תוצאות הליהוק

danielo18

New member
בוס...

פסיכומטרי אמרת שלא, לכתוב (מה גם שזה הדבר היחיד שמכניס/יכניס לי כסף) לא, אז מה כן??? יאללה...איפה מפירים חוזה?

RVD18

New member
סגן....

אם אתה בונה על זה בשביל כסף נראה לי שתתאכזב. ולא אמרתי שזה לא אפשרי, רק מכין אותך לתקופה לחוצה. נראה לי שתעמוד בה וגם שתסיים בצורה יפה את הפסיכומטרי. אז אתה נשאר לתקופת נסיון? YOU'RE IN OR NOT?

Paranoid Eyes

New member
קוראים לך מיסטר לאב

רומנטיקן השקר???

RVD18

New member
אוקיי

גיישה יקרה, שמח לשמוע שאת עדיין חלק מהכח. אני רוצה שתנצלו את הסופ"ש הקרוב למנוחה לפני הפעילות ההולכת וקרבה. אני גם ממליץ לסיים היום את האימונים. אין צורך באימונים מיותרים בשבת, שחלילה לא יהיו פציעות. במוצ"ש נתאסף להערכת מצב. דייויד, אני חושב שמסאז'ים לשטניות יעזרו וירגיעו אחרי האימונים האינטנסיביים. שמעתי מאדי שאתה יודע את מלאכתך אבל אולי כדאי שתעבור אצל הגיישה שלנו, בעלת הנסיון והידע הרב בתחום. קצת טיפים לא יזיקו :) סופ"ש נעים לצוות ושמרו על עצמכם.

Paranoid Eyes

New member
בוס יקר,

אני מוכנה לתת לכולכם מספר שיעורים בתחום העיסוי, כדי שתקבלו רקע וגם תוכלו להתנסות בעצמכם. אני חושבת שזה יועיל מאוד לכח.

RVD18

New member
../images/Emo45.gifאהבתי את ההצעה

על זה אני מדבר, שיתוף פעולה! ואם כבר מדברים על זה, הבוס ישמח לקבל עיסוי מהמאסטרית מתישהו בעתיד. לא רק לצוות מגיע :) מקווה שעבר עלייך יום רגוע ושלקוחות לא סימפטיים לא הפריעו לעבודתך. תמשיכי ככה

למעלה