תוצאות הליהוק

E i n a v 1 1 1

New member
../images/Emo98.gif

קודם כל, אני לא אשתתף בסרט דל תקציב. דבר שני- סרטים זה לא התחום שלי.

אז אז אז

אז תחפשי יותר מהר!!! לפני שאני אתחיל לבכות! (כן! זה איום! אם לא תמצאי מהר אני אתחיל לבכות!)

RVD18

New member
אני מבקש לא ללחוץ על הבלשית שלי

להתאזר בסבלנות.

אזהרה נוספת ../images/Emo7.gif

דמעה אחת כבר זלגה! ואם לא יהיה לי תפקיד שאין יש סכנה לכל הפורום הזה... כי מרוב דמעות עלולה להיות הצפה (של דמעות כמובן, הודעות) ואז כל הפורום ייטבע... אין לי ממש שליטה על זה... אז צאי למשימה להצלת הפורום מפני טביעה... בהצלחה,

שאפולי

New member
../images/Emo2.gif

מצאתי!! תפקיד מעולה שאין!! אתה תהיה השפן שלא מופיע בסרט!! יאללה איך לא חשבתי על זה קודם?? זה שפן שאוהב בוטמים ואין לו שום תפקיד בסרט(רצית תפקיד שאין לא?) נשמע לך?

RVD18

New member
שאפ

אני מתרשם ממסירותך להפקה. אם הצוות כולו יראה כזו התלהבות יהיה לנו צוות מנצח. יש לנו משימה בשבוע הבא. אני מקווה שהפרטנריות שלך מתאמנות כי הן נעלמו מהאופק. אם תוכלי להעביר לי דו"ח מצב בזמנך החופשי זה יהיה נהדר. דני בוי, כל המשימות עוברות דרכי. שלא יהיו תקלות בטעות. תודיע לי מתי אתה פנוי לדיון קצר. ועכשיו הבוס חוזר לעיסוקיו.

שאפולי

New member
../images/Emo140.gif

תודה בוס. מתאמנות בוס. אני אברר איתן אם הן לא רציניות - נפטר. לא בעיה.

danielo18

New member
בוס??

אני פה.. ראית את ההצעה שלי - שטיפת מכוניות(ואני מקווה שעולה לך התמונה שצריכה לעלות לך באופן אוטומטי....)?

RVD18

New member
ראיתי דני בוי

נשמע טוב אבל נעשה את זה בסיום משימה מוצלחת, לא עכשיו. חוצמזה שהולכים להיות עכשיו כמה ימים חורפיים. שהצוות לא יהיה חולה, אנחנו צריכים להיות במיטבנו.

למעלה