם עם עצמך בגיל 20 - אמורים להיפתר עד גיל 40. ואם אינם נפתרים, יש לנו בעיה, בעיה שדורשת התערבות מיקצועית. אז כן, אני יודע. אין פשרות עם עצמך. חלה עליך חובה להיות נאמן לעצמך.

io4minyan

New member
עוד ../images/Emo151.gif שמתיימר להכיר אותי יותר טוב ממני

לשאוף, להתעדכן, להתרענן, לתהות, להתלבט, להתחדש. זה חלק מכיף שאין לו גיל וגם לבני 100 מותר ליהנות מהתענוגות האלה לא מתכוון לוותר על זה , אפילו אם מי שחושב שבגיל ארבעים הייתי אמור לדעת הכל. בסופו של דבר אני הוא זה אשר חי את חיי ולא אתה. אגב, יודע דבר שמכירים אותי יספרו לך שאני אדם מאושר ומסופק מחייו. צר לי לקלקל את התיאוריה שלך ושל חברך, המלומד האחר. נשיקות

../images/Emo45.gif מודה ולא עוזב... נוסעים לירוחם?

העשירי למניין - תודה שאתה קיים! עזוב אותך מכאבי בטן של אחרים מתי הולכים לים? שמעתי הבוקר בחדשות שמתקרבות ה
לחופינו..... צריך להזדרז אחלה יום בהמשך

dkey

New member
אין מקום להבנה

אם בן הזוג הסטרייטי לא יודע על נטיית בן זוגו הגאה. והסיכוי שסטרייט יכניס את ראשו למיטה החולה הזאת עם ידיעה ברורה הוא קלוש שלא לדבר על לא מומלץ.

יצחק 25

New member
האמנם אין מקום להבנה?

והיה אם ההומו הדתי מוותר על מימוש יצרו החזק ביותר בכדי לעבוד את ה' נאמנה ולא רק שלא לחטוא במשכב זכור (כפי שיצרו נוקפו) אלא שבכוונתו אף להקים בית כשר ונאמן בישראל. הרי פשוט הדבר- שאף אשה לא תרצה מראש להתחתן עם מישהו הומו.אין סיכוי בעולם- פשוט אין חיה כזו. ובהנחה שגם אין דבר כזה שלסביות יתחתנו עם הומואים- גם חיה כזו אין. בדוק! אני מגשש כבר חודשים, ואחיותינו הגאות פשוט אינן מעוניינות! (הן יפנו לאופציות חד הוריות או לזוגיות נשית מתוך תואנה כי ב"נשים המסוללות" אין איסור) אם כן dkey היקר- אם הדרך היחידה להומו דתי ירא שמים באמת- להתחתן, היא ע"י כך שלא יספר לה על נטייתו (וכמובן גם שאין בכוונתו ליפול בחטא- ואכן זו התמודדות יום יומית, קשה וודאי מעידה על יראת שמים גדולה)- אז למה לא? מה, עדיף שיחיה ערירי כל חייו. האם הוא פטור ממצוות פרו ורבו? האם אסור לו להקים בית (נורמלי וכשר) בישראל? דעתי היא וכך גם הונחיתי אישית ע"י רבנים- שמאחר ואין כל דרך אחרת להומו דתי ירא שמים להתחתן- מצווה היא לעשות כן ואין בכך גניבת דעת. יש לכך היתר גמור- אלא שנראה לי שהיתר זה צריך שיינתן ספציפית אישית כל מקרה לגופו- עפ"י דעת תורה. אם אתם מכירים מציאות כזו שסטרייטיות מוכנות להתחתן עם בחיר ליבן- גם לאחר שיצא מהארון- ולו רק לפניהן - אז תספרו לי, שכן לאחר שנות גישושים וחיפושים זוהי מסקנתי היחידה! ודרך אגב- באם הגבר מסוגל לספק את אשתו (וזה יוכל להיות רק אם אינה יודעת!) אז בכלל אין כל בעיה! הבעיה הגדולה היא ההתמודדות עם היצר שלו- שלא בא על סיפוקו כרצונו- ובאם בוחר ההומו הדתי בדרך קשה זו- יש רק להעריצו ולחזקו- הרי שמקריב הוא את הנאתו לעבודת בוראו! היש דבר נעלה מזה?

