תוצאות הליהוק

b0redavid

New member
../images/Emo45.gif!I'M IN

כאילו ברור.. אבל משום מה אני תמיד צריך להזכיר את זה כשמדובר בי ובבחורה.

שאפולי

New member
משום מה??

משום שהן לא מגיבות אולי?? ברור שאתה אין!! תזכור את הסמל שלך מעכשיו------->(שכחתי אותו תבדוק בהודעת הליהוק:)) ותגיד לאדי שאם היא לא תתחיל להתאמן היא מוחלפת!!

EdisonGirl

New member
שמעתי!../images/Emo3.gif

לא נעלמתי. ניסיתי ת'מסאז' של התאילנדי שלנו, ו..ממממ יכולה להעיד עליו שהוא מושלם!
מוכנה לקרב.

שאפולי

New member
אחלה!

אז רק הגיישה חסרה.. כמה בכתה לי בסוף נעלמה!! דיוויד:קדימה-מסאג.

RVD18

New member
שמח לשמוע

רחמים על מי שירגיש את נחת זרועך. לא הייתי רוצה להיות במקומם.

EdisonGirl

New member
או החרב הסמוראית שלי ../images/Emo99.gif

ויש לי עוד כמה הפתעות למי שיהיה מספיק טיפש לנסות אותי..

שאפולי

New member
יו.. למה יש תונה שלי בהודעה שלך?

נו באמת ,להקפיד. אלוהים נמצא בפרטים הקטנים

Paranoid Eyes

New member
אני פה אני פה!!!!

אני מתנצלת אבל הבוס יודע שיש לי מדי פעם נבצרות זמנית! עכשיו, לעסק.. את מי הורגים, את מי מפתים... איזו מכונית שוטפים... והכי חשוב, דניאל סאן היקר, לראות אותך בערום היה מרגש עד דמעות!

שאפולי

New member
די הוא יודע,סיפרנו

לו כבר שבכינו מרוב צחוק.. הסברנו לו שקורה שבקור זה מתכווץ ככה.לא נורא. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח<----------סליחה,נזכרתי פשוט.. טוב אחותי ,בקרוב נקבל מהבוס הדרכות,לא לפספס את האמונים קשה ברימונים קל בגב!!(כמו שאומרים או משו..)

Paranoid Eyes

New member
קשה באימונים קל בקרב..

חחחחחחחחחח הרגת אותי פסיכית!!! *גיישה ממתינה להוראות*

שאפולי

New member
:))אני יודעת

אני פשוט אלרגית לציטוטים.. :)) שמחה שהעלתי לך צחוק-זה בריא.. המתיני גיישה יקרה,דני בוי,דייויד התאילנדי וכמובן רביד הביג בוס מבשלים לנו משו..את לא שומעת את השקט? טוב זה בגלל שהפסדת אימוניםם..

danielo18

New member
זה לא מצחיק!!!

תפסיקו לצחוק מזה! חוצמזה, הגודל לא קובע..right??? -------- ד"א, יש ל מדור חדש בבלוגון שלי, כנסו וצחקו! (הייתי חייב..סורי!)

שאפולי

New member
זה דוקא כן מצחיק..

הגודל לא קובע? אז למה אתה נלחם עליו בחירוף נפש? ד"א "הגודל לא קובע" זה משפט של בנים מאותגרים אורכית ---------------- נא לא לעשות פרסומות על הגב שלי תודה שאפ

Paranoid Eyes

New member
רגע איזה מדור?

אני לא מוצאת שם! *אגב, אתה יכול למחוק את הקישור שם של "הבלוג של סיוה" . סגרתי אותו ממזמן P:

danielo18

New member
סגרת? נו,את רואה?

שנים באמת.. המדור החדש - "עובדות החיים חדות כמו סכין" החלטתי להתעמק בסוגיות הרות גורל ליקום האנושי..

RVD18

New member
סגן, לא יודע אם יהיה לך זמן למדור

תלוי בהספק שלנו. אם נסיים משימות בזמן תוכל לכתוב, אך אם נתעכב אני לא חושב שתספיק. קח בחשבון.

למעלה