io4minyan

New member
אישה אינה שפן נסיונות שלך

ואינך רשאי להמר על חייה כדי לבחון עד כמה אתה דבק בבוראך ועד כמה אתה נאמן למצוותיו. יש לה את הזכות המלאה לדעת לאן היא נכנסת ולאיזו מידת קירבה אינטימית ( מכל המובנים ) היא אמורה לצפות. נאמר : "קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף" כהומו דתי, הזיווג שלך קשה פי כמה שכן עליך למצוא את האישה שתסכים, במודע, ללכת אתך במסע שנטייתך המינית היא חלק לא מבוטל בו ואתה, אם אתה באמת רוצה לעמוד במבחן, על תעשה לעצמך הנחות בכך שתשקר לאישה המיועדת. אגב, אני מכיר לא מעט זוגות שהאישה ידעה לפני שנישאה, שבעלה הוא הומו. הכרתי אישה שאת מחצית חיי הנישואין שלה בילתה במעון לנשים מוכות ובתחנות משטרה ושכיום היא מאושרת לחזור הביתה בידיעה שבעלה לא יחבוט בה בשל דמיונות שוא שהיא בוגדת בו ; הכרתי אם חד הורית שכמעט התדרדרה לזנות בשל מצוקה כלכלית וחבר הומו מתקופת השירות הצבאי שלהם, אסף אותה לביתו ומאז הם חולקים חיים משותפים ו-2 ילדים משותפים ; הכרתי אישה שמאז שהיא זוכרת את עצמה, היא היתה המזרן של אביה החורג ושל אחיה הבכור ושמידת היכולת שלה להיקשר עם גברים היא מוגבלת מאוד - וכיום היא מוצאת שלווה בידיעה שהגבר שאיתו היא חיה לא יגדיר אותה ככלי לסיפוק יצריו ועוד כמו שאתה מבין, בהרבה מקרים ההסכמה של אישה להינשא היתה מונעת מזכרונות מרים מתקופת חייה עם גבר הטרוסקסואל, אך היפה הוא שהם בנו מערכת זוגית מפוארת שמבוססת על ידיעה וקבלת בן הזוג. אולי המבחן האמיתי שלך, הוא לשאת בעול ולקחת אישה שידעה אהבה הטרוסקסואלית הרסנית, ולהציע לה אלטרנטיבה לבדידות שגזרה על עצמה. קשה?- אין ספק! מסובך? - בודאי! אך מי הבטיח לך שלהיות הומו דתי זה קל ???

תמה עליך

כלום ביצעת מחקר אקדמי, שלפיו ניתן להסיק באופן חד-משמעי, שאשה, שאיננה יודעת על נטיות בעלה, היא שפן נסיונות?! וכלום ביצעת מחקר אקדמי, ש/לפיו ניתן להסיק באופן חד-משמעי, שלבעל לא ייגרם כל נזק נפשי, אם מסכת נישואיו או ש/עדוכיו יעלו על שרטון בגלל גילוי המידע? כבר נחלקו בככך חוכמים ויש לדון בכל מקרה ומקרה לגופו של עניין.,

io4minyan

New member
אני מקווה שלא הבנתי נכון

כי על פני הדברים משתמע כי מכיון שגבר ששידוכיו ייכשלו אם יוודע אודותיו, עלול להינזק בנפשו, הרי שיש לו היתר להעלים מידע מפני המיועדת לו. ואם לכך הכוונת, יש בדברים האלה ליקוי מאורות חמור והדבר אף לא תואם את ההלכה היהודית אודות נישואין עקב מקח טעות. רק שתדע, בית הדין הרבני שולל כתובה, בנסיבות מסויימות, מנשים שלא סיפרו לבעליהן כי באו לנישואין כשאינן בתולות, לא כל שכן כשלא סיפרו על חולי או מום ובנקודה זו , אני חוצה את קו האש ונחשף לירי לא מבוקר של גולשים שיפרשו את דבריי לא נכון. גבר הומו, מהבחינה הזו ( וזו בלבד ) ייחשב כבעל מום שכן יש בו מחסום רגשי, נפשי או אחר, לספק את אחד הצרכים הבסיסיים ביותר של האישה והוא הצורך להיות רצויה ונחשקת. היות שכך, אינו יכול שלא לספר למיועדת לו אודות נטייתו.

קרא את הסיפא

פעם נוספת: יש לדון בכל מקרה ומקרה לגופו של עניין בהתייעצות עם פסיכולוג או עם רב מוסמך (או עם שניהם) ולפעול בחכמה ואי אפשר לקבוע מסמרות "כזה ראה וקדש".

למעלה